Снукър 2009/2010
Модератори: ники, Methuselah
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Re: Снукър 2009/2010
Пфф,Хигинс е толкова зле,че няма да се учудя,ако още Дейвис го обрули. 
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Оф, много ужасен човек съм станала - при 9-2 за Рони почнах да викам да вземе да пропусне, че ми се гледаше още от него тая вечер. И той взе, че ме послуша (малко след това и коментаторите казаха, че дори и феновете на Рони са се зарадвали на това развитие, та се успокоих, че не съм единствена).
Ама няма лошо, де - тъкмо в почивката да измия чиниите.
Ама няма лошо, де - тъкмо в почивката да измия чиниите.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
Той пропускаше достатъчно,ама нямаше кой да го накаже. 
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ей, ама как знаех, че тоя с безумното име ще създава проблеми на Стивън... Прибирам се, пускам и... 4-2 за оня, че и на практика вече е 5-2, ама да видим дали с тоя фал нещата няма да се променят. А' дано пък да му обърна късмета. 
Eбаси фрейма, ше почина.
Обаче Магус много ме кефи - с едно такова изражение... жаден за кръв, много кръв. Но не знам дали не е прекалено пренавит и дали това няма да му изиграе лоша шега.
Eбаси фрейма, ше почина.
Обаче Магус много ме кефи - с едно такова изражение... жаден за кръв, много кръв. Но не знам дали не е прекалено пренавит и дали това няма да му изиграе лоша шега.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Между другото Дечават Помджаенг(този с безумното име) за сефте го гледам,но ми прави много добро впечатление.Добри сефти и средно дълги удари.А във 5-ти фрейм показа и много добра тактическа дисциплина.
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
Зарежи трудното име,три пъти ура за Дейвис! 
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
Е що такава ненавист към Хигинс?
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
А не може ли просто да харесвам Дейвис? Не всички сме фенки на Рониту и Джонката. 
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз само да кажа, че ако Кинг бие Алън, ще опищя махалата от кеф. Страшно си го харесвам Кинг (по изключително субективни причини) и винаги се радвам, когато бие. А Алън тая година е труден противник, радвам се, че Кинг не му се дава.
Дейвис и мен ме изкефи - не съм фен на Хигинс, а и така оставаме с един от традиционните заподозряни за титлата (дори когато не е във форма) по-малко. Мен ме устройва.
Разбира се, при условие, че моите хора продължават напред. И пак стигаме до тоя келеш със шашавото име: хванах мача от 4-2, както писах и по-горе, Магуайър игра съвсем прилично и въпреки това накрая коментаторът каза, че не може да е щастлив, че изостава само с 2 фрейма, защото можело да е много по-лошо. Не знам доколко е обективен, но ако е вярно, значи тоя шантавия (аз си го кръстих Пухчо и така ще му викам нататък, но дано не се задържи твърде дълго наоколо) наистина е играл повече от добре. Ще видим утре Стивън какви ще ги свърши, че и той е малко на настроения.
Иначе Пухчо ме подразни с това, че си ръкопляскаше самичък и се хилеше като зелка непрекъснато. Лъчезарен е, ама еееей толкова малко му трябваше на Магус да счупи щеката си в него по едно време.
Дейвис и мен ме изкефи - не съм фен на Хигинс, а и така оставаме с един от традиционните заподозряни за титлата (дори когато не е във форма) по-малко. Мен ме устройва.
Иначе Пухчо ме подразни с това, че си ръкопляскаше самичък и се хилеше като зелка непрекъснато. Лъчезарен е, ама еееей толкова малко му трябваше на Магус да счупи щеката си в него по едно време.
Последно промяна от Търговецът на кристал на 22 Апр 2013, 20:44, променено общо 1 път.
В края на ноември
В края на ноември
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Ооо, и аз стискам палци на Кинг. Също така ми е симпатичен по субективни причини, макар да харесвам и Алан. Обаче стискам палци на играчи, които Търговецът със сигурност ще се радва да отпаднат 
Робъртсън, Картър и Мърфи, дори Ебдън. Също така и Хигинс, но да
Изключително не харесвам Динг и Селби а също така не одобрявам поведението на Рони. Изобщо не харесвам и Тръмп, а може би и Бингам да ми е неприятен.
