Български футбол 2

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
Grigorov
Пишете, о, братя
Специалност: Право
Курс: втори
Обратна връзка:

Re: Български футбол 2

Мнение от Grigorov »

Мда, носителят на Златна топка и легенда на Барселона, вкарвал 4 гола на "Левски" в един мач за ЦСКА, направо обмисля самоубийство след загуба от безидеен в креативно отношение състав :lol:

Монд, дишай - важна победа за отбора ти, но по никакъв начин не убедиха, че има някакво реално качества в състава (освен Родригес, който е приличен играч). С тоя разграден двор отзад не във всеки мач Пл. Илиев ще може да прави такива спасявания. Поне се надявам Вечното дерби да е интересно от гледна точка на емоции - то е ясно, че и двата отбора са безбожно слаби.
i'm feeling tragic like i'm Gregor Samsa
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Не съм казал, че в състава има качество. Казвам, че съставът игра мъжки, а не се пичкосваше, което направи победата страхотна. Сектор Б казва, че без битка няма победа. Ами днес имаше битка и имаше победа. На Кюрда 4-те гола не съм гледал, съмнявам се, че и ти си ги гледал. Виж 4-те гола на Наско съм ги гледал на живо (за съжаление не ги помня), но пък си спомням един мач, в който Кюрда се беше завърнал в петолъчката и падна с 5:0 навръх юбилеят им. :wink:
Не очаквах чорбарската секта в този форум да е толкова силна. Жалко, че ще трябва да я закриваме другата събота по това време. :(
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
Аватар
Grigorov
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Grigorov »

Какво значение има дали аз или ти конкретно сме гледали даден мач, или не? Футболът не започва с моето или твоето раждане, а фактите са си факти. Но да не изместваме темата натам, че такива разговори са толкова клиширани и безплодни, че няма къде повече. Още като бях на 16-17 (не, че е било много отдавна) разбрах, че човек да се филмира прекалено много за даден спорт е абсолютно безсмислено.
i'm feeling tragic like i'm Gregor Samsa
Надежден Случай
Плиний Стари
Специалност: Най-мързеливата

Мнение от Надежден Случай »

Когато човек започне да извърта думите на другия и да пише за всякакви несвързани глупости,значи няма какво да каже по темата. Левски беше гмечен 90 минути,беше им спестена дузпа + червен картон за Ели,а ти обясняваш как победата била прекрасна и съдиите отново нямат никакъв пръст в цялата работа. Сляпата фенщина винаги ме е отблъсквала,а при теб явно е налице,така че май няма смисъл от цялата работа. Левски игра перфектно,надиграха тотално Литекс,съдията трябваше да изгони целия отбор на оранжевите и да даде 15 дузпи за сините,а "Кюрда" е най-незнайният футболист,раждал се някога по полята на България. Лека нощ! :D
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

В тоя мач имаше една единствена дузпа и тя беше свирена. Останалото е "сляпа фенщина". Grigorov, идеята ми беше, че стане ли въпрос за Кюрда, тея 4 гола са повтаряни като молитва. Ок, нека си ги има, балансът му срещу Левски и като футболист, и като треньор е отрицателен, какъвто е и на повечето "легендарни" червени футболистчета. Дадох пример с Наско, защото той също има 4 гола срещу вечния съперник, имаме и много футболисти с хеттрици, имаме и един, който е вкарал 15, но разликата им с Кюрда е, че балансът им е положителен. :wink:
Последно промяна от Mondscreen на 20 Апр 2013, 20:35, променено общо 1 път.
Надежден Случай
Плиний Стари

:lol: :lol: Добре,добре,лошо няма. :lol:
Sunshine or ain't.
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Тоя ще ме умори. :lol: Какво мъжко видя в тоя смешен отбор, не разбрах? Нищо мъжко няма в това 10 полеви играчи да стоят на максимум 10 метра от наказателното и да удържат отбор, със средна възраст 20-21 години. Виж, че резервите им бяха на по 18 години. И направо ме довърши с това как съдията бутал Литекс :lol: Вярно е, че беше супер слаб и не даде поне 2 жълти картона на Левски и даде 2-3 измислени фаула за латекса, ама как спести червения на Ели само той си знае. Иво Тонката явно е вкарал в действие начините, де да знам :cheers:
И любимият ти кюрд е изкарал най-добрите си години в чужбина, не е късна като сирачето в България. И той, и Любо, Емо, Бербо, Марто, Стилиян са ни радвали в другите първенства, пък вас нека ви топлят головете срещу ЦСКА, то не ви остава много след тях :salute:
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Точно пък ще ме радват победите на друг отбор. :lol: :lol: Аз имам един отбор, казва се Левски и е от родината ми България. Вече кой и къде играе извън Левски, не ме интересува. Тая дузпа и червен картон я видяха само прасенцата, дори от Кюрдекс никой не протестираше, освен самият д-р Хонорис Кауза. На Кюрдекс им пожелавам все така да са ни набутали на 10 метра от наказателното и все така да отнасят по минимум 2 парцала. За Иво Тонев... да, да се маха от Левски и да умира в някоя кофа. За бутането от съдията - еми дори оранжевите момиченца не разбраха, за какво даде фаула, от който се получи голът им.
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Къде съм написал победите на друг отбор? Говоря ти за играчите, които са направили успешен трансфер от ЦСКА и впоследствие са направили кариера на запад. Но ти няма как да то разбереш това, причината е ясна. А очевидно този червен картон не са го видели само рогатите. От Кюрдекс далеч не само Стоичков видя за какво става въпрос. Направо си поне труда да следиш отзивите, за да не пишеш простотии. Щом вече три отбора само от началото на пролетта се оплакват, че ги режат срещу вас, значи не е случайно.
Надежден Случай
Плиний Стари

Има ли мач на Левски тая пролет,след който не е наказан съдия? :lol:
Sunshine or ain't.
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Абсолютно да и този ще е такъв за съжаление. Много бих искал тая подлога на Дришата да изхвърчи. Като не можеш да победиш Левски с игра, оплакваш се от съдията - нормално поведение на бедни душици. Ако си постилате от сега за другата събота, кажете си, няма да ви се сърдим. :mrgreen:
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Ами то как да не се притесни човек. 3 поредни мача хората се оплакват от вас, не може. Днеска не беше върха де, онези 2 червени картона срещу Докото си бяха...
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Курс: пети

Мнение от ники »

Mondscreen написа:Като не можеш да победиш Левски с игра, оплакваш се от съдията - нормално поведение на бедни душици.
Как не го е срам дис бритиш хомосекшуъл... За събота не бързай да се надъхваш толкова, че ако стане като есента, пак ще покриете в дупката.
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

ники написа:Как не го е срам дис бритиш хомосекшуъл... За събота не бързай да се надъхваш толкова, че ако стане като есента, пак ще покриете в дупката.
"Не оправдавай загубите си с лошия шанс! Това е равносилно да кажеш, че победите ти са съвсем случайни..." - Георги Аспарихов - Гудни.
"Ако си горд с великите победи на Левски не се крий след загубите!" - Сектор Б.
Такива ценности изповядваме ние.
Изображение
Такива изповядвате вие. :wink:
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Judas написа:... онези 2 червени картона срещу Докото си бяха...
... напълно редовни, особено втория. За картона на Михелич обаче се мълчи, както се мълчи и за отменения гол вчера, заради несъществуваща засада.
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”