Да, така е прави сте за чл., извинявам се. Благодаря за информацията!thegirl написа:Няма разлика (и е чл.28 (4)), но само при кандидатстване във ФМИ. И в двата случая се получава максимален бал.
[КСК 2013] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- lamptz
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2013] Математика
Какъв е редът на записване във ФМИ? Първо до ректора ли трябва да отида да платя таксата и после до ФМИ да се запиша или трябва да отида само до ФМИ.
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Във ФМИ си има каса, където се плаща.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
-
Illuminated
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: illu
Някой да знае от кога ще можем да се записваме за редовните изпити по математика?
Срока за записване за редовната сесия е до 23 май.Illuminated написа:Някой да знае от кога ще можем да се записваме за редовните изпити по математика?
- NiaMarinova
- В началото бе словото
Успех на матурите, ей 
Здравейте, искам да попитам необходимо ли е да се явявам на изпит ако преди това съм бил на предварителния и имам оценка от него? Извинявам се ако сте ако има отговор, но сте писали страшно много и няма как да изчета всичко 
Не ако си доволен от оценката, изкарана на предварителния.Scribbler написа:Здравейте, искам да попитам необходимо ли е да се явявам на изпит ако преди това съм бил на предварителния и имам оценка от него? Извинявам се ако сте ако има отговор, но сте писали страшно много и няма как да изчета всичко
Идеално,благодаря
-
simeontashev
- В началото бе словото
с бал 21.4 мога ли да се надявам за СИ и КН? Знам, че минали години бала е бил 19.-, но се чудя дали тази година няма да скочи.
-
Illuminated
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: illu
Хубав ти е балът. Може и да стигне. Моят е 21,9 и имаше около 80 души пред мен след математика 2 предварителния. Дори всички да запишат КН примерно пак ще има място за мен.
Големят въпрос е дали редовният изпит ще е по-лесен или по-труден от предварителния и за съжаление ще трябва да изчакаме, за да видим.
Големят въпрос е дали редовният изпит ще е по-лесен или по-труден от предварителния и за съжаление ще трябва да изчакаме, за да видим.
-
simeontashev
- В началото бе словото
На СИ и КН местата общо колко са горе-долу?
А иначе-странно, на предварителния ми пишеше, че има 69 човека пред мен, а бала ми е по-нисък от твоя
... а, забравих, че в дипломата ми оценката по математика е 5.50... мерси, господин Стоянов!
А иначе-странно, на предварителния ми пишеше, че има 69 човека пред мен, а бала ми е по-нисък от твоя
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Аз като кандидатвах май бяха 90 ИС и 150 КН... Сега може и да има промяна 
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
- lamptz
- В началото бе словото
Айде де споделяте как са матурите ? (по математика де !)
-
janjun
- В началото бе словото
- Специалност: nishto
С бал 21 се влиза според мен на 1во класиране. На фона на разпределението на оценките от миналата година очаквам минимален за КН 20.5-6 СИ пак толкова ...