[КСК 2013] Връзки с обществеността
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността
Габи, Ерка.. живи и здрави, душици златни !

”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
Armin van Buuren
- pifiella
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
tranceRR написа:Габи, Ерка.. живи и здрави, душици златни !![]()
Хора,весело изкарване на празниците,а на мен рожден ден!
Починете си много добре,защото 8 юни ни зове!(хъхх и рима се получи)
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
Не се измъквай такаааpifiella написа:tranceRR написа:Габи, Ерка.. живи и здрави, душици златни !![]()
![]()
Хора,весело изкарване на празниците,а на мен рожден ден!
Починете си много добре,защото 8 юни ни зове!(хъхх и рима се получи)
”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
Armin van Buuren
- pifiella
- Пишете, о, братя
Ами,щом искате пасти - утре влака за Своге и точно на гарата има многоооо вкусни торти...tranceRR написа:Не се измъквай такаааПо една пастичка за всеки от форума !
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
- ~Suzie
- Пишете, о, братя
- Курс: първи
Весели празници и от мен ^^
Някой от вас може ли да ми каже дали е възможно първата година да уча задочно, а след това да се преместя редовно?
Някой от вас може ли да ми каже дали е възможно първата година да уча задочно, а след това да се преместя редовно?
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."
John Green
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."
John Green
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
Ако се освободи място в редовното и имаш достатъчно висок успех- да.
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
-
tamarsaaD
- В началото бе словото
А ако някой не е приет от първо класиране, за второ и трето пак ли може от родния град роднини да го запишат, или трябва пак да се ходи до София ?
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
Добре, бе, хора, освен собствените си постове други четете ли? Точно преди няколко поста е отговорено на тоя въпрос.
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Здравейте
.Следях, следях темата и реших и аз да се разпиша. Аз съм набор '93, тази година ще кандидатствам за втори път. Миналата година(та и 5-6 години назад) само специалността Психология ми фърчеше из душицата. И къде,къде, дай в Търново. Признавам си, главно заради остро нежните чувства, които тая към този град(съвет: това не е най-услужливата водеща мотивация за избор на университет). Цъфнах и вързах там на изпит, изкарах си доволно прекрасна оценка и хоп, ето че ме приета. Всичко цветя, рози и сополи. И тук следва завръзката в историята.
През юли доволно си пърхам с крачета на гости на майка си в София. Точно тогава, в услуга на завръзката естествено, се явява познат и пита невинно "Ти си изкара такива 'убави оценки на матурите, 'що, бе душо, не пробваш с тях в СУ, ей тъй, за спорта." Още не ми се е отронило едно хубаво "Хммм..." от устата и вече припкам аз към Ректората. Писах си Психология и ей така, да има още нещо, и Политология с матура по философия(5,96). Естествено Психология с матура- нъц. НО Политологията ме прие с разтворени обятия и крива усмивчица. Чудех се, маех се, направих няколко пътечки из мокета в стаята си и, 'щото съм непоносима идеалистка и из главата ми хвърчаха пеперуди(и се ядяха даже), та реших това е най-прекият ми шанс to make a difference, да преборя със системата, да допринеса аз за общото благо(абе, донкихотовски брътвежи), записах се. И не на последно място- бях преглеждала учебния план в Търновски и много ми хареса. Разбира се, имаше и някои "добронамерени съвети" от знайни и незнайни хорица. И ето с какво този роман може да е полезен за друг кандидат-студент: първо и най-важно: внимавайте кого и доколко слушате относно специалността си, малко клиширано, но ако се окажете в релсите на едно разочароващо и тегаво за вас бъдеще, защотото сте слушали мама, тати, съседа от втория етаж и даскала ви по физкултура, а не собственото си сърце и влечения, то вие сте си масивно виновни. Второ: заровете си носа в учебния план на същия уни(не на някой друг,както аз) и внимателно преценете. Аз не го направих, учебните планове се оказаха стабилно различни и оттам една четириглава и шестнадесетоока фрустрация ми кацна на главата. Трето: специалността ви и университета просто няма да са точно онова, което сте си представяли. Това не трябва да ви спира. Четвърто: ако все пак решите,че сте направили грешка с избора си, не се примирявайте! По-добре да загубите една или две години, а не 5 или 10.
И ето ме мен една година по- късно: захапала книжките по английски с упоритостта на пале заради тази пуста Психология и вперила очи в Капитал заради другото си голямо желание-ВО. Този път тези желания са осъзнати, проучени и съвсем, ама изцяло, МОИ. През тези няколко месеца на живота му хръмна да ме сблъска челно с много хора в областта на ВО, да ме запознае учтиво с възможностите и да ми предложи работа, свързана, макар и леко отдалеч със специалността. А именно- мърчандайзинг.
