Снукър 2009/2010
Модератори: ники, Methuselah
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Re: Снукър 2009/2010
Да не станат две каси само.

Assault,obvious troll is obvious.
Assault,obvious troll is obvious.
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
Просто съм радикален традиционалист. Мразя разни нови неизвестни да нахлуват, при това повечето от тия са дърти пръчове, които друг път няма да повторят успеха си. Но е хубаво, че има хора, които са фенове на тия толкова известни и велики играчи.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Надежден, не се връзвай. Ти сам го каза в предното си мнение - пък и на конете и да им махнеш капаците, те пак ще си ги търсят.
А Марк Кинг много ме радва тая вечер - както е тръгнало това световно, представи си, че вземе да бие китаянчето...
А Марк Кинг много ме радва тая вечер - както е тръгнало това световно, представи си, че вземе да бие китаянчето...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
Много приятна сесия се получи,а Марк показва най-добрия снукър в кариерата си на това първенство. Джънхуйчето го очаквам по-силен утре,но ако Кинг играе така не знам дали ще бъде достатъчно. Успех отново на Марк и Алистър,режете главите на фаворитите,момчета! 
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
И аз съм много доволен от тази сесия. Ако може Али Картър да се постегне още малко, ще е идеално.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
'Ич не съм доволна от резултатите днес - мачовете не ги гледах, че бях навън с нашите. Обаче резултатитеееее... жалко за Кинг.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
Поне се разминах с купуването на бира.
Жалко,че това проклето усещане за Бингъм - Дейвис се оказа вярно. Друго не ми остава освен... Go, Carter, go! 
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
И аз много стискам палци за Картър, ама нещо ме съмнява. Не му върви много играта. Не че на Рони му върви де.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз само да вметна, че колкото по' гледам Бингън, по' ми харесва. Едно, че играе чудесен снукър и второ, че чисто физически почва да ми става симпатичен, когато се усмихне: лицето му някак се одухотворява. Като е сериозен обаче, е супер безизразен и прилича на жаба заради устата.
Но да, от графа "неутрални" вече окончателно мина към симпатичните. Наистина ми харесва как играе.
Айде, отивам да си гледам Ронко.
Но да, от графа "неутрални" вече окончателно мина към симпатичните. Наистина ми харесва как играе.
Айде, отивам да си гледам Ронко.
В края на ноември
В края на ноември
Браво на Ракетата! Очаквам първа защита на титлата през тоя милениум
Сега остава и Милкинс да обърне и почти ще забравя разочарованието от отпадането на Кинг
едит:

Сега остава и Милкинс да обърне и почти ще забравя разочарованието от отпадането на Кинг
едит:
Абе като стана само половината, половин каса ли получавам?Надежден Случай написа:Последното ако стане ти пращам бира по пощата.
Последно промяна от Bragi на 29 Апр 2013, 22:02, променено общо 1 път.
The more you want, the easier you are to exploit
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Не, че нещо, ама последните 3 фрейма в мача казаха всичко, което трябва да се знае за Рони - а последният брейк беше повече от откровение. На някои от ударите към края се хилих с глас - последната жълта, крос дабъла с розовата... Този човек е Гений и може да приказвате каквото си искате на базата на личните си пристрастия, но просто няма друг такъв играч.
Дано само не му прищрака нещо в следващия мач. Финалът на този беше... умопомрачителен. Рони!!!
Гледам, че май познах всички победители без Хоукинс (за чиято победа обаче се радвам повече, отколкото ако се беше сбъднало предсказанието ми) - само и Уолдън да удържи и ще е чудесно.
Дано само не му прищрака нещо в следващия мач. Финалът на този беше... умопомрачителен. Рони!!!
Гледам, че май познах всички победители без Хоукинс (за чиято победа обаче се радвам повече, отколкото ако се беше сбъднало предсказанието ми) - само и Уолдън да удържи и ще е чудесно.
В края на ноември
В края на ноември
Е за това приказвам. Рони и Картър, въпреки че играха фамозно зле, пак направиха мач. Само като им видиш физиономиите и ти става ясно, че са класни играчи. А тия двама компири, дето ги пуснаха след това, направо ме отчайват. Бъркат всяка трета топка, ултраелементарни изтърваха, никакви сериозни брейкове, бавно и мудно. А коментаторът описа, че "играели страхотно". Да ви сера на страхотната игра.
Неееееее... ТОЛКОВА БЛИЗО... толкова борба и така да свърши
Дано Уайт да го размаже тоя палячо
В чест на тигъра Милкинс:
Дано Уайт да го размаже тоя палячо
В чест на тигъра Милкинс:
The more you want, the easier you are to exploit
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
Защо тоя хейт по Рики? Момчето играе много приятно и си заслужи победата. Милкинс,колкото и да ме зарадва в първия кръг,трябва да е доволен,че докара нещата до почетен резултат,че при 9:3 нещата отиваха на разгром. Аз съм що годе доволен за момента,поне един от полуфиналистите е в графа "по-скоро симпатичен,отколкото антипатичен",което на фона на цялостното развитие на първенството за моите най-големи любимци е що годе приемливо. От друга страна поне двама полуфиналисти със сигурност не ги понасям,а се съмнявам Хоукинс да направи сензация и срещу Джънхуй,тъй че възлагам надежди до края само на някой измежду Уолдън и Уайт.
Последно,Търговец,и най-големите хейтъри на О'Съливан не отричат таланта му - уникален играч е,но просто някои не го харесваме като персонаж.
А,да,прогнозите ми:
О'Съливан - Мърфи
Уолдън - Джънхуй
Последно,Търговец,и най-големите хейтъри на О'Съливан не отричат таланта му - уникален играч е,но просто някои не го харесваме като персонаж.
А,да,прогнозите ми:
О'Съливан - Мърфи
Уолдън - Джънхуй
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.