Митко Бербатов

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Надежден Случай
Плиний Стари
Специалност: Най-мързеливата

Re: Митко Бербатов

Мнение от Надежден Случай »

Аз пък ще го помня с магическия контрол върху топката и с голмайсторския приз от Премиършип. И не на последно място - с това,че беше пет класи над всеки друг в националния,което със сигурност много му помогна да не вкарва срещу Италия и Германия,а срещу Малта и Беларус. Че е пичи характер - така е,но да го отписваме като футболист,защото е предпочел да остане в Англия,където изкара предните пет години,да остане в най-силното първенство,вместо да отиде в пенсионерската лига,която в последните три години вкара един отбор на четвъртфинал в ШЛ...е,не е ли малко крайно според вас?
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Надежден Случай написа:Аз пък ще го помня с магическия контрол върху топката и с голмайсторския приз от Премиършип. И не на последно място - с това,че беше пет класи над всеки друг в националния,което със сигурност много му помогна да не вкарва срещу Италия и Германия,а срещу Малта и Беларус. Че е пичи характер - така е,но да го отписваме като футболист,защото е предпочел да остане в Англия,където изкара предните пет години,да остане в най-силното първенство,вместо да отиде в пенсионерската лига,която в последните три години вкара един отбор на четвъртфинал в ШЛ...е,не е ли малко крайно според вас?
Преди 3 сезона, шампионът на ШЛ беше Интер. Това, че италианското първенство е пенсионерски шампионат е абсолютен мит. Дават най-интересните мачове по тв7, пусни си да гледаш и ти гарантирам, че няма да сбъркаш. А Бербатов ще го помниш с това, защото се интересуваш от футбол. Казвам, че няма да го помнят масите, както помнят други големи български и чужди футболисти.
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
Надежден Случай
Плиний Стари

"Последните три години" започват след титлата на Интер. Гледал съм и продължавам да гледам Серия А,но е факт,че тя е на светлинни години от Бундеслигата,Премиършип и Примера. В момента италианското е в най-добрия случай на нивото на Лига 1.
Sunshine or ain't.
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Надежден Случай написа:"Последните три години" започват след титлата на Интер. Гледал съм и продължавам да гледам Серия А,но е факт,че тя е на светлинни години от Бундеслигата,Премиършип и Примера. В момента италианското е в най-добрия случай на нивото на Лига 1.
И понеже е зад тях, това я прави пенсионерска? :lol:
Надежден Случай
Плиний Стари

Виж средната възраст на играчите в топ отборите и ги сравни с отборите от горните три упоменати лиги! А и целта на поста беше по-скоро да подчертае,че Серията е много по-слаба от Висшата. :lol: Но е факт и това,че голяма част от звездите на Серия А са дърти.
Sunshine or ain't.
assault
Танцуващия с клавиатури

Мнение от assault »

Надежден Случай написа:Виж средната възраст на играчите в топ отборите и ги сравни с отборите от горните три упоменати лиги! А и целта на поста беше по-скоро да подчертае,че Серията е много по-слаба от Висшата. :lol: Но е факт и това,че голяма част от звездите на Серия А са дърти.
Лол, точно кризата накара италианските отбори да подмладят РАДИКАЛНО съставите си. Милан от пенсионерски клуб, сега се превърнаха в детски клуб. :lol: Същото се наблюдава и в другите водещи клубове. В момента Испания и Германия са твърдо напред, а Англия и Италия са назад. Пък и да не говорим, че Англия разчита само и единствено на чужденците, но въпреки това пак е на ниво с Италия.
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Висшата лига е най-интересна с това, че шансът отбори от долната част на таблицата, да вземат точки от отбори борещи се за титлата, е много по-голям отколкото в останалите първенства. Това определено не значи, че е най-силният шампионат.
Аватар
Judas
Легендарен флуудър
Курс: втори

Мнение от Judas »

И колко по-голям е в сравнение с Франция, където се става шампион с 8 загуби и долу-горе толкова равни?
Надежден Случай
Плиний Стари

assault написа:
Надежден Случай написа:Виж средната възраст на играчите в топ отборите и ги сравни с отборите от горните три упоменати лиги! А и целта на поста беше по-скоро да подчертае,че Серията е много по-слаба от Висшата. :lol: Но е факт и това,че голяма част от звездите на Серия А са дърти.
Лол, точно кризата накара италианските отбори да подмладят РАДИКАЛНО съставите си. Милан от пенсионерски клуб, сега се превърнаха в детски клуб. :lol: Същото се наблюдава и в другите водещи клубове. В момента Испания и Германия са твърдо напред, а Англия и Италия са назад. Пък и да не говорим, че Англия разчита само и единствено на чужденците, но въпреки това пак е на ниво с Италия.
Радикално подмладяване имаше при Арсенал и Борусия Дортмунд. Нианг и Шаарави не значат "радикално подмладяване". А за другите отбори няма какво да говорим,най-открояващите се играчи на Ювентус тоя сезон са Буфон (34),Пирло (33) и Вучинич (30). Направо бъдещето е пред тях! :salute:
Sunshine or ain't.
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Надежден Случай написа: Радикално подмладяване имаше при Арсенал и Борусия Дортмунд. Нианг и Шаарави не значат "радикално подмладяване". А за другите отбори няма какво да говорим,най-открояващите се играчи на Ювентус тоя сезон са Буфон (34),Пирло (33) и Вучинич (30). Направо бъдещето е пред тях! :salute:
Играч на 30 не е свършил с футбола... Пред Буфон и Вучинич има поне по още 4-5 години.
Надежден Случай
Плиний Стари

Чакай сега,нали говорехте за подмладяване? Това дали Буфон ще се мъчи до 52 няма връзка с това,че още сега е за пред пенсия. А и се сетих да се поправя - Буфон е на 35,а Пирло на 34.
Sunshine or ain't.
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Надежден Случай написа:Чакай сега,нали говорехте за подмладяване? Това дали Буфон ще се мъчи до 52 няма връзка с това,че още сега е за пред пенсия. А и се сетих да се поправя - Буфон е на 35,а Пирло на 34.
Какво мъчене до 52? Както на полеви играч златната възраст е от 26 до 30, така на вратарите е след 30. Ван дер Сар на 40 беше най-голямата котка в Премиършип и САФ го молеше да остава още...
Надежден Случай
Плиний Стари

Да,защото всички вратари са като Ван Дер Сар и Фридъл. Повечето вратари след 30 намаляват малко по малко нивото си,а след 35 вече започват и много по много. Това се вижда и при Буфон - беше може би най-добрият вратар преди 10 години,докато сега е просто добър,след 2-3 години може и това да не е. Има и такива,които пък към 30 влизат в най-добра форма,но и те в повечето случаи карат на това ниво до 35-6 и залязват.
Sunshine or ain't.
Аватар
Grigorov
Пишете, о, братя
Специалност: Право
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Grigorov »

Лилчо Арсов след 30-годишна възраст направи мачовете на живота си :lol:
i'm feeling tragic like i'm Gregor Samsa
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Grigorov написа:Лилчо Арсов след 30-годишна възраст направи масите на живота си :lol:
:lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”