Снукър 2009/2010
Модератори: ники, Methuselah
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Re: Снукър 2009/2010
Добре,бе Божинов,отдавна всички сме разбрали,че си фен на Мърфи,покажи малко професионализъм! Със Спиридонов са ми много смешни като казват "не е професионално да казваме в ефир кои са ни любимци". Не всички сме дебили,то си личи.
Лошото е,че и двамата са за Шонката. 
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Хм, аз от много време не съм гледала мач на Мърфи с коментар на български (и тук, и в София гледам стрийминг, а като съм си в СтЗ рядко засичам снукър), но не съм усетила Асен да е фен на Мърфи - казвал ми е за друг негов любимец и наистина си личеше и в коментарите му, ама то май отдавна не е имал чести поводи да коментира негови мачове, та затова ти е убягнало, предполагам.
Как ще е за Свинята, недей така - зорлем ще ни скараш.
Пък на Дот сега така му стискам палци, както виках срещу него на финала срещу Ебдън.
Как ще е за Свинята, недей така - зорлем ще ни скараш.
Пък на Дот сега така му стискам палци, както виках срещу него на финала срещу Ебдън.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
Спиридонов е по-въздържан,но на моменти и той леко прекалява с хвалбите си за определени играчи. Ала бих си заложил лявата ръка,че Божинов е фен на Мърфи. Толкова хвалби и за Рони не съм чувал. 
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Значи по-добре, че не слушам, че щях да се ядосам. Те пък коментаторите на стрийминга, дето гледам обикновено, не понасят Рони. Ама той нека си бие, пък те пак може да не го понасят.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Рони и мен ме дразни. Цялата еуфория около него. Страшно добър е, направо изключителен, но просто не се държи като спортист. Просто такова впечатление оставя около мен. За качествата, които има, може да бъде чудесно лице на спорта. Той не, че не е, но не е това, което бих искал да бъде.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Рони е много, много нещастен човек, Ники. Не знам дали изобщо някой може да разбере колко е объркан и колко близо е до границата с психично заболяване (ако не я и прекрачвал every now and then). Изключителен талант и много тревожна душа - и не го казвам, защото го харесвам, а го харесвам, защото е такъв.
Просто не смятам, че за него може да се мисли в нормални човешки категории, но той не е виновен за това - онова, в което съм абсолютно убедена е, че не се прави на интересен и не се преструва. Той наистина е човек със сериозни проблеми, като най-сериозните сред тях са със самия него, а това е нещо, от което не може да избяга и вероятно не може да преодолее.
И, впрочем, смятам, че снукърът е едно от малкото неща, които все още го държат що-годе в час и затова и толкова се надявах да се върне - за негово добро. Иначе може да свърши големи щуротии, особено като влезе в саморазрушителен период.
Просто не смятам, че за него може да се мисли в нормални човешки категории, но той не е виновен за това - онова, в което съм абсолютно убедена е, че не се прави на интересен и не се преструва. Той наистина е човек със сериозни проблеми, като най-сериозните сред тях са със самия него, а това е нещо, от което не може да избяга и вероятно не може да преодолее.
И, впрочем, смятам, че снукърът е едно от малкото неща, които все още го държат що-годе в час и затова и толкова се надявах да се върне - за негово добро. Иначе може да свърши големи щуротии, особено като влезе в саморазрушителен период.
В края на ноември
В края на ноември
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Сигурно е така, не споря. Аз все пак не го харесвам, но съм напълно наясно, че личното ми мнение по никакъв начин не се отразява на позициите му като играч и като човек. Просто запазвам правото си да го харесвам.
А междувременно какъв фрейм между Мърфи и Дот! Ето това харесвам в снукъра. Един час! И докато пиша това, Дот как безобразно се изложи с черната...
А междувременно какъв фрейм между Мърфи и Дот! Ето това харесвам в снукъра. Един час! И докато пиша това, Дот как безобразно се изложи с черната...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Абе, мани - тъкмо се завърза толкова приятно мачът и сега ще свърши за нула време. При това не с резултата, който искам. Трагедия, трагедия ти казвам...
В края на ноември
В края на ноември
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
О'Съливан още от 97-ма или 98-ма някъде е диагностициран с маниакална депресия. Както на Ники,така и на мен това ни най-малко не ми пречи да не го харесвам.
Жалко за Динамото и успех на Картър,който ако не почне да печели фреймове,може да последва съдбата на Помджанг.
