Тъпа история
Като малка много обичах да рисувам пифчета и постоянно карах майка ми да ми чете приказката, и така тя започна да ми вика Пиф,а се казвам Габриела и замених сричката, просто...
Казах ти,че обяснението е тъпо
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
~Suzie написа:Имам чувството, че съм най - смелият човек на света Нито съм ходила на други изпити, нито имам желание да го правя. Съучениците ми, когато разбраха, че имам сравнително лоша оценка на изпита, започнаха с възклицания от сорта на "ауу и сега какво, в неделя УНСС?"
Ами... не. Истината е, че не ми се учи нищо друго освен това, така че поне засега нямам план Б.
И аз нямама. Явно сме прекалено смели хахах. Ти си за ВО, нали?
Мда, за ВО съм ^^
Крайният срок е точно до рождения ми ден...
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."
And this is your life."
Тъпа история
Като малка много обичах да рисувам пифчета и постоянно карах майка ми да ми чете приказката, и така тя започна да ми вика Пиф,а се казвам Габриела и замених сричката, просто...
Казах ти,че обяснението е тъпо
Яко е ; ) ! Питах, защото не съм го срещал никъде, не мога да извлека и някоя позната дума, та ми стана интересно !
А какво са пифчета ? Наистина си нямам и на идея, аз в моите детски години колекционирах ... енциклопедии ... Правеше ми кеф да знам рандъм факти за предметите от ежедневието ни, различните учени, животинския свят и човешкото тяло, ама пифчета за първи път чувам
And this is your life."
Е, не беше ли Еркюл котакът?
Иначе по сходни причини майка ми и до днес ми вика "Пакстън" и то във всякаква компания, та из магазини и т.н.т. хората си мислят, че имам егати шантавото име. А на мен пък толкова да не ми прави впечатление въобще, че наистина бих се обърнала, ако някой ми подвикне "Пакстън" на улицата. И на "Дикси" реагирам също толкова успешно.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков