[КСК 2013] Право
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
ivencetencety
- В началото бе словото
- Курс: друг
Re: [КСК 2013] Право
Nemalp - на същото място по същото време ? xD
И за другите - драги съфорумници , ако не сте прекалено конкурентно настроени може да се видим под левия паметник на СУ , да си пожелаем късмет и поживо-поздраво. ^ ^
И за другите - драги съфорумници , ако не сте прекалено конкурентно настроени може да се видим под левия паметник на СУ , да си пожелаем късмет и поживо-поздраво. ^ ^
"In my mind I`ma fighter , my heart`s a lighter , my soul is the fluid , my flow sparks it right up!"
-
Finnish girl
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
ivencetencety написа:Асеневци , казах!
Хах, това "казах" откакто гледах филма за Аспарух много често го използвам
Иначе, и Крум да се падне - никак няма да е зле - поне за мен. Колкото до предварителната среща пред СУ, пробвах на изпита по БЕЛ, но така и не познах съфорумничката (толкова много хора имаше...).
-
Nemalp
- Да живей словото
- Специалност: Публична администрация
- Курс: първи
Мда ; ) ! И не забравяй да сложиш кецките, че иначе може да те подминаivencetencety написа:Nemalp - на същото място по същото време ? xD
Иначе, Йоан Асен 2 ми е фаворит, Борис също, Калоян - еми, може, ама предпочитам предните двама ^^. Не че е концерт-пожелание, ама както сме почнали. И този Йоан Асен 2 като всички го искаме дано поне вселената този път отговори на нашите горещи молби : )
Finnish, не си казала, че ще се присъединяваш.
- elu
- В началото бе словото
- Специалност: Право
Аз бях там, но то имаше толкова хора, че вобще не ви видях и сме се разминали 
-
ivencetencety
- В началото бе словото
Значии.. ключово е да гледате за черно-бели кецове с оранжево VTY . xD
"In my mind I`ma fighter , my heart`s a lighter , my soul is the fluid , my flow sparks it right up!"
-
ivencetencety
- В началото бе словото
Btw , Калоян не се ли падаше заедно с "предните двама" в една тема ? xD Или аз пак съм объркала нещо . .Nemalp написа:Мда ; ) ! И не забравяй да сложиш кецките, че иначе може да те подминаivencetencety написа:Nemalp - на същото място по същото време ? xD
И за другите - драги съфорумници , ако не сте прекалено конкурентно настроени може да се видим под левия паметник на СУ , да си пожелаем късмет и поживо-поздраво. ^ ^, макар че най-вероятно ще те позная, след като сме се виждали, но не съм от най-добрите физиономисти. Пожелавам ни както сме тръгнали, накрая и Октомври пак така двамата да си влезем в Ректората, ама вече като горди прависти
Иначе, Йоан Асен 2 ми е фаворит, Борис също, Калоян - еми, може, ама предпочитам предните двама ^^. Не че е концерт-пожелание, ама както сме почнали. И този Йоан Асен 2 като всички го искаме дано поне вселената този път отговори на нашите горещи молби : )
Finnish, не си казала, че ще се присъединяваш.Трима човека бяхме сигурни от форума - познахме се, после станахме повечко хора и се качихме на стълбите, защото не мислехме, че ще дойде още някой. Иначе, ако ще идваш сега - направо се приближаваш към хората до паметника и ги питаш наред как се казват (Пламен съм), Сара така направи и от първия път уцели
За elu се оглеждахме, ама не я знаехме как изглежда. Бтв, ако се решиш да идваш ще ти пратя и линк към фейсбук да ме видиш как изглеждам горе-долу ... Буквално точно под и пред паметника ще сме, на левия, ако застанеш с лице към входа на Ректората : ) .
Извинете, че питам тук, но по назад из форума видях Право /редовно/- 23.98
тази цифра като минимален бал за първо класиране миналата година.Вярно ли е?
- elu
- В началото бе словото
ivencetencety, да, Калоян е с Асен и Петър 
- Mondscreen
- Паисий
Мисля че е за второ, но не съм сигурен.azsumbe написа:Извинете, че питам тук, но по назад из форума видях Право /редовно/- 23.98
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
- nominasuntodiosa.
- В началото бе словото
За първо класиране КСК 2012/2013:azsumbe написа:Извинете, че питам тук, но по назад из форума видях Право /редовно/- 23.98
Мъже
• Право редовно - 23.98
• Право задочно - 21.75
за второ класиране (мъже):
• Право редовно – 23.83
• Право задочно - 17.70
"Сърцата са едни и същи." - Виктор Юго
-
Finnish girl
- В началото бе словото
Лелее...ама аз бях на десния, сега се усетих...пфууууу значи...Иначе за историята ще бъда вече с една доста голяма групичка...Все пак споделяйте като излезе разпределението кой в коя стая е ...Nemalp написа:Мда ; ) ! И не забравяй да сложиш кецките, че иначе може да те подминаivencetencety написа:Nemalp - на същото място по същото време ? xD
И за другите - драги съфорумници , ако не сте прекалено конкурентно настроени може да се видим под левия паметник на СУ , да си пожелаем късмет и поживо-поздраво. ^ ^, макар че най-вероятно ще те позная, след като сме се виждали, но не съм от най-добрите физиономисти. Пожелавам ни както сме тръгнали, накрая и Октомври пак така двамата да си влезем в Ректората, ама вече като горди прависти
Finnish, не си казала, че ще се присъединяваш.Трима човека бяхме сигурни от форума - познахме се, после станахме повечко хора и се качихме на стълбите, защото не мислехме, че ще дойде още някой. Иначе, ако ще идваш сега - направо се приближаваш към хората до паметника и ги питаш наред как се казват (Пламен съм), Сара така направи и от първия път уцели
За elu се оглеждахме, ама не я знаехме как изглежда. Бтв, ако се решиш да идваш ще ти пратя и линк към фейсбук да ме видиш как изглеждам горе-долу ... Буквално точно под и пред паметника ще сме, на левия, ако застанеш с лице към входа на Ректората : ) .
- elu
- В началото бе словото
Излязло е разпределението! Зала 252, някой? 
-
ivencetencety
- В началото бе словото
Ректорат-централна част, етаж 4, зала 160
Там бях и по БЕЛ. ^ ^
Там бях и по БЕЛ. ^ ^
-
Finnish girl
- В началото бе словото
Аз съм 134 зала и аз бях там по БЕЛ 
- Mondscreen
- Паисий
Явно всички сме на същите места, като гледам и кандидатите са същата бройка. 
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,