Снукър 2009/2010
Модератори: ники, Methuselah
Re: Снукър 2009/2010
Че кое му е приятното? Нито е брейк билдър, нито е способен на фамозни потове, нито сейфти играта му е нещо впечатляващо... играта му е безлична и невзрачна като самия него - грам харизма няма в т'ва типче, даже е и противен
Само с късмет и чужди грешки не може и очаквам Уайт да го смаже
А Милкинс не е някакъв феномен, но е симпатично пианде и, гледайки го как се бори и се връща в мача от 9:3, не разбирам как може някой да не му стиска палци
Срамота е, че не продължи
За прогнозите:
Рони - Тръмп
Уайт - Хоукинс
Само с късмет и чужди грешки не може и очаквам Уайт да го смаже
А Милкинс не е някакъв феномен, но е симпатично пианде и, гледайки го как се бори и се връща в мача от 9:3, не разбирам как може някой да не му стиска палци
Срамота е, че не продължи
За прогнозите:
Рони - Тръмп
Уайт - Хоукинс
The more you want, the easier you are to exploit
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Че то почти всички отговарят на описанието "Нито е брейк билдър, нито е способен на фамозни потове, нито сейфти играта му е нещо впечатляващо".
Аз обичам такива играчи,които не изпъкват с един определен елемент,но пък и нямат слабо място,което винаги да поддава,когато бъде натиснато. Отделен въпрос е,че не съм съгласен,че не е добър брейк билдър. Е,не е Рони или Хигинс,но не е по-зле от едни Картър,Бингъм,Хоукинс и т.н. Както разбрахме вече в тази тема,всеки има различни предпочитания за стилове и играчи,тъй че твое право да не го харесваш.
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Надежден, моите прогнози са същите като твоите:
О'Съливан - Мърфи (макар че тук са ми на кантар с Тръмп, честно казано)
Уолдън - Динг
Жалко, че Бингъм ще отпадне толкова скоро. А Уолдън ми допада и на мен, играе приятно (играта му не е спъната като тази на Ебдън напоследък), постоянен е, прави добри удари и очаквам да се развива и още.
О'Съливан - Мърфи (макар че тук са ми на кантар с Тръмп, честно казано)
Уолдън - Динг
Жалко, че Бингъм ще отпадне толкова скоро. А Уолдън ми допада и на мен, играе приятно (играта му не е спъната като тази на Ебдън напоследък), постоянен е, прави добри удари и очаквам да се развива и още.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
И почти всички са безинтересниНадежден Случай написа:Че то почти всички отговарят на описанието "Нито е брейк билдър, нито е способен на фамозни потове, нито сейфти играта му е нещо впечатляващо".Аз обичам такива играчи,които не изпъкват с един определен елемент,но пък и нямат слабо място,което винаги да поддава,когато бъде натиснато. Отделен въпрос е,че не съм съгласен,че не е добър брейк билдър. Е,не е Рони или Хигинс,но не е по-зле от едни Картър,Бингъм,Хоукинс и т.н. Както разбрахме вече в тази тема,всеки има различни предпочитания за стилове и играчи,тъй че твое право да не го харесваш.
Но не е задължително да е гениален играч ако е поне интересен персонаж (разбира се най-добре би било да има всичко изброено - за т'ва и Ракетата е най-големия)
Примерно Кинг също не е кой знае какъв играч, ама е пичага, прилича на Светльо Хиподилски и е забавно да го гледаш
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Рики Уолдън и аз го харесах този мач. ЗА О'Съливан какво да какво да кажа... страхотен играч. Жалко, че наистина не е лицето на спорта, което бих се радвал да бъде.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Егати кастрираната игра от Тръмп. Колкото и да не понасям Мърфи и да искам да отпадне, Джъд просто не заслужава да спечели. Ама нищо де, той Рони иде... 
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
Някой гледа ли Мърфи - Тръмп с коментара на гиганта,простете,титана,простете - играча Евгени Ставрев? 
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Не, що? Я разправяй? Мърфи ли е гигант? Ако е така, съгласна съм, макар че поотслабна малко. 
В края на ноември
В края на ноември
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
Радвам се,че попита.
НЯМА такъв малоумник като Ставрев,просто НЯМА! Едно на ръка елементарните идиотщини,които ръси. Най-силно ме разсмяха тези двете:
- събития от случки
- двамата изиграха 6 фрейма за 2 часа,което прави по-малко от 20 минути на фрейм.
Бонус,специално заради това,което подхвърлих в предния коментар:
- титанът Тръмп се събуди. По-скоро гигантът. Или хайде нека да е играчът,нещо по-земно. (това си е сред стандартните брътвежи на неуважаемия г-н Ставрев,нищо изпъкващо на фона на обичайните глупости)
В добавка на тия тъпотии трябваше да го слушам един час да обяснява как цялото първенство е нагласено и да казва кой мач как ще завърши и как това "няма никаква връзка с моментната форма и представянето на играчите". Всъщност не само първенството,всеки спорт е решен предварително на кръгли маси.
Опитвах се да не го слушам,та вероятно е имало и още някой бисер,но чак толкова не ми понася. Бива,бива,ама чак такъв идиот не съм очаквал да бъде. И в Ринг ще намеря по-читав коментатор...на снукър. Чудя се колко ли силни връзки има,че да го търпят,при това в Евроспорт.
