Снукър 2009/2010

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Надежден Случай
Плиний Стари
Специалност: Най-мързеливата

Re: Снукър 2009/2010

Мнение от Надежден Случай »

все пак в полуфинала брейк от повече от 36 точки нямаше до средата
Колко беше най-големият брейк на Тръмп до средата на тоя "велик" мач,за който плямпаш? Знаеш ли? Колко сенчърита имаше в "уникалния" мач и колко в другия полуфинал? Знаеш ли?
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Абе, хора, нищо не казвате - гледахте ли купата на легендите, или както там се казваше тоя турнир през уикенда, където Рони, Стийв Дейвис, Денис Тейлър и Джими Уайт представяха отбора на Англия и Северна Ирландия, а Стивън Хендри, Нийл Робъртсън, Тони Драго и Клиф Торбърн - този на останалия свят? Голям майтап беше, много забавно за гледане, мачовете бяха в много приятен формат. Последният ден Англия и Северна Ирландия се отпуснаха и в крайна сметка загубиха, като дори Рони загуби мач или мачове (не съм сигурна, не гледах абсолютно 100%), но предните 2 дни бяха машини.

А аз ще използвам случая, че трябва да съм в София по академични дела през юни и вече се сдобих с билети за последните 3 дни (т.е. тези с участието на играчи от Топ 16) на PTC турнира в София (7-9 юни, като 8-ми сутринта ще го пропусна, че пак трябва да съм квестор, ааааргх). Дотук обаче първите официално потвърдили участието си от големите звезди, са Шон Мърфи и Нийл Робъртсън. То като си знам късмета, к'во да очаквам - Рони и Магуайър ли? Но до петък има още време, тогава ще се знаят всички участници и не губя надежда. С Рони водели преговори, та не всичко е загубено. :mrgreen:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Grigorov
Пишете, о, братя
Специалност: Право
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Grigorov »

По време на световното имаше включвания от президента на нашата федерация, който беше в Шефилд да преговаря с играчи, и тогава заяви, че е договорил на 99 % Рони да пристигне. Не знам в последните дни как се е развила ситуацията, но беше доста уверен, че ще го доведе.
i'm feeling tragic like i'm Gregor Samsa
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Да, щото И това продава билетите. Ама после като не дойде, ще се окаже, че е в резултат на тоя 1%. Аз докато не го видя край масата в Универсиада, няма да повярвам. Като знам как не обича да пътува, трябва да извадят бааааая пари, за да го доведат.
Иначе казано, ситуацията е "а' дано, ама надали". Нищо де, дори и да не дойде, все се надявам да го гледам в Шефилд след две години. И на Магуайър ще съм доволна, а и все други от по-скоро симпатичните ми ще дойдат. Пък и който и от Топ 16 да участва, все е гаранция за качество - никога не съм гледала наживо снукър на високо ниво и сега ми е едно тръпнещо такова... Даже за 7-8 юни уж съм и на хубаво място (дано някоя камера да не пречи), но за 9-ти вип-билетите вече бяха изчерпани, докато се наканя.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Билети за турнира в София - получени.
Рони - потвърдил участието си.

=>

Изображение

Разбира се, можеше на 8-ми да няма изпит, на който да трябва да присъствам, ама айде сега - няма пълно щастие. :bounce:
В края на ноември
Надежден Случай
Плиний Стари

Аз също съм възхитен,въпреки че няма да присъствам. Не само заради О'Съливан,а и идването на кажи-речи целият снукър елит. Не очаквах г-н Велинов да е толкова убедителен. :lol: Сега и титла за Матю и аз ставам хепи беър. :mrgreen:
Sunshine or ain't.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

А аз гледах, гледах - хем Магуайър играе в почти всички PTC турнири, хем той е кажи-речи единственият играч от елита, дето няма да идва. (Мал)шанс. Ама си забраних да се ядосвам за това - стига Рони наистина да дойде (а и като добавим останалите), ще съм много хепи. Очаквайте да опищя ма'алата, ако изобщо съм в състояние да пиша на 9-ти вечерта.
В края на ноември
Надежден Случай
Плиний Стари

А Рони дали ще стигне до девети вечерта? :mrgreen: Шегичка,изкарай си максимално приятно и не се нерви на резултатите,все пак Роналд не минава всеки ден на няколко метра от теб! :)
Sunshine or ain't.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Аз още не мога да го повярвам. Ама и само един мач да изиграе, пак ме устройва, понеже стартира участието си на 7-ми и със сигурност ще мога да го гледам - дано организацията е хубава, а не "българска".
Само не знам дали Рони ще бъде в настроение за автографи (вероятно не), ама ще се пресрамя и ще пробвам. Преди 14 години (Боже, наистина не знам кога минаха!) гоних Свен Фишер по един баир на Белмекен, ама го стигнАх и имам и автограф, и снимка с него (уви, приличам на пълен, абсолютен, завършен и съвършен дебил на нея, ама какво да се прави). И зъзнах 3 часа да чакам Рико Грос да се прибере от тренировка, та един Рони ли ще ми се опре. :mrgreen:
В края на ноември
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Айде бе, почна новият сезон - четвърти турнир вече се играе, а тука - гробна тишина.
Не знам дали гледате мача в момента (Магуайър-Хигинс), ама тука текат едни лиги, ама лиги ви казвам. :mrgreen: :compress:
В края на ноември
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Курс: пети

Мнение от ники »

А защо на този турнир сега в Ротердам играчите и съдиите са по тениски? Изобщо не ме кефи.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Това е им е дрескодът (този турнир е с най-халтавите изисквания в това отношение).
Мен ме кефи. Едно, че така със сигурност им е по-удобно и второ, е приятно разнообразие. И трето, лъснаха някои тайни, които много се радвам, че видях, макар че не харесвам татуировки кой знае колко (т.е. окей съм с тях, стига да не са на моето тяло, но не са ми някакъв фетиш). За Магуайър не очаквах (кой знае колко), за Марк Джей - съвсем. Направо паднах, като му видях ръцете.

Обаче Стивън ужасно ме вбеси - да биеш Хигинс с 4-1 с чудесна игра и 2 часа по-късно да паднеш с 1-4 от Дейвид Гилбърт. Срамота, срамота. Хем и останалите полуфиналисти не са непобедими (айде, Селби е наистина труден, ама другата двойка са Марк Джей и Гари Уилсън). Просто Магуайър изпусна страхотен шанс на тоя турнир. Още му липсва психическа издръжливост.
В края на ноември
Надежден Случай
Плиний Стари

За татуировките на Уилямс от години коментаторите разнасят легенди. :lol:
Sunshine or ain't.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Аз не знаех, та наистина се изненадАх. Не знам как съм го пропуснала (или съм го забравила), но ми дойдоха много неочаквано. А Стивън, ах, Стивън... и малко е поотслабнал, явно наистина не иска да е дебел световен шампион. :) Ама защо така ме ядосва!
В края на ноември
Аватар
Grigorov
Пишете, о, братя
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Grigorov »

Трудно някой ще надмине теглото на Шон Мърфи от 2005 като световен шампион :lol:
i'm feeling tragic like i'm Gregor Samsa
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”