Искрените ми извинения за дългите излияния
През юли доволно си пърхам с крачета на гости на майка си в София. Точно тогава, в услуга на завръзката естествено, се явява познат и пита невинно "Ти си изкара такива 'убави оценки на матурите, 'що, бе душо, не пробваш с тях в СУ, ей тъй, за спорта." Още не ми се е отронило едно хубаво "Хммм..." от устата и вече припкам аз към Ректората. Писах си Психология и ей така, да има още нещо, и Политология с матура по философия(5,96). Естествено Психология с матура- нъц. НО Политологията ме прие с разтворени обятия и крива усмивчица. Чудех се, маех се, направих няколко пътечки из мокета в стаята си и, 'щото съм непоносима идеалистка и из главата ми хвърчаха пеперуди(и се ядяха даже), та реших това е най-прекият ми шанс to make a difference, да преборя със системата, да допринеса аз за общото благо(абе, донкихотовски брътвежи), записах се. И не на последно място- бях преглеждала учебния план в Търновски и много ми хареса. Разбира се, имаше и някои "добронамерени съвети" от знайни и незнайни хорица. И ето с какво този роман може да е полезен за друг кандидат-студент: първо и най-важно: внимавайте кого и доколко слушате относно специалността си, малко клиширано, но ако се окажете в релсите на едно разочароващо и тегаво за вас бъдеще, защотото сте слушали мама, тати, съседа от втория етаж и даскала ви по физкултура, а не собственото си сърце и влечения, то вие сте си масивно виновни. Второ: заровете си носа в учебния план на същия уни(не на някой друг,както аз) и внимателно преценете. Аз не го направих, учебните планове се оказаха стабилно различни и оттам една четириглава и шестнадесетоока фрустрация ми кацна на главата. Трето: специалността ви и университета просто няма да са точно онова, което сте си представяли. Това не трябва да ви спира. Четвърто: ако все пак решите,че сте направили грешка с избора си, не се примирявайте! По-добре да загубите една или две години, а не 5 или 10.
И ето ме мен една година по- късно: захапала книжките по английски с упоритостта на пале заради тази пуста Психология и вперила очи в Капитал заради другото си голямо желание-ВО. Този път тези желания са осъзнати, проучени и съвсем, ама изцяло, МОИ. През тези няколко месеца на живота му хръмна да ме сблъска челно с много хора в областта на ВО, да ме запознае учтиво с възможностите и да ми предложи работа, свързана, макар и леко отдалеч със специалността. А именно- мърчандайзинг.
А тези устни отдавна бяха престанали да целуват. Проказата, която блудстваше върху им бе изтрезнялата жар на секс и влакови композиции, пара, безумство и вибратори, и никаква, никаква любов.
Задръж си извиненията, кака, беше ми изключително интересно и забавно til the very end !Asphodel написа:Здравейте.Следях, следях темата и реших и аз да се разпиша. Аз съм набор '93, тази година ще кандидатствам за втори път. Миналата година(та и 5-6 години назад) само специалността Психология ми фърчеше из душицата. И къде,къде, дай в Търново. Признавам си, главно заради остро нежните чувства, които тая към този град(съвет: това не е най-услужливата водеща мотивация за избор на университет). Цъфнах и вързах там на изпит, изкарах си доволно прекрасна оценка и хоп, ето че ме приета. Всичко цветя, рози и сополи. И тук следва завръзката в историята.
Armin van Buuren
Armin van Buuren
Леле, аз съм "кака". Аз правилно отказвах да имам други рождени дни след 18-тия. Ама животът нещо не си спазва своята част от сделката.
А тези устни отдавна бяха престанали да целуват. Проказата, която блудстваше върху им бе изтрезнялата жар на секс и влакови композиции, пара, безумство и вибратори, и никаква, никаква любов.
Каки,батковци,яко разнообразие тука
Моята питанка е:работят ли записващите в събота?Че с моето работно време....
@Asphodel, no hard feelings, кака 
@maikule, де да беше тъй, щях да се запиша още като идвах за вечното дерби
Бачкат "всеки работен ден от 9,00 до 12,00 и от 13,00 до 17,00 часа" 
@maikule, де да беше тъй, щях да се запиша още като идвах за вечното дерби
Armin van Buuren
Armin van Buuren
Damn.....tranceRR написа: @maikule, де да беше тъй, щях да се запиша още като идвах за вечното дербиБачкат "всеки работен ден от 9,00 до 12,00 и от 13,00 до 17,00 часа"
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
Спокойно, още няма много хора, тъй че нападайте СУ - че после става страшно. Аз се записах точно за 14 мин. Тъй че - АТАКААА! 
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков