Проблеми със спорта - записване, заверки и пр.
Модератори: ники, Methuselah
- Jenjen
- В началото бе словото
- Специалност: биотехнологии
- Курс: първи
Re: Проблеми със спорта - записване, заверки и пр.
Имам проблем- втория семестър програмата ми е много натоварена(лекции до към 5, в свободните дни работа), но миналия семестър ходех на спорт.В биологическия принципно спорта не е задължителен, но трябва ли да се записвам и втория семестър?Преди ходех на катерене и ми казаха че няма да мина годината ако не го запиша пак, но просто няма кога
вярно ли е наистина?
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
Jenjen в катеренето преподавателите са разбрани хора. Да, ще трябва да си вземеш 10-те присъствия, но може и с 8 да минеш мисля
. Опитай се още сега да отидеш и да говориш. Ако трябва в няколко свободни дни бъди денонощно там и си уреди спорта още от сега, защото в края на семестъра няма да ти е до това.

Здравейте! В сайта пише, че записването за спорт ще е онлайн само за спорт плуване, а в следващия момент ме пуска в системата(моят спорт е фитнес за жени) и ми показва, че има само 3 свободни места и остават 3 дена да се запиша. Някой може ли да ми обясни защо се получава така. Да не говорим, че нашия курс нямаме още и програма.
-
judoka
- В началото бе словото
Защо е така, уви не мога да Ви обясня, но онлайн записване има само за плуване. Останалите дисциплини по базите през периода 4.03 - 8.03.
Cogito ergo sum...
-
vlast_vd
- В началото бе словото
- Специалност: КН
Интересно, този път нямаше никакви дати кога започва записването, ( не видях и в сайта на университета да пише, че презаписването е само за плуване) и влизам аз ей така случайно преди два дни да вида има ли вече записване и изненада- има вече. Хубаво има, обаче всички места са заети и дефакто няма къде да се запиша - дано поне да си остана на графика от първи семестър. Иначе хода на плуване.
judoka обяснява в горния пост как стоят нещата този семестър. Записването започва от 4 март. Това е и информацията от Департамента по спорт. Никой няма да остане без място. Тук се посочва, че онлайн презаписването е само за плуване - http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/u ... e_za_sport . Просто системата е отварена за всички, защото няма явно как да ни пуска избирателно. Фактът, че показва, че местата са свършили според мен е информация останала от записването първия семесър. Мен ме тревожи кога ще ни изготвят програмата от факултета, тъй като двете неща са взаимносвързани с презаписването за спорт.
Радвам се, че след 4-ти ще почне презапсиването, защото когато влязох в системата и видях, че има само 1 място, което ми е удобно се шашнах, и то ненапълно удобно и се записах. Но щом си остава след 4-ти, много се радвам.
- ninchetooo
- Пишете, о, братя
- Специалност: история
Днес проверих и ми изписа, че още не е стартирала кампанията.
Дано не остана без място
.
Дори не знаех, че има презаписване между семестрите
.
Ако знаете до кога ще става записването, моля ви пишете
.
Дано не остана без място
Дори не знаех, че има презаписване между семестрите
Ако знаете до кога ще става записването, моля ви пишете
-
vlast_vd
- В началото бе словото
- Специалност: КН
Днес ходих на плуване и ще споделя какво стана. Аз бях записан в същият ден и час, както през първият семестър, както и един приятел. Обаче имаше едно момче, което го нямаше в списъците и Туманова го дозаписа намясто.
Общо взето за всеки ще се намери място, някъде, дано поне да е удобно!
Общо взето за всеки ще се намери място, някъде, дано поне да е удобно!
- og_i_gog
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
Ако не съм записан за втория семестър за спорт какво трябва да направя?
- clinical_dead
- Вазов
продължи да ходиш на спорт!og_i_gog написа:Ако не съм записан за втория семестър за спорт какво трябва да направя?

- og_i_gog
- От дъжд на вятър
Отказаха ми да ходя и няма да ми дадат подпис и оценка.clinical_dead написа:продължи да ходиш на спорт!og_i_gog написа:Ако не съм записан за втория семестър за спорт какво трябва да направя?
Та малко глупав въпрос, но как се повтаря по спорт? :X
- clinical_dead
- Вазов
Как така са ти отказали, не е ли възможно да си вземеш присъствията до края на семестъра?
За повтаряне предполагам, че догодина ще си вземеш присъствията, но все пак ми се струва прекалено
.
За повтаряне предполагам, че догодина ще си вземеш присъствията, но все пак ми се струва прекалено

- og_i_gog
- От дъжд на вятър
Ами спорта ми беше футбол, а отговора им беше "за какво си ми?"
Пробвах да отида на сруг спорт, но там ми казаха "ми то семестъра свърши"
..
Пробвах да отида на сруг спорт, но там ми казаха "ми то семестъра свърши"
..
-
Silvina
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Здравейте, аз имам същия проблем, само че записах самоотбрана. Да ви попитам, тъй като не ми е задължителен спорта, дали може да мина без заверка втория семестър?Jenjen написа:Имам проблем- втория семестър програмата ми е много натоварена(лекции до към 5, в свободните дни работа), но миналия семестър ходех на спорт.В биологическия принципно спорта не е задължителен, но трябва ли да се записвам и втория семестър?Преди ходех на катерене и ми казаха че няма да мина годината ако не го запиша пак, но просто няма когавярно ли е наистина?