Айде!Boleyn написа:Айде да направим форумен театър скоро?
Театър
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- Geri.A
- Форумозавър Рекс
- Специалност: ВО
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: -
Re: Театър
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ерка, хареса ли ти Шивача, или не е за разправяне? 
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
Хареса миии, разбира сее <3
Но "Барон Мюнхаузен" е много, много по-прекрасническо!
Но "Барон Мюнхаузен" е много, много по-прекрасническо!
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Вай!
Всъщност да, права си, че е по-прекрасническо, ама Шивачът е по-добър с... как да кажа... непретенциозността си. Хем е един такъв обикновен спектакъл, хем е изпълнен супер майсторски, много изпипан и много мил. Де да знам, винаги съм го харесвала повече от Мюнхаузен.
Гледай и "Мечтата на пътуващия актьор" в Ателие 313, когато можеш. То е по-скоро за възрастни, но е все така сладко. На Съни е и пак Жоро Спасов се вихри сам на сцената.
Всъщност да, права си, че е по-прекрасническо, ама Шивачът е по-добър с... как да кажа... непретенциозността си. Хем е един такъв обикновен спектакъл, хем е изпълнен супер майсторски, много изпипан и много мил. Де да знам, винаги съм го харесвала повече от Мюнхаузен.
Гледай и "Мечтата на пътуващия актьор" в Ателие 313, когато можеш. То е по-скоро за възрастни, но е все така сладко. На Съни е и пак Жоро Спасов се вихри сам на сцената.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
От днес е официално, има график за репетициите на новото представление! МАКДОНА!
Ох, ако е добро колкото "Пухеният"... ох.
Въпреки че "Пухеният" актьорите го правят толкова страхотно.
Ох, ако е добро колкото "Пухеният"... ох.
Въпреки че "Пухеният" актьорите го правят толкова страхотно.
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
На някой ходи ли му се днес с мен на опакото нещо . Една мадама, с която пишехме в един стар форум играе и ми се иска да я видя ( но пък не ми се ходи сама). 

- zritel
- Летящите Пръсти
- Специалност: Стопанско управление с немски език
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
На мен! Мен! Аз! Аз! Какви са цените? Кога тр да се вземат билети? 
( :......Blog...... : )
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
Засега има билети (м/у 2 и 5 лева са)
Може да се чакаме пред НАТФИЗ към 19:00-19:10
В 16:00 ми свършват лекциите и ще отида за билети, ако някой прояви интерес да си каже.
П.П. Никога не съм влизала в тази сграда. Някой има ли представа къде се намира Сцена 47 и кой места са хубави?
П.П. Никога не съм влизала в тази сграда. Някой има ли представа къде се намира Сцена 47 и кой места са хубави?

- zritel
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
"ОПАКОМЕТАМОРФОЗИ" по Валери Петров
Тъййй...
Определено харесвам Валери Петров!
Добри и оригинални идеи
На места не им разбирах всички думи и част от мимиките им ми идваха в повече
Симпатична постановка
Ако си с хубава компания - може да е и много приятна... Беше много приятна постановка! : )
Препоръчвам Валери Петров! : )
Тъййй...
Определено харесвам Валери Петров!
Добри и оригинални идеи
На места не им разбирах всички думи и част от мимиките им ми идваха в повече
Симпатична постановка
Ако си с хубава компания - може да е и много приятна... Беше много приятна постановка! : )
Препоръчвам Валери Петров! : )
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
"Заполярная правда", vol. 2
Ехаааа.. тоа път и аз се включиииих ^^
Ехаааа.. тоа път и аз се включиииих ^^
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Баси, гледах нещо толкова прекрасно, че още светя и не мога да спра да се усмихвам. Но това е един от пърформансите, дето трябва да се изпитат, не толкова да се видят, та и да преразказвам, няма файда.
Но.... копеле, майна, човек, колко.яко.нещо.беше.това. Тия хора са толкова талантливи и интелигентни, че ме боли като ги гледам. Комплексират ме... ама е такова удоволствие да съпреживееш тяхната работа.
Който от вас тръгне за Прага някой ден - друго може да не гледате, но издебнете спектакъл на Handa Gote. Тия хора са изумителни. Жалко, че играят толкова рядко, но пък всяко тяхно представление си е празник.