Ако и сега не бие О'Съливан,надали някога ще го огрее.
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Тиииии да видиш. Наистина не вярвах, че Хоукинс ще успее да отстрани Селби, но ще излъжа, ако кажа, че не се радвам. Остава Мърфи и Динг да си ходят и нататък ми е (почти) все тая кой ще стане шампион.
А на Рони явно аз съм му карък - бях извън града днес, та се прибирам и пускам мача: 5-1 за Рони. Викам си: "А, браво, само така - тъкмо ще изгледам последните 2 фрейма с кеф". И Картър ги взе и двата.
И онова, което имах предвид по-горе за Рони бе, че нещото, което мнозина тълкуват като правене на интересен, оригиналничене, умишлено дразнене на противниците му (на и извън масата), всъщност е болестно състояние, от което страда най-много той самият и ако вие можете да спрете телевизора и да не го гледате, щом не ви кефи, той няма кой знае колко опции пред себе си и буквално не може да избяга. Иначе разбира се, че всеки е свободен да харесва даден играч, или пък да не го харесва - но понеже май Ники по-горе спомена за поведението му, та затова. 
А на Рони явно аз съм му карък - бях извън града днес, та се прибирам и пускам мача: 5-1 за Рони. Викам си: "А, браво, само така - тъкмо ще изгледам последните 2 фрейма с кеф". И Картър ги взе и двата.
В края на ноември
В края на ноември
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
И аз много се радвам за Хоукинс. Мислех,че след изгубения осми фрейм по черната,ще се пречупи,както го е правил многократно,но се справи. Браво! Аз още след първия кръг бях съкрушен и вече май ми остана само Дейвис,от все още участващите,само него мога да го категоризирам като любимец. Ако отпадне,оставам с Уолдън и Уайт. Но при тях симпатиите ми са доста по-слаби. Слаба работа за моите хора на това първенство. Колкото до Ронката - дали и от какво е породено поведението му е само и единствено негов проблем. Шизофрениците на тази база ги затварят в клиники - те не са виновни с нищо за състоянието си,но никой не е длъжен да ги търпи. (не казвам,че е шизофреник,давам аналогия,да няма неразбрали)
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
E, то от четиримата, за които викам по принцип (Рони, Магуайър, Ебдън и Стивънс) след първи кръг продължи само Рони. Айде, и Кинг мога да го сложа тук.
Но поне особено антипатичните поотпаднаха (Селби, Робъртсън, Хигинс, Уилямс, донякъде и Алън) - та по тоя показател остава само Мърфи и Динг да си ходят и нататък вече който и да спечели, поне няма да ме е яд. Иначе от любимците си ми е само Рони, факт. Разбира се, щях да си умра от кеф на финал между него и Магуайър (и щеше да ми се скъса сърцето, понеже все единият трябва да загуби), ама нищо - поне дразнителите ми намаляха значително.
Но поне особено антипатичните поотпаднаха (Селби, Робъртсън, Хигинс, Уилямс, донякъде и Алън) - та по тоя показател остава само Мърфи и Динг да си ходят и нататък вече който и да спечели, поне няма да ме е яд. Иначе от любимците си ми е само Рони, факт. Разбира се, щях да си умра от кеф на финал между него и Магуайър (и щеше да ми се скъса сърцето, понеже все единият трябва да загуби), ама нищо - поне дразнителите ми намаляха значително.
В края на ноември
В края на ноември
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
Защо Уилямс? Пичага си е момчето,вкарва ли вкарва и все пада. 
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
В един от първите мачове, които изобщо гледах с негово участие, ми беше направил лошо впечатление нещо (даже не помня с какво), но така и не можах да го харесам. Няма конкретна причина, просто ако играе срещу... Кинг, да речем, ще викам против него. Ако обаче играе срещу Мърфи или Динг, примерно, определено ще съм за него. Така че може да се каже, че е нейде в неутрална територия, но по-скоро клони към нелюбимците ми.
Но вярно, че понякога ми става жал, като го гледам как пада.
Но вярно, че понякога ми става жал, като го гледам как пада.
В края на ноември
В края на ноември
Оф, егаси тъпото първенство. Разни анонимни гномове останаха.
А дано в долната половина китайчето да се класира на финал, че другите и за чеп за зеле не става. В горната поне е интересно. А Ронито направи традиционния номер-игра силно в началото, след това запази интригата. Нищо странно нямаше.