Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
седрик, онова изречение беше хауевър френдли ю бихейв, но матър хау уел ю спийк, суунър ор лейтър ю феис бла бла
грешката е в 'хауевър френдли ю бихейв' защото френдли е само аджектив....измъчих се с тая кирилица [/u]
Абе още ли ги помните тея работи. И на всичкото отгоре продължавате да ги мислите Горе главите! Всичко мина вече. Да се надяваме, че резултатите ще излезнат до няколко дни и най-вече да са положителни
duffduff написа:Абе още ли ги помните тея работи. И на всичкото отгоре продължавате да ги мислите Горе главите! Всичко мина вече. Да се надяваме, че резултатите ще излезнат до няколко дни и най-вече да са положителни
Аз като си разбрах единия и вече въобще не ми се мисли положително,затова ми се иска,ако някой знае системата да ми разясни,поне да знам какво да чакам.
duffduff написа:Някой беше казал, че е по 0,07 на грешка, като до 3 грешки си е 6.00
А иначе ми дадоха някакви критерии за есето специално как се точкува ако искаш
А сигурно ли е, че на 27ми ще ги изкарат, защото по немски чак на 11тия ден от изпита... та, аз мисля с още две момичета да ходим да си ги гледаме на Стената и ще е мноого кофти, ако не са излезли... Та някой да има по-сигурна инфо
Снощи цяла нощ сънувах кошмари относно резултатите от този изпит Направо съм се побъркала окончателно вече...
Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
black_lady написа:Снощи цяла нощ сънувах кошмари относно резултатите от този изпит Направо съм се побъркала окончателно вече...
и аз!!! сънувах че имам 2.33
А аз сънувах че имам 3.20 Накрая ще взема и толкова дори да не изкарам... С тоя изпит всичко е възможно
Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .