ми не даже чак сега ме подсети, че има контролни - ама минали заминалоkleopatra87 написа:а някой случаино да знае контролната тема
аз като си предавах работата попита квесторите ама те казаха че не знаят и се са попитали
Темата по география
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- kleopatra87
- От дъжд на вятър
наясно съм душичке - на тая тема ме държаха месец и половина докато не науча цифрите. Това ми беше една от най-назубрените теми. Аз поне няма да имам пълно 6 - в никакъв случай, най-малкото защото ме мързеше да си доразвивам темата, за какво ми е СУ - аз кандидатствам без език - учителка ли да ставам?! На предварителния знаеш ли какво ми казаха - че темата ми от километър си личала че е производство на еди кой си, та затова... Успех на желаещите за СУ. Аз казах че и 6 да имам (което вече обясних защо няма да имам) няма да запиша в СУ...dkny написа:treisy .... защо си мислиш ,че темата е лесна и ще има мн 6-ци ?мн странно .... в смисъл такъв ти наясно ли си в тая тема колко цифри има ? може би колкото по история за 6 теми
- dkny
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
treisy написа:наясно съм душичке - на тая тема ме държаха месец и половина докато не науча цифрите. Това ми беше една от най-назубрените теми. Аз поне няма да имам пълно 6 - в никакъв случай, най-малкото защото ме мързеше да си доразвивам темата, за какво ми е СУ - аз кандидатствам без език - учителка ли да ставам?! На предварителния знаеш ли какво ми казаха - че темата ми от километър си личала че е производство на еди кой си, та затова... Успех на желаещите за СУ. Аз казах че и 6 да имам (което вече обясних защо няма да имам) няма да запиша в СУ...dkny написа:treisy .... защо си мислиш ,че темата е лесна и ще има мн 6-ци ?мн странно .... в смисъл такъв ти наясно ли си в тая тема колко цифри има ? може би колкото по история за 6 теми
© 2006 The Donna Karan Company. DKNY ®
ехе мерси и аз ти пожелах - ма ти имаш и късмет и всичко. Така че да станем колеги независимо в УНСС или СУ - просто различни приоритетиdkny написа:treisy написа:наясно съм душичке - на тая тема ме държаха месец и половина докато не науча цифрите. Това ми беше една от най-назубрените теми. Аз поне няма да имам пълно 6 - в никакъв случай, най-малкото защото ме мързеше да си доразвивам темата, за какво ми е СУ - аз кандидатствам без език - учителка ли да ставам?! На предварителния знаеш ли какво ми казаха - че темата ми от километър си личала че е производство на еди кой си, та затова... Успех на желаещите за СУ. Аз казах че и 6 да имам (което вече обясних защо няма да имам) няма да запиша в СУ...dkny написа:treisy .... защо си мислиш ,че темата е лесна и ще има мн 6-ци ?мн странно .... в смисъл такъв ти наясно ли си в тая тема колко цифри има ? може би колкото по история за 6 теми
ми ти така като гледам имаш и стил на писане дори в постовете така че няма да коментираме ... Успех на където си се насочила тогава
ми ни нам. От постовете ти съм останала с впечатление. че акъл не ти липсва...dkny написа:ха как реши , че имам късмет и всичко хахахtreisy написа: ехе мерси и аз ти пожелах - ма ти имаш и късмет и всичко. Така че да станем колеги независимо в УНСС или СУ - просто различни приоритетиПък и аз се готвех само за УНСС-то, та...
![]()
- dkny
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
treisy написа:ми ни нам. От постовете ти съм останала с впечатление. че акъл не ти липсва...dkny написа:ха как реши , че имам късмет и всичко хахахtreisy написа: ехе мерси и аз ти пожелах - ма ти имаш и късмет и всичко. Така че да станем колеги независимо в УНСС или СУ - просто различни приоритетиПък и аз се готвех само за УНСС-то, та...
![]()
мн комплименти ... някои ще решат ,че сме се харесали
© 2006 The Donna Karan Company. DKNY ®
хехе че може що не... нека завиждатdkny написа:treisy написа:ми ни нам. От постовете ти съм останала с впечатление. че акъл не ти липсва...dkny написа:ха как реши , че имам късмет и всичко хахахtreisy написа: ехе мерси и аз ти пожелах - ма ти имаш и късмет и всичко. Така че да станем колеги независимо в УНСС или СУ - просто различни приоритетиПък и аз се готвех само за УНСС-то, та...
![]()
мн комплименти ... някои ще решат ,че сме се харесали