Бегинс .. чети и препрочитай вместо да се правиш на разбирач ..
Митко Бербатов
Модератори: ники, Methuselah
Re: Митко Бербатов
Епик мнение..
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
- menina.do.mar
- Плиний Стари
- Курс: завършил
Абе, Бетоне, кой е казал, че подкрепям селското поведение тип "Жоро Бекъма"?
Обикновено хората от този вид имат неоправдано високо самочувствие и повече говорят, отколкото могат.
В случая става дума за нещо, което се полага на Бербатов по право, при положение, че е голмайстор на тима си и на Премиършип. Той не е на 20 години, че да търпи подобни мениджърски гаври.
И ако за теб е достойно да си мълчи и да си кротува при такава явна несправедливост, за мен не е.
Обикновено хората от този вид имат неоправдано високо самочувствие и повече говорят, отколкото могат.
В случая става дума за нещо, което се полага на Бербатов по право, при положение, че е голмайстор на тима си и на Премиършип. Той не е на 20 години, че да търпи подобни мениджърски гаври.
И ако за теб е достойно да си мълчи и да си кротува при такава явна несправедливост, за мен не е.
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
Ти си този, който обикновено се прави на разбирач.Noctis написа:Епик мнение..

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
Не сме ние хората, да казваме мениджърска гавра ли е, убийство на българщината ли, несправедливост ли или какво е.menina.do.mar написа:Абе, Бетоне, кой е казал, че подкрепям селското поведение тип "Жоро Бекъма"?![]()
Затова са напреднали тези държави, защото всеки си гледа работата и не се меси в работата на другия, особено на по-висшестоящия. Но тук защото сме компетентни по всичко, царете на раздавачите на акъл, дребните сметки и кокошкарските изцепки, затова нищо не ни е наред. Винаги ни е виновен друг и никога вината не е у нас.
И точно желанието на Митко да остане в клуба, въпреки "резерва на резервите на финала", въпреки офертите от други отбори... го прави силен характер. Това, че ритна прокажения нац. отбор - също. Да ги е яд нашенските дребни душици и дано умрат от яд от собствените си плюнки, които освен от слънчоглед и да пишат вестници, не струващи хартия за задник, не разбират.

Кой е тръгнал да го уволнява бре.. Просто казваме, че е сбъркал.. и това е факт.. не му е за първи път да бърка - все пак е човек.. и като такъв и на него му се случва.. факт е, че все още не е намерил лекарство за Барселона.. а Митко беше доста добър вариант да успее да направи нещо по въпросаBaggins написа:Ти си този, който обикновено се прави на разбирач.Noctis написа:Епик мнение..
Бегинс .. чети и препрочитай вместо да се правиш на разбирач ..Аз просто се смея на хората, които са готови да уволнят може би най-успешният съвременен футболен мениджър, само и само да не излезе, че се отричат от българската мега-звезда.
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
- menina.do.mar
- Плиний Стари
Бетоне, не натрапвай мнението си, така или иначе не можеш да ме убедиш в тезата си. Когато има грешки, ние, обикновените футболни фенове, имаме право да ги забележим и отбележим. Никой не е тръгнал да уволнява Сър Алекс (все едно можем да го направим). Според мен той сбърка със състава и се изгаври с Бербатов. Това е.
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Нещо позамря тая тема и мисля да продължавам да си броя голчетата
Номер 1 и 2: 15.09.2012 Fulham-West Brom 3:0
Номер 3: 27.10.2012 Reading-Fulham 3:3
Vbox нещо спря да бачка, така че останалите по-късно.
Номер 1 и 2: 15.09.2012 Fulham-West Brom 3:0
Номер 3: 27.10.2012 Reading-Fulham 3:3
Vbox нещо спря да бачка, така че останалите по-късно.
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Много ще ми е гот,ако накрая Барбука набута повече голове за Фулъм,отколкото Ван Пръчи за Юнайтед. 
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
На кого му пука за Бербатов, след като едните ще стават шампиони, а другите и лешоядите не ги знаят.
Да не говорим, че ван Перси до средата на сезона им осигури половината титла.
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Няма как. "Ван Пръчи" мисля, че има 23 във всички турнириНадежден Случай написа:Много ще ми е гот,ако накрая Барбука набута повече голове за Фулъм,отколкото Ван Пръчи за Юнайтед.
Номер 4 и 5: 10.11.2012 Arsenal-Fulham 3:3
Номер 6: 26.12.2012 Fulham-Southampton 1:1
Номер 7: 01.01.2013 West Brom-Fulham 1:2
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Головете на Бербатов биха имали стойност, ако бяха в сериозен клуб и водеха до трофея. Вместо да отиде в гранд като Ювентус, той прецени да си остане на село. "По-добре пръв на село, отколкото последен в града." Т'ва си му е мотото. Щото знае, че в клубове като ЦСКА, Юнайтед и Ювентус е малко по-различно от Фулъм. При едните винаги има напрежение, борба за титли и трофеи, гледат те под лупа, а при другите....винаги си титуляр, винаги си звездата на клуба и т.н. А неговия пичи характер е всеизвестен още от ЦСКА.
- Mondscreen
- Паисий
Добър футболист, но миши характер. След като си приключи кариерата, никой няма да го помни в Европа, а в България ще го знаем с рекордните му голове срещу Малта и не помня вече кого.
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!