Снукър 2009/2010

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: Снукър 2009/2010

Мнение от Търговецът на кристал »

assault написа:разни напудрени и набедени герои като Магуаир
Аха, да, добре. :lol:
Само дето той беше част от най-завързания и интересен мач досега. Като почнете да викате на черното - бяло (и обратното), та да се чуди има ли смисъл човек въобще да се занимава. Съвсем накратко - не дууууумай, тц тц тц...

Надежден, същата работа и тук. Само дето мен ядът ме държи от снощи. Сутринта като се събудих, буквално първата ми съзнателна мисъл беше: "Магуайър наистина падна." и ми се скапа целият ден.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Вземи пиши на световната федерация с предложение само Рони, Селби, Хигинс и Робъртсън да играят помежду си - направо може да заформят каре белот. Хем Евроспорт няма да дава пари за телевизионни права, хем ще си доволен и няма да ти се мотат разни напудрени и набедени герои пред очите да ти дразнят чувството за естетика.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Надежден Случай
Плиний Стари
Специалност: Най-мързеливата

Мнение от Надежден Случай »

Матю,Матю,защо ли въобще се надявах на нещо? :lol: То накрая май ми остана да викам за Дейвис. :lol: Търговец,най-интересният мач не беше ли между двамата Марковци,бре? :scratch: Само аз ли съм леко разочарован от повечето мачове? На практика се получиха два завързани мача досега,а остават само три,ако се не лъжа. Само един изпълнен формат е твърде малко за моята зажадняла за Крусибълска драма душа. :mrgreen:
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Надежден Случай
Плиний Стари

Селби толкова бързо ли е бил та още към 11 и нещо бяха приключили? Dafuq happened? :lol:
Sunshine or ain't.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Ми 10-4. Аз погледах малко при 8-4, ама Борусия ми беше приоритет ениуей. И без това Селби не ми е сред любимците.
В края на ноември
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Хм, Робъртсън е отпаднал. Жалко, жалко. Тъпото за мен е, че сега вероятно и Картър ще отпадне и ще остане да викам за Кинг и Мърфи...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

О, току-що и аз видях новината и се захилих с глас - все е било, ама такова чудо нивгаш не съм виждала.
Проста равносметка - още в първия кръг отпаднаха Уилямс, Хигинс, Магуайър, Робъртсън, Алън и Стивънс.
Да се чуди човек кой е останал да играе, направо. Вярно, че още плача с кървави сълзи за моя човек (още повече, че схемата се разчисти доста приятно), ама почва да ми става направо забавно с тия резултати. Тая вечер ще гледам Пухчо - вдигнала съм му мерника, дано Уайт му види сметката.
В края на ноември
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

Отпада и Селби в следващия кръг и The Rocket roflstomps to the title :cheers:
The more you want, the easier you are to exploit
Надежден Случай
Плиний Стари

Милкинс игра много приятно и напълно заслужено продължава. Колкото до "Пухчо",наистина ли само на мен ми прави впечатление,че еволюцията леко го е подминала? Прогнози за осминафиналите?

Картър - Бингъм (въпреки че силно се надявам на победа за Дейвис,имам лошо усещане,това първенство хич не върви както ми се ще)
Мърфи - Тръмп
Уолдън - Уайт
Джънхуй - Селби
Sunshine or ain't.
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

Рони - Дейвис
Мърфи - Тръмп
Милкинс - Уайт
Кинг - Хоукинс

:salute: :mrgreen:
Надежден Случай
Плиний Стари

Последното ако стане ти пращам бира по пощата. :mrgreen:
Sunshine or ain't.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Надежден Случай написа:Колкото до "Пухчо",наистина ли само на мен ми прави впечатление,че еволюцията леко го е подминала?
Ми аз не знам дали не го писах в някое предно мнение, ама май се въздържах - да не речете, че щото е отстранил Магуайър и затова злобея, ама освен Пухчо, му викам и "маймун". И смятам, че наистина му ходи. :mrgreen:

Прогнози... кви прогнози бе, човек - гледай какво стана в първи кръг. :lol: Срам ме е да се обадя, дет' се вика.
В края на ноември
Надежден Случай
Плиний Стари

Търговецът на кристал написа: И смятам, че наистина му ходи. :mrgreen:
Тича му доста повече от пухчо. :mrgreen: Някакви наченки на прогнози поне измайстори! Та аз казах,че Холт ще продължи,пък още не ме е досрамяло достатъчно. :mrgreen:
Sunshine or ain't.
assault
Танцуващия с клавиатури

Мнение от assault »

Търговецът на кристал написа:Вземи пиши на световната федерация с предложение само Рони, Селби, Хигинс и Робъртсън да играят помежду си - направо може да заформят каре белот. Хем Евроспорт няма да дава пари за телевизионни права, хем ще си доволен и няма да ти се мотат разни напудрени и набедени герои пред очите да ти дразнят чувството за естетика.
Е извинявай, ама пускам ТВ-то сега и гледам някакви уроди Michael White и Dechawat Poomjaeng да играят. Даже не съм ги и чувал. И много трудно ще ме привлекат да ги гледам. Все едно на Ролан Гарос в тениса да се паднат Карлос Берлок и Хорасио Себайос на 1/4-финал. Е, извинявай, ама няма как да ме накарат да седна и да ги гледам. Винаги е интересно, когато играят или играчи с визитка, или някакви лудаци, които никога не знаеш какво ще направят. Шоу трябва да има.
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

Надежден Случай написа:Последното ако стане ти пращам бира по пощата. :mrgreen:
Ама каса, нали така? :mrgreen:
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”