Теми История 1990-2012
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
ivencetencety
- В началото бе словото
- Курс: друг
Re: Теми История 1990-2012
Наистина .. по колко страници сте писали , че чак не ви е стигнало времето ?
"In my mind I`ma fighter , my heart`s a lighter , my soul is the fluid , my flow sparks it right up!"
- Mondscreen
- Паисий
Не съм ги броил, но доста. Може би 18-20, което за моят почерк е наистина доста. Тук, за разлика от литературата, обемът наистина има значение.ivencetencety написа:Наистина .. по колко страници сте писали , че чак не ви е стигнало времето ?
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
- Hristiyan_ivanoff
- В началото бе словото
14 страници , това е изключително относително, тъй като всеки пише по различен брой реда на страница. За сравнение ще кажа, че моите 14 страници са с по 30 реда на страница, щото има хора които пишат по под 20ivencetencety написа:Наистина .. по колко страници сте писали , че чак не ви е стигнало времето ?
Колкото до времето - темата е една от най-дългите, писах през цялото време с изключение на не повече от 15 минути (тоалетна и оглеждане и събиране на мислите). Завърших я 10 минути преди края, тръгнах да правя проверка и на 10тата страница квесторът: "ИЗПИТЪТ ПРИКЛЮЧИ" ;д и предадох.
-
Mimiito.O
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
Аз написах 21 страници, като също към 30 реда на стр или малко повече, защото не пиша едро и не оставям голямо междуредие. Ама си счупих ръката направо, не съм спряла и за 2мин, добре че мисълта ми течеше бързо :д до последно мислех, че няма да ми стигне времето ама малко от разсъжденията при Калоян съкратих и успях 5мин преди края.. Ще видим какво ще излезе : )
Кога ви е редовният по история? Миналата година мисля, че беше около 13ти юли
Мисля, че беше на първи юни.seduction написа:Кога ви е редовният по история? Миналата година мисля, че беше около 13ти юли
Не мога да определя настроението си аз.
Нямам очевидни грешки, всъщност не се сещам за никакви, но не съм на 100% сигурен, че ще имам желаната оценка
Направих увод, не съм изпускал нищо в изложението, направих и кратко заключение(около половин страничка).Дано да не е фатално.Излезе 20-ина страници всичко.Чакаме резултатите.Дано излязат преди проверяващите да се пуснат по ваканции. 
Странно, че толкова рано са ви ги дръпнали тази година... Кофти е, но вярвам, че ще се справите. Все пак повечето вече са минали материала или поне Средновековие и не е като да почвате от нулата /или поне вярвам, че това важи за повечето/.
Дано пък наистина сега си изкарате хубави оценки и да не ви се наложи да ходите и на редовните. Като чета тук какво сте написали ми се струва, че след 2 седмици ще има много усмивки по лицата ви и ще видите, че цялата тази самокритичност и отдаване на такова значение на дребни пропуски или грешки е било НЕнужно.
А кажете ми,с кой акъл някой си проверяващ ми написа 4.25 на Крумовци, при положение, че основните ми писаници бяха за Крум, даже му бях объркала годината на смъртта. И то като ви казвам, че съм писала основно за Крум не си мислете, че едва ли не съм изписала всичко и т.н. За Омуртаг бях споменала супер отгоре-отгоре за строителната му дейност и за това, че е бил против християнството. За административната реформа нищо не написах. Нататък... за Маламир написах, че е бил малолетен, че в управлението му помагал кавхан Исбул и, че заради неговата нетърпимост към хр. Енравота Воин бил убит. За Пресиян единственото, което написах, беше че името му се свързва с една неуспешна война със сърбите. Въпреки че това, което написах е било написано от мен като върнете две години назад, си спомням много ясно как носих от 10 кладенеца вода, за да напиша нещо, прилично, което да бъде оценено с нещо различно от две. Написах ви всичко това, като надявам се не ви утегчих твърде много, с идеята да разберете, че наистина проверяващите не са толкова лоши. Не говоря за всички, може би пък съм имала късмет или пък преди мен е имало някои покъртителни теми или липсващи такива, но пък оценката си е факт, дори и с тези почти никакви знания и твърде много незнание.
Дано пък наистина сега си изкарате хубави оценки и да не ви се наложи да ходите и на редовните. Като чета тук какво сте написали ми се струва, че след 2 седмици ще има много усмивки по лицата ви и ще видите, че цялата тази самокритичност и отдаване на такова значение на дребни пропуски или грешки е било НЕнужно.
А кажете ми,с кой акъл някой си проверяващ ми написа 4.25 на Крумовци, при положение, че основните ми писаници бяха за Крум, даже му бях объркала годината на смъртта. И то като ви казвам, че съм писала основно за Крум не си мислете, че едва ли не съм изписала всичко и т.н. За Омуртаг бях споменала супер отгоре-отгоре за строителната му дейност и за това, че е бил против християнството. За административната реформа нищо не написах. Нататък... за Маламир написах, че е бил малолетен, че в управлението му помагал кавхан Исбул и, че заради неговата нетърпимост към хр. Енравота Воин бил убит. За Пресиян единственото, което написах, беше че името му се свързва с една неуспешна война със сърбите. Въпреки че това, което написах е било написано от мен като върнете две години назад, си спомням много ясно как носих от 10 кладенеца вода, за да напиша нещо, прилично, което да бъде оценено с нещо различно от две. Написах ви всичко това, като надявам се не ви утегчих твърде много, с идеята да разберете, че наистина проверяващите не са толкова лоши. Не говоря за всички, може би пък съм имала късмет или пък преди мен е имало някои покъртителни теми или липсващи такива, но пък оценката си е факт, дори и с тези почти никакви знания и твърде много незнание.
.....................................
Последно промяна от Nipton на 04 Сеп 2013, 17:06, променено общо 1 път.
Темите от Средновековие в минало или сегашно историческо време трябва да бъдат написани ?
Сам/а си решаваш в какво време да е. 
Така е, сами решавате, въпросът е да не е смесица между двете. Аз така ги смехвах винаги, добре че си оставях време за проверка, че иначе много грозно седи...
-
infinityy
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Сред коментарите откривам настроения, сходни на моите.. За мен Асеневци е по-дълга и не толкова интересна, колкото примерно темите за по-ранните владетели, но такъв ни бил късметът. Писах 12-13 страници.....не знам, може би по 35-40 реда на страница... но за мен по-важното е да се съдържат основните моменти, причините и изводите, за да се покаже възможност за мисловна дейност, а не просто целенасочено назубряне...Надявам се това да оценяват! Не знам как се справяте с времето, на мен не ми стигна да проверя работата си и предполагам, че имам грешки.. но имах нужда от планче, за да си събера мислите и така отидоха 30 минути... А датата 1-ви юни.....да я коментирам ли? Лишени сме от един месец без училище, подготовка за балове и матури и да си учим на спокойствие...Пожелавам отлични оценки на всички. Дано сме се справили!
И аз пожелавам на всички да изкарат колкото им трябва (: .
-
RSimeonovVn
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Не знам за вас,но е ден 2-ри от изпита,а аз вече не издържам да видя резултатите !