Иначе аз поне май кореистика може би ще успея да запиша ... Друг е въпросът, че не искам да я уча май много много
Изпит по немски
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
m_tz
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
ами на теб тази оценка може пък наистина да ти пасва и да не се чувстваш орязан, но в друг случай може да не е така. и наистина ще отида да си видя работата, за да видя какво толкова не им изнася. не бягам от отговорност в никакъв случай, просто тази оценка за мен не е реалистична и В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не определя колко съм добра в дадена област. ако разгледаш под лупа пост-а ми, ще видиш, че никъде не се казва нищо за никаква корупция, платени и нагласени работи. приемам, че това е реалността, защото се смятам за интелигентен и над-средното-ниво млад човек с много възможности и потенциал. и това е всичко, което имам да кажа по тази тема. послепис--изказвам мнението на няколко човека от "елита" на имащата славата на най-добрата немска гимназия--тази в Бургас, и то на хора, които, вярвай ми, са учили достатъчно, когато е трябвало. говорила съм и с такива, ходили на курсовете на СУ, така че знам какво са искали да видят в съчинението и съм им го дала. просто казвам, че многократно съм се доказвала в областта и 4,73 не ме удовлетворява, защото няма да ме приемат в редките специалности, които предлагат добри и интересни възможности за реализация. затова и няма да запиша немска филология, която следва куцо и сакато, а ще опитам догодина пак. .......и ТОВА вече е всичко, което имам да кажа:)
m_tz, благодаря за инфото.. Да ти кажа мен не ме притесняват толкова кандидатстващите с немски, колкото с другите езици: английски и руски, те ще ни пометът направо
А знам, че с руски се изкарват мн високи оценки и в повечето случаи момичетата пишат на първо място Японистика:!: Все пак ще почакам до 7ми, не че имам друг избор...
Сега прочетох допълнителния ти пост.. И аз сериозно се замислям дали да не кандидатсвам пак догодина. Мислила ли си за прехвърляне иначе?
Няма да е лош вариант 
А знам, че с руски се изкарват мн високи оценки и в повечето случаи момичетата пишат на първо място Японистика:!: Все пак ще почакам до 7ми, не че имам друг избор...
Сега прочетох допълнителния ти пост.. И аз сериозно се замислям дали да не кандидатсвам пак догодина. Мислила ли си за прехвърляне иначе?
Die Faulheit ist der Fleiß der Träumer!
ами не са смесено, щом ти пише 19, значи 19 от твоя пол. При мене нещата са идентични- пак 19 само че момчета. Аз кореистика не писах, както и арабистика, тюркология и секви такива, защото не ми се занимава с полуномадски народи. Аз съм човек с вкус, падам си по
древните неща, съчетани с напредъка на новото време, сиреч японистика, скандинавистика, китаистика, абе яки работи, ама само ще ги сънувам явно с това 4,47. Алина, явно 4,47 по формулата на половата дискриминация на СУ е равно на твоето 5,08. Можеш да се чувстваш прецакана...ЧЕСТИТО
древните неща, съчетани с напредъка на новото време, сиреч японистика, скандинавистика, китаистика, абе яки работи, ама само ще ги сънувам явно с това 4,47. Алина, явно 4,47 по формулата на половата дискриминация на СУ е равно на твоето 5,08. Можеш да се чувстваш прецакана...ЧЕСТИТО
- hazel
- Стенограф
- Специалност: МО
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
А не мислиш ли, че има става въпрос за случай, когато, въпреки многобройните ти успехи, си нямала ден. Аз лично имам това чувство за себе си и в никакъв случай не мисля, че оценката ми приляга. Трябваше да имам повече, защото съм доказал, че мога повече, ама просто съм се провалил на 13-ти. Иначе не говоря единствено и само за твоя пост, а и за всички онези постове, които са от рода "ЕГАТИ ШИБАНАТА РАБОТА, СУПЕР МЕ ПРЕЦАКАХА. ИМАМ ЛОША ОЦЕНКА, АМА ТОВА Е ЗАЩОТО ТОЯ ИЛИ ОНИЯ ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ ПО ВТОРИЯ НАЧИН. ИНАЧЕ СЪМ СУПЕР В ПРЕДМЕТА". Ето такива постове супер много ме ядосват, защото се търси причината в другите. Съгласен съм, че може и наистина да става въпрос за явно орязване, ама не мисилиш ли, че такива случаи са много по-малко от колкото си мислим.

-
m_tz
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
е с прехвърлянето не съм много наясно как стоят нещата, но едва ли в японистиката може да им се натресеш догодина, без да знаеш изобщо в какво се забъркваш
ако с био не ми се получат нещата, по-скоро бих следвала една година психология......? май ще си чакам класирането, преди да реша окончателно---логично 
-
m_tz
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
хейзъл, без лоши чувства, утре хич няма да ми пука кой колко ми е писал, но ще ме е срам да казвам на хора, които ме познават. през живота си не съм имала подобен резултат по чужд език. ходила съм в германия два пъти, а за конкретния изпит, знам къде са ми грешките и къде не. няма какво да обсъждаме сега...аз вече гледам към биологическия факултет, където е по-вероятно да се вмъкна, и пак ще съм много доволна. peace.
Ахахах, CasapA, ми няма лошо
Щях да се радвам да следваме японистика заедно, но явно няма да стане, поне не тази година! Но има възможности много - прехвърляне, повторно кандидатстване и тн. Аз не съм се предала още
По-скоро те приемат Японистика първа година.. Е губиш една, но е поне 100% сигурно, стига да имаш отличен успех от предходната година, тоест тази, ако сега се запишеш нещо 
Ами ти не се натрисаш точноm_tz написа:е с прехвърлянето не съм много наясно как стоят нещата, но едва ли в японистиката може да им се натресеш догодина, без да знаеш изобщо в какво се забъркваш![]()
Последно промяна от *ALINA* на 24 Юли 2006, 15:34, променено общо 1 път.
миналата година кандидатствах с немски ,нека само кажа,че от тест даф имам четери петици - приеха ме в германия в такива специалности,където има квота за по 1-2 българи само- и на изпита по немски в СУ ,представете си,имах 4.86
каквото и да става само ви съветвам НЕ записвайте немска филология
изкарах в нея 1 еместър педи да се откажа и ви казвам,че е най-глупавата специалност
много много ме разочарова ,а преподавателите са отвратителни,абсолютно незагрижени за студентите и т.н
каквото и да става само ви съветвам НЕ записвайте немска филология
изкарах в нея 1 еместър педи да се откажа и ви казвам,че е най-глупавата специалност
много много ме разочарова ,а преподавателите са отвратителни,абсолютно незагрижени за студентите и т.н

Не че искам нещо да се дразня или заяждам, но и 1ва Езикова - Варна не пада по-долуCasapA написа:Щото и аз съм от най-елитната немска в България .. Да живей НЕМСКАТА БУРГАС!!
-
m_tz
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
за елитността аз съм чувала от други немски гимназии, където говорят така за нас...алина (май така беше ник-а...
), познаваш ли христена от вашта гимн.???? тя всъщност вчера ми говори за нейна приятелка, която си мечтаела за япония...
по повод на едно интервю, на което ще ходя.....ако си ти, ще е много смешно!