Изпит по немски
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Edno_momi4e
- В началото бе словото
-
m_tz
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
УЖАС. аз съм страшно недоволна от това оценяване, защото мога обективно да преценя какво съм направила на изпита, познавам и други хора, които са СТРАШНО орязани и то незаслужено........не може на 2-3 грешки на първия люкент. и толкова на втория, 2 грешно преведени думи и перфектно съчинение да пишеш 4,73. или на първенец от олимпиадата по немски 4,50. извинявам се, обаче.........силно ме съмнява цялата работа. знам, че на калпавата ракета космосът й е крив, ама........сори не ми се учи тъпата немска филология. сега трябва да чакам резултатите от биологията и на тях да се надявам..а и там мислех, че добре съм се справила, но с това оценяване кой знае какво ще се окаже.
на доволните честито.
на доволните честито.
- hazel
- Стенограф
- Специалност: МО
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
ЧНМ, споко, недоволните, предполагам, са много. Аз имам 4.33, но като се преценявам като оценки от отделните компоненти, трябва да имам повече. 4.50 на 1-вия люкен, 4.80 на втория (горе долу, тук нещата са по лична преценка), 6.00 на лезето, и 5-ци на превод и съчинение, би трябвало да ме изстрелят над 5-цата. Би трябвало ама не, за съжаление. Няма да се оплаквам от оценката. Приемам фактите каквито са си - не може вече да се промени. Корупция, не-корупция, това е...Колкото и да се ядосвате няма какво да се промени. Пък и какво бихте направили - замислити се, как бихте доказали, че някой там с червения или зеления химикал ви е писал по-малко. Тъпо е, наивно е. Някак си е БЯГСТВО ОТ ОТГОВОРНОСТ. На предварителния по история всички приказваха, че темата е идиотска и платена, ама изкарах 5.50 без да съм платил на този или онзи. Мога да се подпиша и с двете си ръце. Изкарах оценката, защото си седнах на задника и пропуснах целия месец май, за да се подготвя, вместо да го прекарам за последно с класа. Вярно е, че съмненията за платена работа ме полазиха, като изтеглиха темата в УНСС, ама какво от това. Не си учил, сори, братле. 2-ка. Не ми се извинявай с корумирани служители с ранг от чистачка до ректор. Ти сам си си виновен. Така е и с мен. Аз сам съм си виновен, че не учих. АЗ. И когато някои тук започнат да реват колко е несправедлив живота, как другите, НО НЕ И ТЕ, са виновни, нека се замислят "аджеба, да не би всъщност аз да съм виновен. Нямам ли и аз вина в цялата работа". Може би ще откриете, че е така. АЗ стоях на онзи стар дървен чин в СУ, АЗ държах химикала, който ми изкара оценката, АЗ написах отговорите, АЗ си изкарах оценката. Не ви карам да се самообвинявате, да се потискате или подценявате. Просто искам да разберете, че всичко започва от вас. Ако 100% сте убедени, че са ви подценили, идете и вижте работата си с рецензия. И се замислете "ами ако са прави в преценката си". Това са хора с дългогодишен опит, мисля че дори и да са им платили, съвестта не им разрешила да мирясат докато са в гроба. Това си мисля аз. Не ви карам да ми приемате мнението, а просто да се замислите над него. Иначе на тия, които се оплакват или се ядосват - личен съвет - не си трошете нервите, ами преценете къде бихте влезли с оценката си. Надявам се да ви вземат в хубава специалност, защото лично за мен, май ще съм в МО, а това горе-долу, според мненията в този форум, значи да следвам за безработен...
едит: писано е относно мнението на m_tz
едит: писано е относно мнението на m_tz

Слаб 2.00...абе аз тоя език го уча от 13 години, имам взет тестдаф и цифрапреведени книги, КОЙ ДА МУ ГО НАЧУКАМ В ГЪЗА МИ Е ПИСАЛ 2-ка и ЗАЩО? Така като гледам, определено ми е по-лесно да влезна в чужбина, отколкото тук...еми майната му тогаз, отивам на море, на момчетата изкарали изпита - честито, сигурно сте наполовина немци. Е да верно, аз сигурно не съм го учил езика, не съм и живял там, не съм се научил да го говоря и пиша, преди българския...абе немам думи...още по-тъпото е, че с 4-ка на тоя изпит се влиза квото си искаш.
Get High or Fly Tryin`
мда Алина, права си, че с тая оценка японистиката няма да я учиш поне в СУ, де, ама я ми кажи колко момичета са с по-висока оценка от тебе на изпита?? Аз имам 4 47 и не съм изненадан- знаех, че съм се издънил, впрочем 19 момчета са с повече от мене. Тая година сам се прецаках с концентрацията на изпита/ за изпит по език това си е половината подготовка на практика- добрата концентрация/ Официално сбогом на всякакви истики@