Литература - темата в СУ!
Модератор: Boromir
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Re: .
После нямало злобеенедани написа:побеснявам!!!!!!!сега ще са ми лепнали една красива двойка и защо?????едва ли ще могат да кажат!!!нали не искаха назубрени теми.много по-вероятно е да назубриш за далчев!!!те какво си мислят-че който е писал за него си е мислил темата на мометна.глупости!!!истинско мислене и творчество(което уж много ценят) има при цитатите!няма как да назубриш такова нещо!!няма как да знаеш кои цитати ще се паднат!!за пишеш по втората тема е нужно повече акъл,защото тя се базира на знанията за двама автори,трябв а да правиш съшпоставки,да правиш изводи!1АКО ПИТАТЕ МЕН ТЪРСЯТ ТОЧНО ТОВА,КОЕТО ОТРИЧАТ ПУБЛИЧНО-ЗУБРЕНЕТО!!!
А колкото до зубренето относно Далчев,то(ако го има) би било в най-малки размери,защото е най-новият автор в конспекта,защото творчеството му изисква наистина разчупено мислене.А от друга страна не всички,които влизат в СУ с лит са се скъсали от зубрене.Даже и да си накълвал всички критици,пак трябва да структурираш знанията си съобразно темата,което хич не е толкова лесно.
Аз лично не съм се готвил обстойно,не съм зазубрял никакви цитати от теми просто защото не съм писал такива и очаквам оценка до 4(и нещо).Всичко е според възможностите,моментното състояние и литературен усет
Мир вам
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- ra4e^f
- Форумно зомби
Рачето има доста видове алкохол в хладилника и ще му се зачервят бузките в скоро време,така мисля аз,че ще стане.Дори да имам 2...искам си двоооойката.Regina написа:ra4e^f написа:Излязоха ли ? Ккаво става,страх ме е да погледна..Майка ми отиде на кафе с приятелка,а аз треперя тука..кажете
Мисля, че Рачето има нужда от напиване
Хайде на купон след резултатите!
- ra4e^f
- Форумно зомби
Аз пък съм напълно съгласна с мацкатадани написа:побеснявам!!!!!!!сега ще са ми лепнали една красива двойка и защо?????едва ли ще могат да кажат!!!нали не искаха назубрени теми.много по-вероятно е да назубриш за далчев!!!те какво си мислят-че който е писал за него си е мислил темата на мометна.глупости!!!истинско мислене и творчество(което уж много ценят) има при цитатите!няма как да назубриш такова нещо!!няма как да знаеш кои цитати ще се паднат!!за пишеш по втората тема е нужно повече акъл,защото тя се базира на знанията за двама автори,трябв а да правиш съшпоставки,да правиш изводи!1АКО ПИТАТЕ МЕН ТЪРСЯТ ТОЧНО ТОВА,КОЕТО ОТРИЧАТ ПУБЛИЧНО-ЗУБРЕНЕТО!!!
Спокойно, нека дишаме
Според последната "вътрешна" информация, която видях тука във форума днес, резултатите ще са готови утре следобяд аххахаха но цялата кампания вече много вътрешно взе да ми идва и дано тази информация е от най-вътрешните , защото не ми се иска и утре да се овътрям, чакайки пред компа хахаххах
- ra4e^f
- Форумно зомби
Аз си взех джина и количката. Просто...ето защо има тоооолкова пияни младежи!СУ са виновни,те те те ни направиха такива!Assasiyah написа:Мммммм, добра идея давате! И аз имам тука едно много приятно ликьорче, мисля да припаля и наргиленцето и пълен релакс! Мисля да се опитам да не мисля за глупости поне тая вечер!
- явор
- Летописец Виртуоз
И аз пъкra4e^f написа:Аз пък съм напълно съгласна с мацката![]()
![]()
Пробвах(три вечери под ред) - не помага!Regina написа:Мисля, че Рачето има нужда от напиванеra4e^f написа:Излязоха ли ? Ккаво става,страх ме е да погледна..Майка ми отиде на кафе с приятелка,а аз треперя тука..кажете
Хайде на купон след резултатите!
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- явор
- Летописец Виртуоз
Е най-рано тогава! Аз го казах, за да не се побърквате допълнително като зачестявате проверките на Персонална информация днес или утре сутрин. Нали знаете, че винаги може да се забавят допълнително. Работата е там, че нямаше да излязат днес със сигурност.zubar2006 написа:Спокойно, нека дишаме![]()
![]()
Според последната "вътрешна" информация, която видях тука във форума днес, резултатите ще са готови утре следобяд аххахаха но цялата кампания вече много вътрешно взе да ми идва и дано тази информация е от най-вътрешните , защото не ми се иска и утре да се овътрям, чакайки пред компа хахаххах
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си