Български футбол 2

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
Mondscreen
Паисий

Re: Български футбол 2

Мнение от Mondscreen »

Judas написа:Пахаха, кой какво е отнесъл, че не разбрах? Левски игра добре точно 30 минути в тоя мач. При 2:1 за Левски Ботев удари 2 греди. И не бяха 2000, а над 3000. Плюс това жълтурите тогава играха втори официален мач заедно...
2 греди, 8 фаула, 3 дузпи, все тая. Резултат е 3:1. А нали знаеш, че когато жълтити си кажат бройката, делиш на 2 и получаваш приблизително реална посещаемост. Че бяха повече от чорбарите, повече бяха, ама 3000 не бяха. Отделно за цялата си история имат едно такова гостуване в София. Не го приемам като нещо толкова голямо, защото ние всеки път сме си по толкова в Ловеч, Пловдив, Бургас и всички по-големи гостувания. Най-голям беше смехът, когато казаха, че са били 8000 в сектор, който не събира повече от 5, а дори не беше пълен. :shock:
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
Аватар
Judas
Легендарен флуудър
Курс: втори

Мнение от Judas »

Нали се сещаш, че там, където бяха натъпкани, няма седалки? Отделно имаше още 500 души, настанени от страната на сектора, където има седалки. А за "чорбарите" можеш да си сигурен, че бяха около 3000, най-малкото потърси някое видео, за да видиш как са гъз до гъз. Имам и познати, които са били в сектора и са ми разказвали, че е било мазало. В Пловдив и Литекс има по максимум 2000, а в Бургас - 1500.
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Няма нужда да питам никого, бях си на стадиона и знам за какво иде реч. Ако ходиш от дъжд на вятър по мачове ще имаш доста добра представа, колко души има или няма в даден сектор. Принципно българските агитки, не знам защо, обичат да си завишават бройката и да се изкарват много велики. Понеже аз съм левскар, горд съм от това и са ме учили да бъда честен, ще си призная, че на последния домакински мач бяхме около 100 в Сектор Б и 600 на стадиона. Ето ти един пример на завишена бройка. Понеже темата тръгна от пилетата, има такава и с тяхно участие, когато са на ст. Славия (8000 според тях), но просто не ми се търси. http://ultraslevski.org/anti_cska/anti_ ... _v_rim.jpg
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Хаха, специално за гостуването на Рома, над 90 процента от мненията на фенове и журналисти бяха, че е имало 2500-3000 души. Някой рогат се е хванал на въдицата на някого от нашите и ето ти напъни с paint-а :lol: Виж, вашите 8 000 - 10 000 в Барселона са друга работа.
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Judas написа:Хаха, специално за гостуването на Рома, над 90 процента от мненията на фенове и журналисти бяха, че е имало 2500-3000 души. Някой рогат се е хванал на въдицата на някого от нашите и ето ти напъни с paint-а :lol: Виж, вашите 8 000 - 10 000 в Барселона са друга работа.
Тоя някого се казва Димитър Ангелов и от 15 години ви строява и преброява. :wink:
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Тоя от 4-5 години е безгласна буква, моля ти се. И не говори много добре за вас щом му се връзвате на глупостите. :mrgreen:
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Баш безгласна буква си е. :lol: :lol: Аре моля ти се, може да съм левскар, ама все познавам някой и друг чорбар, че да знам много добре за какво става въпрос.
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Особено последните 2 години никой не го отразява.
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Judas написа:Особено последните 2 години никой не го отразява.
Преди 2 години той ви организираше шествието до Герена. След като разформировахме 14 и УСФ, те си създадоха Офанзива, която тръгна да му прави сечено. Последния сезон изгуби доста позиции и все пак, когато се изказва някаква позиция на феновете, той е на първа линия. Отделно на всеки по-голям мач ви стои пред сектора и определя как ще се процедира с фуражките.
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Как сте разформировали 14, че не разбрах, к`ай легендата :mrgreen:
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Judas написа:Как сте разформировали 14, че не разбрах, к`ай легендата :mrgreen:
Знамето на 14 е взето като отиде една кола хора пред дома на един тъпанар, потроши го от бой и му взе знамето. Нормално е като се правиш на много отворен, разправяш напред и назад кой си, какъв си и какво носиш, да си изпатиш в крайна сметка. Така се взеха и знамената на Армейци и УСФ, най-вероятно така ще изгори и Офанзива. Познавам хора от бившите 14, щом сами си признават, че това е огромен срам, сам можеш да си направиш изводите.
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

О, колко голям срам е да те нападат 4-5 на 1 :cheers:
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Нямам голям опит в улични боеве (слава богу), но НИКОГА не съм виждал силите да са изравнени. Както на този са му скочили 4-5 души, така и мен са ме нападали 4-ма. Нито той е света вода ненапита, нито нашите момчета. Всъщност като се замисля са си откровено криминални типове. Като са тръгнали да се занимават с това, много добре си знаят, че рано или късно ядеш бахура. Не съм член на никоя фракция, никога няма и да бъда. Като цяло не одобрявам такива изцепки като в Борисовата градина преди 2 месеца, още повече когато са намесени палки, ножове, павета и т.н. (тоест винаги). Идеята ми беше, че това, че Офанзива развалят схемите на Дучето, за да си въртят свои, въобще не означава, че последният е безгласна буква. Все още много хора си го слушат и му вярват, а и не може да му се отрече, че той ви направи агитка. Вие преди него ходехте по 2 маршрутки хора на Герена, а мачовете на В. Левски бяха в съотношение 3:1 за нас...
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Не е точно за футбол, но все пак страхотен жест от феновете на Реал Мадрид! http://www.sportal.bg/news.php?news=422679
Изображение
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Тва по повод?
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”