Темата по география

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
treisy
В началото бе словото

Мнение от treisy »

kleopatra87 написа:а някой случаино да знае контролната тема
аз като си предавах работата попита квесторите ама те казаха че не знаят и се са попитали
ми не даже чак сега ме подсети, че има контролни - ама минали заминало :lol:
Аватар
kleopatra87
От дъжд на вятър

Мнение от kleopatra87 »

да знам то няма значение какви са
ама все пак ми е интересно да разбера
Аватар
treisy
В началото бе словото

Мнение от treisy »

kleopatra87 написа:да знам то няма значение какви са
ама все пак ми е интересно да разбера
е и на мен - ма тоя сайт е страшен, има всичко друго но не и информация :lol:
Аватар
dkny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от dkny »

treisy .... защо си мислиш ,че темата е лесна и ще има мн 6-ци ? :) мн странно .... в смисъл такъв ти наясно ли си в тая тема колко цифри има ? може би колкото по история за 6 теми :)
© 2006 The Donna Karan Company. DKNY ®
Аватар
treisy
В началото бе словото

Мнение от treisy »

dkny написа:treisy .... защо си мислиш ,че темата е лесна и ще има мн 6-ци ? :) мн странно .... в смисъл такъв ти наясно ли си в тая тема колко цифри има ? може би колкото по история за 6 теми :)
наясно съм душичке - на тая тема ме държаха месец и половина докато не науча цифрите. Това ми беше една от най-назубрените теми. Аз поне няма да имам пълно 6 - в никакъв случай, най-малкото защото ме мързеше да си доразвивам темата, за какво ми е СУ - аз кандидатствам без език - учителка ли да ставам?! На предварителния знаеш ли какво ми казаха - че темата ми от километър си личала че е производство на еди кой си, та затова... Успех на желаещите за СУ. Аз казах че и 6 да имам (което вече обясних защо няма да имам) няма да запиша в СУ... :wink:
Аватар
Ironman
В началото бе словото

Мнение от Ironman »

Антон Петров написа:Население!Кой я изтегли тая тема бе...тц тц тц
На това му се вика тема :D Ако такива леснотийки се падаха и на останалите изпити :lol:
Наведената глава сабя не я сече.

АААААА,така ли...Я дай тая сабя да видиш къде може да ти влезне !!!
Аватар
dkny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от dkny »

treisy написа:
dkny написа:treisy .... защо си мислиш ,че темата е лесна и ще има мн 6-ци ? :) мн странно .... в смисъл такъв ти наясно ли си в тая тема колко цифри има ? може би колкото по история за 6 теми :)
наясно съм душичке - на тая тема ме държаха месец и половина докато не науча цифрите. Това ми беше една от най-назубрените теми. Аз поне няма да имам пълно 6 - в никакъв случай, най-малкото защото ме мързеше да си доразвивам темата, за какво ми е СУ - аз кандидатствам без език - учителка ли да ставам?! На предварителния знаеш ли какво ми казаха - че темата ми от километър си личала че е производство на еди кой си, та затова... Успех на желаещите за СУ. Аз казах че и 6 да имам (което вече обясних защо няма да имам) няма да запиша в СУ... :wink:
:) ми ти така като гледам имаш и стил на писане дори в постовете така че няма да коментираме ... Успех на където си се насочила тогава :)
Аватар
treisy
В началото бе словото

Мнение от treisy »

dkny написа:
treisy написа:
:) ми ти така като гледам имаш и стил на писане дори в постовете така че няма да коментираме ... Успех на където си се насочила тогава :)
ехе мерси и аз ти пожелах - ма ти имаш и късмет и всичко. Така че да станем колеги независимо в УНСС или СУ - просто различни приоритети :lol: Пък и аз се готвех само за УНСС-то, та... :roll: :roll:
Аватар
Bagpipe
От дъжд на вятър

Мнение от Bagpipe »

Въх, най-омразната ми тема. Добре че се занимавах с КСК миналата година.
И със сигурност малко хора са я учили с възторг. Не ми се мисли за резултатите..еххе...
Успех на всички, все пак!
:D
http://www.gea.uni-sofia.bg
ГГФ рулз :D
Аватар
dkny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от dkny »

treisy написа: ехе мерси и аз ти пожелах - ма ти имаш и късмет и всичко. Така че да станем колеги независимо в УНСС или СУ - просто различни приоритети :lol: Пък и аз се готвех само за УНСС-то, та... :roll: :roll:
ха как реши , че имам късмет и всичко хахах :)
Аватар
treisy
В началото бе словото

Мнение от treisy »

dkny написа:
treisy написа: ехе мерси и аз ти пожелах - ма ти имаш и късмет и всичко. Така че да станем колеги независимо в УНСС или СУ - просто различни приоритети :lol: Пък и аз се готвех само за УНСС-то, та... :roll: :roll:
ми ни нам. От постовете ти съм останала с впечатление. че акъл не ти липсва... :lol:
Аватар
dkny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от dkny »

treisy написа:
dkny написа:
ми ни нам. От постовете ти съм останала с впечатление. че акъл не ти липсва... :lol:
:oops:
мн комплименти ... някои ще решат ,че сме се харесали :P
Аватар
treisy
В началото бе словото

Мнение от treisy »

dkny написа:
treisy написа:
dkny написа:
:oops:
мн комплименти ... някои ще решат ,че сме се харесали :P
хехе че може що не... нека завиждат :lol: :lol: :lol:
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

аз пък не виждам нищо ло6о даже:))) :D
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”