Иначе Viva Bavaria и това си е!
А за утре - надявам се Борусия да играе дори два пъти по-добре от баварците, че Роналдо не искам да го гледам чак до финала.
Модератори: ники, Methuselah

Човек, това са футболисти и професионалисти, какво да кажат. Ние сме фенове. За нас футболът е изцяло емоция. Все пак не говорим за шах, че да се поздравяваме и да се уважаваме толкова.zritel написа:Скъпи фенове на FC Bayern и хора, нехаресващи Меси - разбирам, че осъзнавате, че сега е моментът да злобеете, защото не е сигурно, че ще имате друга възможност, но все пак... мааааааалко дразнещи започвате да ставате![]()
Станаха ми любопитни два коментара за мача от страна на Меси и Дани Алвеш - в няколко думи поздравяват противника, не прехвърлят отговорността, споменават най-важните хора и насочват към бъдещето - семпло, коректно и положително. Според мен, така се прави, когато паднеш. Когато спечелиш - също.
в бг първенството не виждам често подобно отношение...ники написа:...zritel написа:...
Не съм за никой европейски гранд, ама за какъв удар под кръста говориш? Плащат 37 млн. евра за Готце, не е като да са го откраднали.Надежден Случай написа:Знаете ли кое ме дразни най-много? Ако съдийството беше такова в обратна посока,сега навсякъде щях да виждам как без съдиите Барселона не можела да бие никого. Байерн тотално надигра съперника,НО както и срещу Юве в първия мач вкараха точно ЕДИН редовен гол. Това е игра на голове и когато се подарят три в един мач,няма как да кажеш "заслужен резултат". Да,можеше да се свири една дузпа за игра с ръка на Пике,но дори да приемем,че това е сигурен гол,какъвто не е,пак е едно резултатът да е 2:0,съвсем друго 4:0. А след историята с Гьотце Байерн се връщат на челно място с отборите,които не мога да понасям,с малък аванс пред Реал. За днес очаквам крах на Борусия и комфортен резултат за балета,тоя удар под кръста няма как да не се отрази.