Литература - темата в СУ!

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

а, за каръщината никой не спори :banghead:
Изображение

Fcuk you, I won't do what you tell me
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

а в "персонална информация" никъде няма раздел за оценките от изпитите - къде ще ги "пльоснат" ? :shock: :lol:
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Излязоха ли ? Ккаво става,страх ме е да погледна..Майка ми отиде на кафе с приятелка,а аз треперя тука..кажете
Изображение
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

Има раздел - Положени изпити, под Заявените. Който е ходил на предварителен вижда тези от него.
Изображение
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

Assasiyah - мерси :D по БЕЛ сме ощетени от страна на предварителни ..

ra4e^f - няма нищо - нормално 8)
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Бива ли такова нещо....Ужас...
Изображение
Аватар
Regina
От дъжд на вятър

Мнение от Regina »

ra4e^f написа:Излязоха ли ? Ккаво става,страх ме е да погледна..Майка ми отиде на кафе с приятелка,а аз треперя тука..кажете

Мисля, че Рачето има нужда от напиване :-)
Хайде на купон след резултатите!
"Oчаквам краят да е щастлив"
Фрида Кало
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Re: .

Мнение от Плазмодий »

дани написа:побеснявам!!!!!!!сега ще са ми лепнали една красива двойка и защо?????едва ли ще могат да кажат!!!нали не искаха назубрени теми.много по-вероятно е да назубриш за далчев!!!те какво си мислят-че който е писал за него си е мислил темата на мометна.глупости!!!истинско мислене и творчество(което уж много ценят) има при цитатите!няма как да назубриш такова нещо!!няма как да знаеш кои цитати ще се паднат!!за пишеш по втората тема е нужно повече акъл,защото тя се базира на знанията за двама автори,трябв а да правиш съшпоставки,да правиш изводи!1АКО ПИТАТЕ МЕН ТЪРСЯТ ТОЧНО ТОВА,КОЕТО ОТРИЧАТ ПУБЛИЧНО-ЗУБРЕНЕТО!!!
После нямало злобеене :roll: Виж сега драга ми девойко разбирам,че си афектирана,изнервена от забавянето и от постнатото инфо,но всички хулите и трошите нерви при положение,че ситуацията в момента е тип "нероден Петко",сиреч оценките още не са излезли,няма статистика,а вие вече скочихте срещу системата.Дани представи си,че имаш отлична оценка,какво тогава,парадоксче нещо се получава,така че изтрайте до утре,спестете си много нерви и си свиркайте-лято е ,птичките пеят,пчеличките жужат и т.н :lol:
А колкото до зубренето относно Далчев,то(ако го има) би било в най-малки размери,защото е най-новият автор в конспекта,защото творчеството му изисква наистина разчупено мислене.А от друга страна не всички,които влизат в СУ с лит са се скъсали от зубрене.Даже и да си накълвал всички критици,пак трябва да структурираш знанията си съобразно темата,което хич не е толкова лесно.
Аз лично не съм се готвил обстойно,не съм зазубрял никакви цитати от теми просто защото не съм писал такива и очаквам оценка до 4(и нещо).Всичко е според възможностите,моментното състояние и литературен усет :roll:

Мир вам :!:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Regina написа:
ra4e^f написа:Излязоха ли ? Ккаво става,страх ме е да погледна..Майка ми отиде на кафе с приятелка,а аз треперя тука..кажете

Рачето има доста видове алкохол в хладилника и ще му се зачервят бузките в скоро време,така мисля аз,че ще стане.Дори да имам 2...искам си двоооойката.
Изображение
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

дани написа:побеснявам!!!!!!!сега ще са ми лепнали една красива двойка и защо?????едва ли ще могат да кажат!!!нали не искаха назубрени теми.много по-вероятно е да назубриш за далчев!!!те какво си мислят-че който е писал за него си е мислил темата на мометна.глупости!!!истинско мислене и творчество(което уж много ценят) има при цитатите!няма как да назубриш такова нещо!!няма как да знаеш кои цитати ще се паднат!!за пишеш по втората тема е нужно повече акъл,защото тя се базира на знанията за двама автори,трябв а да правиш съшпоставки,да правиш изводи!1АКО ПИТАТЕ МЕН ТЪРСЯТ ТОЧНО ТОВА,КОЕТО ОТРИЧАТ ПУБЛИЧНО-ЗУБРЕНЕТО!!!
Аз пък съм напълно съгласна с мацката :!: :!: :!:
Изображение
Аватар
zubar2006
В началото бе словото

Мнение от zubar2006 »

Спокойно, нека дишаме :D :D :D Според последната "вътрешна" информация, която видях тука във форума днес, резултатите ще са готови утре следобяд аххахаха но цялата кампания вече много вътрешно взе да ми идва и дано тази информация е от най-вътрешните , защото не ми се иска и утре да се овътрям, чакайки пред компа хахаххах
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

Мммммм, добра идея давате! И аз имам тука едно много приятно ликьорче, мисля да припаля и наргиленцето и пълен релакс! Мисля да се опитам да не мисля за глупости поне тая вечер! :wink:
Изображение
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Assasiyah написа:Мммммм, добра идея давате! И аз имам тука едно много приятно ликьорче, мисля да припаля и наргиленцето и пълен релакс! Мисля да се опитам да не мисля за глупости поне тая вечер! :wink:
Аз си взех джина и количката. Просто...ето защо има тоооолкова пияни младежи!СУ са виновни,те те те ни направиха такива! :twisted:
Изображение
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

ra4e^f написа:Аз пък съм напълно съгласна с мацката :!: :!: :!:
И аз пък :D
Regina написа:
Пробвах(три вечери под ред) - не помага! :cry: :shock: :shock: :shock:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

zubar2006 написа:Спокойно, нека дишаме :D :D :D Според последната "вътрешна" информация, която видях тука във форума днес, резултатите ще са готови утре следобяд аххахаха но цялата кампания вече много вътрешно взе да ми идва и дано тази информация е от най-вътрешните , защото не ми се иска и утре да се овътрям, чакайки пред компа хахаххах
Е най-рано тогава! Аз го казах, за да не се побърквате допълнително като зачестявате проверките на Персонална информация днес или утре сутрин. Нали знаете, че винаги може да се забавят допълнително. Работата е там, че нямаше да излязат днес със сигурност. :lol:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”