Литература - темата в СУ!

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
zubar2006
В началото бе словото

Мнение от zubar2006 »

Да и при мен не се отваря, което ме навежда на мисълта, че може би обработват нещо, не знам :D
Аватар
Nailonster
В началото бе словото

Мнение от Nailonster »

Ми честитка 8)
Усещам как от този момент маса люде ще се забодем пред компютрите, докато не си видим профилчетата :o
Аватар
zubar2006
В началото бе словото

Мнение от zubar2006 »

Има го и друго - щом така не уточняват тези "няколко" дена едва ли са към края с проверяването. :shock: хахаха
Аватар
Nailonster
В началото бе словото

Мнение от Nailonster »

Е нали знаеш, че трябва да се подсигурят с някакъв алтернативен срок, при евентуално забавяне :)
sany
В началото бе словото

Мнение от sany »

аз чух,че каза някой си от СУ за оценките-2-ките на есето били повече ,което се и очакваше-не знам кои си е мислил,че е по-лесно.Аз писах за Далчев,което пак не ми вдъхва голям кураж... :cry:
Аватар
zubar2006
В началото бе словото

Мнение от zubar2006 »

Просто искам днес да си разбера оценката и, кавато и да е, довечера да отида да пия някъде и да ми е спокойно хахаха :D :D :D
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Офффф и не мен ми е зациклила страничката :( Нека си видя двойката преди майка ми да е дошла,че да се нарева на спокойствие ба*и ! :cry:
Изображение
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Никой не е казал, че въпросното есе е лесн за писане. Друг е въпросът , че не е есе. Аз писах по него, защото Далчев с неговите стаи, врати и прозорци ми е отвратителен. Дано имам повече от двойка. Не знам какви са критериите на проверяващите за тези, които са писали, защото ми се стори, че едно 50 % от хората се изнесоха на изпита.
sany
В началото бе словото

Мнение от sany »

много е гаден целия тоя субективизъм при оценяването на изпита-за това се надявам повече на историята-там пък лесна тема и сигурно много ще се вдигне бала,но в крайна сметка ще си проличи кой е учил... :!:
Аватар
Puff4e
В началото бе словото

Мнение от Puff4e »

и на мен не ми отваря персоналната информация :roll: а дали не е защото добавят индивидуално разпределението за Математика 2 ?? :roll: (сутринта го нямаше...) :? :?
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Аз не кандидатствам с математиа - защо и моята персонална информация да не се отваря?
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

вече се отваря - явно е бил временен проблем :wink:
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Аватар
Puff4e
В началото бе словото

Мнение от Puff4e »

sany написа:много е гаден целия тоя субективизъм при оценяването на изпита-за това се надявам повече на историята-там пък лесна тема и сигурно много ще се вдигне бала,но в крайна сметка ще си проличи кой е учил... :!:

хмм..защо да е лесна темата? :) познавам доста хора(тук причислявам и себе си :) ), които са готвили темата във вида славяни,прабългари,аспарух, тервел....та сетете се в случая как се прави от половин тема- цяла тема.... :)
Аватар
Puff4e
В началото бе словото

Мнение от Puff4e »

maimunka написа:Аз не кандидатствам с математиа - защо и моята персонална информация да не се отваря?
аз също....и все пак...доколкото имам инфо в момента нещата са на ниво изчислителен център... :wink:
Аватар
Regina
От дъжд на вятър

Мнение от Regina »

ГЛЕДАЙТЕ БНТ - ДАВАТ НИ И ГОВОРЯТ ЗА ИЗПИТА :-)
Последно промяна от Regina на 24 Юли 2006, 13:17, променено общо 1 път.
"Oчаквам краят да е щастлив"
Фрида Кало
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”