А финалът е доста ясен - всичко друго е в сферата на фантастичното, макар да бих се радвала безумно, ако Барса обърнат Байерн в реванша.
Европейски клубни турнири
Модератори: ники, Methuselah
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Re: Шампионска лига 2012/2013
Е, тая е супер - формулировката "4-1 reason" супер много ме радва. 
А финалът е доста ясен - всичко друго е в сферата на фантастичното, макар да бих се радвала безумно, ако Барса обърнат Байерн в реванша.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Барселона може да вкара пет гола на всеки,ако имат ден,но няма никакъв шанс Байерн да не вкарат поне един и това ме кара да съм 100% сигурен в немския финал.
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Барса, ако имат 4 удара в очертанията на вратата, пак ще е огромно подобрение, ти се надяваш да обърнат.Търговецът на кристал написа:Е, тая е супер - формулировката "4-1 reason" супер много ме радва.
Финалът срещу Дортмунд просто трябва да го вземем задължително. Боже, ако спечелим требъл с финал на ШЛ срещу Дортмунд, това ще бъде... не, не мога да го опиша. Не подлежи на описване.
От друга страна Гьотце излезе голям хитрец
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
И сега какво правим на финала с футболист на противника в състава?
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
Байерн трябва да бият, че ще им дойде в повечко да загубят трети финал за 4 години
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Aко се сключи, заключвам целия спортен раздел. Просто няма да го понесаJudas написа:Байерн трябва да бият, че ще им дойде в повечко да загубят трети финал за 4 години
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
Ники,представям си те така:

Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Бе не знам дали съм го разправяла това, ама Байерн като паднаха от Ман Юнайтед на Онзи Финал, един мой съученик, който е луд по Байерн (и тогава, и до днес - даже вчера беше на мача), после не дойде почти 20 дни на училище. Аз го скъсах от бъзик, че е легнал болен и т.н.т., ама не изключвам варианта и да е било наистина така.
Тогава бях абсолютно вманиачена по Борусия и знам, че ако това им се беше случило на тях, щеше да ми е много трудно да го понеса. Таааааа, да, Ники, Байерн са ми най-омразният отбор, но те разбирам.
И не, не очаквам Барса да обърнат. Едва ли някой нормален човек го очаква - казвам, че ужасно бих се радвала, ако се случи. Има огромна разлика между двете.
Честно казано, все ми е тая с кого ще играе Дортмунд да финала - стига да бие. 
Тогава бях абсолютно вманиачена по Борусия и знам, че ако това им се беше случило на тях, щеше да ми е много трудно да го понеса. Таааааа, да, Ники, Байерн са ми най-омразният отбор, но те разбирам.
И не, не очаквам Барса да обърнат. Едва ли някой нормален човек го очаква - казвам, че ужасно бих се радвала, ако се случи. Има огромна разлика между двете.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
Лео Меси към Кристиано Роналдо:
-Къде ще гледаме финала? У нас или у вас?

-Къде ще гледаме финала? У нас или у вас?
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
Ей, айде сега. Няма кво да се шикалкаваи. Реал е само и единствено Роналдо, а няма как така да спечели турнир. Заслужена победа на Дортмунд.
Гьотце и Левандовски се махат, но това няма да промени нищо. Миналата година Левандовски бе пълна резерва на Бариос и даже много от феновете на Дортмунд си биеха главата как ще замени парагваеца, но се справи. Освен него загубиха Шахин и Кагава, но и без тях отборът се представя на страхотно ниво. Клоп е мега изрод и ще им намери мигновенно заместници.
Гьотце и Левандовски се махат, но това няма да промени нищо. Миналата година Левандовски бе пълна резерва на Бариос и даже много от феновете на Дортмунд си биеха главата как ще замени парагваеца, но се справи. Освен него загубиха Шахин и Кагава, но и без тях отборът се представя на страхотно ниво. Клоп е мега изрод и ще им намери мигновенно заместници.
Ще се справят и без него. Не е лош футболист, но все още си е надценен. 40 млн от Гьотце. 20-30 млн от Левандовски и ако са умни, ще си вземат достойни заместници и за по-малко пари. Виж, че и футболисти като Бербатов от време на време излизат почти без пари.
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
На Левандовски,ако договорът му не изтича другото лято(имам спомен,че обаче нещата стоят точно така),ще е престъпление да му вземат по-малко от 35 милиона това лято. Ако договорът му обаче е до 2014-а,то и на 20 трябва да са доволни и разочаровани от поредния подарен футболист.
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
Тоя повече от 20, максимум 25, и то само заради 4-те тази вечер, не струва...
Левандовски принципно е невероятно дърво, добре, че някои хора гледат футбол два пъти в годината, та сега ще слушаме какъв невероятен футболист е.