Сърцето ме боли, че в България такива като тях вероятно не биха могли да просъществуват в идните двайсетина години.
Но.... копеле, майна, човек, колко.яко.нещо.беше.това. Тия хора са толкова талантливи и интелигентни, че ме боли като ги гледам. Комплексират ме... ама е такова удоволствие да съпреживееш тяхната работа.
Който от вас тръгне за Прага някой ден - друго може да не гледате, но издебнете спектакъл на Handa Gote. Тия хора са изумителни. Жалко, че играят толкова рядко, но пък всяко тяхно представление си е празник.
Сърцето ме боли, че в България такива като тях вероятно не биха могли да просъществуват в идните двайсетина години.
В края на ноември
В края на ноември
- zritel
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Дуети в 199
(възможно е субективното ми възприятие да е било отчасти нарушено от мисли в друга посока... малко, но все пак...)
Очаквах да е по-забавно, да се смея повече - имаше някои оригинални моменти, доста предвидими смешки, сцени, напомнящи други постановки (не знам дали и кой от кого копира, но доста напомнят една на друга...) (разбира се, за пореден път - публиката се радваше мнооооого на разните там забавни неща, които за мен бяха на места доста досадни...)
Сюжетът проследява три истории, във всяка от които имаше по нещо интересно, любопитно и грабващо като замисъл. Имаше доста по-дълбоки и замислящи неща, отколкото очаквах - лични и сложни, преплетени сред досадни и банални смешки...
Тя е супер къдрава и със страхотен глас
Той е министър със самочувствие
(възможно е субективното ми възприятие да е било отчасти нарушено от мисли в друга посока... малко, но все пак...)
Очаквах да е по-забавно, да се смея повече - имаше някои оригинални моменти, доста предвидими смешки, сцени, напомнящи други постановки (не знам дали и кой от кого копира, но доста напомнят една на друга...) (разбира се, за пореден път - публиката се радваше мнооооого на разните там забавни неща, които за мен бяха на места доста досадни...)
Сюжетът проследява три истории, във всяка от които имаше по нещо интересно, любопитно и грабващо като замисъл. Имаше доста по-дълбоки и замислящи неща, отколкото очаквах - лични и сложни, преплетени сред досадни и банални смешки...
Тя е супер къдрава и със страхотен глас
Той е министър със самочувствие
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Гледах драматизация на "Брулени хълмове". Хем си знаех, че няма да е окей, хем пак реших да му дам шанс. Резултатът бешееее... да си е*е мишка ухото, както казва един приятел на баща ми. Дано не ми остави трайни травми.
В края на ноември
В края на ноември
- zritel
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Три дъждовни дни в 199
На места ми звучаха малко изкуствено
Харесвам Малин Кръстев, който е станал съвсем слабичък...
Захари Бахаров не съм свикнал да го виждам с коса...
Койна Русева е пич, голяма сладурана...
Не очаквах постановката да е изпълнена с толкова хумор, да загатва доста сериозни теми по закачлив начин, който може да скрие част от тъгата, например...
Приятна музика
Едно нещо не ми направи никак добро впечатление, а именно - трите изпушени цигари Иначе - определено ми допадна, макар и да не е в групата на "препоръчвам!" (може да е в "постановки, които може да се гледат, ако няма възможност за тези от "препоръчвам!"")
Определено ми допадна повече от Дуети и Отворена брачна двойка
На места ми звучаха малко изкуствено
Харесвам Малин Кръстев, който е станал съвсем слабичък...
Захари Бахаров не съм свикнал да го виждам с коса...
Койна Русева е пич, голяма сладурана...
Не очаквах постановката да е изпълнена с толкова хумор, да загатва доста сериозни теми по закачлив начин, който може да скрие част от тъгата, например...
Приятна музика
Едно нещо не ми направи никак добро впечатление, а именно - трите изпушени цигари Иначе - определено ми допадна, макар и да не е в групата на "препоръчвам!" (може да е в "постановки, които може да се гледат, ако няма възможност за тези от "препоръчвам!"")
Определено ми допадна повече от Дуети и Отворена брачна двойка
- dismisstorka
- Живее, за да пише
- Специалност: PR
Някой има ли впечатления от "Морски пейзаж" в Народния? 
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.