- събития от случки
- двамата изиграха 6 фрейма за 2 часа,което прави по-малко от 20 минути на фрейм.
Бонус,специално заради това,което подхвърлих в предния коментар:
- титанът Тръмп се събуди. По-скоро гигантът. Или хайде нека да е играчът,нещо по-земно. (това си е сред стандартните брътвежи на неуважаемия г-н Ставрев,нищо изпъкващо на фона на обичайните глупости)
В добавка на тия тъпотии трябваше да го слушам един час да обяснява как цялото първенство е нагласено и да казва кой мач как ще завърши и как това "няма никаква връзка с моментната форма и представянето на играчите". Всъщност не само първенството,всеки спорт е решен предварително на кръгли маси.
Опитвах се да не го слушам,та вероятно е имало и още някой бисер,но чак толкова не ми понася. Бива,бива,ама чак такъв идиот не съм очаквал да бъде. И в Ринг ще намеря по-читав коментатор...на снукър. Чудя се колко ли силни връзки има,че да го търпят,при това в Евроспорт.
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Не става дума да го търпят, той беше шефът на българската секция на Евроспорт допреди няколко години, не знам дали още е.
А това с фреймовете не е чак толкова безумно - айде, "средно" е трябвало да каже, ама разчитам, че просто се е объркал.
Играта на Тръмп ме вбесява - нищо гигантско не виждам в него, играе повече от посредствено. Май никога не съм го виждала да играе толкова зле, под всякаква критика е. Дори не мога да се ядосам на Шопара Мазен, задето го бие.
Не можах да гледам мача на Рони - но като видях резултата, май ще се окажа права. В първия кръг е играл точно толкова, колкото му е трябвало, за да продължи безпроблемно напред. Срещу Али вдигна нивото, особено в последните фреймове и в момента откровено мачка. А' дано, казвам аз.
А това с фреймовете не е чак толкова безумно - айде, "средно" е трябвало да каже, ама разчитам, че просто се е объркал.
Играта на Тръмп ме вбесява - нищо гигантско не виждам в него, играе повече от посредствено. Май никога не съм го виждала да играе толкова зле, под всякаква критика е. Дори не мога да се ядосам на Шопара Мазен, задето го бие.
Не можах да гледам мача на Рони - но като видях резултата, май ще се окажа права. В първия кръг е играл точно толкова, колкото му е трябвало, за да продължи безпроблемно напред. Срещу Али вдигна нивото, особено в последните фреймове и в момента откровено мачка. А' дано, казвам аз.
В края на ноември
В края на ноември
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
Търговец,за директор може и да става,за коментатор грам талант няма,хипер неадекватен е. Стотици пъти е имал тъпи коментари - тая топка не може да се играе,от тук само сейфти може да направи,остават 36 точки на масата...а впоследствие се окаже,че нещата не стоят така. Това може да не прави впечатление на невежия фен на Рони...пардон,на снукъра,но на мен ми бърка в мозъка тая некомпетентност. Понякога си мисля,че тоя човек преди да почне да коментира никога не е виждал снукър маса,дори на картинка. Вкарва се в някакви конспирации,едва ли не всяка загуба на фаворит е нагласена,всеки спад във формата е резултат от долари и марки,което също много дразни. Протеже на Диков ли се опитва да се докара,не знам,но не му се получава. Ще те просветля,че според теорията на господин Ставрев,ако Тръмп падне,то със сигурност и О'Съливан си заминава,а като гледам как играе Бийбър,то ни чака обрат утре от Бингъм. 
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Хахаха, Рони не е да не е падал при такива условия, ама не го виждам как ще стане в тоя случай. Тъкмо гледах повторение на шестия фрейм - ми то си беше оргазмично усещане, ще ме прощавате за сравнението. В снукъра наистина са Рони и всички останали. Един ден, когато наистина реши да си ходи, ще рева с глас, защото такива таланти са раждат веднъж. Не на столетие. Веднъж.
А Тръмп изчака да го напсувам, за да почне да играе. Между другото, много ми прилича на Джимини Крикет, не знам защо. Заради овала на лицето (и най-вече формата на главата), предполагам: http://www.toonopedia.com/jiminy.jpg. А Бари Хоукинс ми прилича на Алън от "Двама мъже и половина".
А Тръмп изчака да го напсувам, за да почне да играе. Между другото, много ми прилича на Джимини Крикет, не знам защо. Заради овала на лицето (и най-вече формата на главата), предполагам: http://www.toonopedia.com/jiminy.jpg. А Бари Хоукинс ми прилича на Алън от "Двама мъже и половина".
Последно промяна от Търговецът на кристал на 30 Апр 2013, 22:55, променено общо 1 път.
В края на ноември
В края на ноември
Надежден, т'ва същия ли е, който си обосновава прогнозите с "бизнес"? 
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
Same guy.
Aaaaand Real scores. 
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Всичко изтървах вчера. Само малко на О'Съливан погледах, който просто си мачкаше.
А, ако си мислите, че това са глупости от Евгени Ставрев, погледайте колезденето някой път
На мен ми е симпатичен обаче. Убийствено ме дразнят пристрастните коментари, които и той ги прави де.
А, ако си мислите, че това са глупости от Евгени Ставрев, погледайте колезденето някой път