Поправи ме ако греша, но кампанията има за цел да популяризира четенето като цяло, не четенето на определени автори или дори четенето на български такива, нали така?Мила написа:Принципно си прав, но... ..... му, не си. Наистина. Мислиш практично, правилно, професионално. Но не си прав.
Репортажът няма за цел да рекламира нито авторката, нито сайта. Рекламира кампанията Походът на книгите.
Репортажът на свой ред определено поставя акцента върху Юлката, а кампанията е спомената само мимоходом
едит:
Честно казано, на твое място (като очевиден поддръжник на кампанията) щях да се възмущавам от БТВ, Юлката и издателството й за тая пародия и жалък опит за реклама, които изместват фокуса от самата кампания, а не от Господарите, които са им потърсили сметка
За какво са ни емпирични данни като можем да си вярваме на субективните мнения и наблюдения?Мила написа:Работя в този сектор вече 5 години - довери ми се, когато ти казвам, че знам коя книга е успешен комерсиален продукт и коя не.
...
съвременна българска писателка, която на всичкото отгоре е обичана от децата?
Съжалявам, но като учещ социология, подобни общи приказки ми бъркат в очите и не мога да ги оставя просто така
Едно и също видео ли гледаме? Само споменаха, че детето се е подвоумило (което наистина си беше показателно и ми направи впечатление още преди Кръстев да си отвори устата). Целият сарказъм беше насочен именно към медията, репортера и пр.Мила написа:Ситуацията е такава, че Господари на ефира изпозлват изключително пошли методи за заяждане с конкурентна медия. Като критикуват не медията - режисьор, репортер, обстановка. Критикуват десетгодишно момиче! Което завърта стрелката на непрофесионалното отношение обратно към тях.
...
Когато се осмее едно дете, защото казва, че обича да чете?
Къде видя да се гаврят, подиграват или присмиват на децата?
Аз виждам само сатиризиране на очевидна и некомпетентна прикрита реклама, което си им е работата на господарите
Т'ва че целта е БТВ със сигурност е бонус, но едва ли е основното
Вината за т'ва си е на БТВМила написа:Когато страхотна инициатива за привличане на вниманието върху книгата и четенето, продължила повече от месец и подготвяна през последните шест се превърне в повод за присмех?
Тоя репортаж си плаче за знак "ПЛАТЕНО"
Надявам се, че никой не ме разбира погрешно - по телевизията гледам само мачове, не съм се юрнал да пазя честта на господарите
Ама на черното да викаме бяло...