Робъртсън, Картър и Мърфи, дори Ебдън. Също така и Хигинс, но да
Изключително не харесвам Динг и Селби а също така не одобрявам поведението на Рони. Изобщо не харесвам и Тръмп, а може би и Бингам да ми е неприятен.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Обаче Кинг е уникален сладур.
Някак не виждам начин да бие, просто нямам усещането, че може да се справи с Алън, който имаше чудесен сезон тая година, ама... много ми се иска да успее.
Някак не виждам начин да бие, просто нямам усещането, че може да се справи с Алън, който имаше чудесен сезон тая година, ама... много ми се иска да успее.
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
'Начи, ако Пухчо бие тая вечер, хващам РПГ-то и ги почвам. Да си имам скапания късмет.
Айде бе, човек, айде бе, Стивъне!
Айде бе, човек, айде бе, Стивъне!
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ей, как знаех, че тоя маймун ще ми прави проблеми! Още като видях жребия и като знаех как се представи в квалификациите, усещах какво има да става. Ма толкова да съм бясна, 'ма толкова да съм нервирана - вдигнах кръвно, почнаха да ми бучат ушите.
Не стига, че калитар, ами и циркаджия. И играе смъртно бавно - по време на някой мач между него и Ебдън сигурно ще има смъртни случаи: кой от скука, кой от старост...
Ама и Магуайър, значи! Едничък фрейм се искаше от него накрая - толкова викане извиках, че кучето на съседите се стресира, струва ми се.
Не стига, че калитар, ами и циркаджия. И играе смъртно бавно - по време на някой мач между него и Ебдън сигурно ще има смъртни случаи: кой от скука, кой от старост...
Ама и Магуайър, значи! Едничък фрейм се искаше от него накрая - толкова викане извиках, че кучето на съседите се стресира, струва ми се.
В края на ноември
В края на ноември
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
Аз съм в траур след днешните резултати. Нещо ме караше да се заблуждавам,че Макманъс ще успее да довърши обрата,ама на. Малкият Бийбър не остави шансове на друг голем пич,а за капак Матю в момента се мъчи да вкара пет топки поред. Ужаст! Дано измайстори някой обрат,ама силно ме съмнява. Да падне от 8-3 умее,ама да обърне от толкова не съм го виждал досега. 
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
Неслучайно тая игра запада все повече и повече. Както каза оня ден Асен Спиридонов, когато Хигинс е почвал кариерата си, е имало над 200 клуба за снукър във Великобритания, днес са едва 75. Финалът с черната топка от '85та е гледан от 18.5 милиона зрители, докато миналата година Рони и Картър от 4. Съвсем изчезнаха личностите от тоя спорт с оттеглянето и залеза на някои играчи. Няма как с разни напудрени и набедени герои като Магуаир, Марк Алън, Стюарт Бингам и тем подобни да се очаква хората да следят с кеф тоя спорт. Трябва да има екшън, драма, някви лични вражди, не пълната апатия, обвзела сегашните играчи.
http://www.bgonair.bg/bg/analysis/comme ... a_absurda/
Пародия досега-почти всички поставени от долната половина отпаднаха, което ме кара да стискам палци за китайчето или Селби за финалист, в краен случай и Робъртсън не е зле. Горе, като изключим Хигинг, е меле. От силен по-силен. Даже ми е много болно за Алито Картър, че пак се надена на черната си котка-Ронито. Само Марк Дейвис и Стюарт Бингам или който победи са безлична двойка, но и такива трябва да има.
Всъщност Селби ми се струва фаворит, може да направи "Тройна корона", а последният, който го е правил, е Марк Уилямс.
http://www.bgonair.bg/bg/analysis/comme ... a_absurda/
Пародия досега-почти всички поставени от долната половина отпаднаха, което ме кара да стискам палци за китайчето или Селби за финалист, в краен случай и Робъртсън не е зле. Горе, като изключим Хигинг, е меле. От силен по-силен. Даже ми е много болно за Алито Картър, че пак се надена на черната си котка-Ронито. Само Марк Дейвис и Стюарт Бингам или който победи са безлична двойка, но и такива трябва да има.
Всъщност Селби ми се струва фаворит, може да направи "Тройна корона", а последният, който го е правил, е Марк Уилямс.