Абе на 67 не си толкова дъртичък за мениджър. С желание може да изкара поне още 5 години, а и нищо чудно да го стори след такъв сезон. Все пак апетитът идва с яденето.ники написа:Отказва се за съжаление. Още зимата беше ясно. Той е дъртичък, а полага огромни усилия за отбора, което явно му идва много. Поне набрахме добра инерция с него, та Гуардиола да вземе един много качествен отбор.
Европейски клубни турнири
Модератори: ники, Methuselah
- Mondscreen
- Паисий
Re: Шампионска лига 2012/2013
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
- Mondscreen
- Паисий
Нека поздравим Кристо с едно от първите мнения по темата.Kristo написа:Исками се да видим некви нови отбори в последните 4... дето не сме ги гледали на такова ниво скоро или изобщо:
Ман Сити, Ювентус, ПСЖ, Малага, Борусия Д...
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Как предпочитате за жребия? Немци срещу немци и испанци срещу испанци или разбъркани?
Аз бих се радвал да ни дойдат Барса, а Дортмунд да оправят Реал
Или поне да станат егаси мачовете.
Аз бих се радвал да ни дойдат Барса, а Дортмунд да оправят Реал
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Да се обадя и аз, че не мога да не иззлорадствам, когато всички ми се подиграваха на пристрастията към Борусия през всичките тези години, а в последните сезони мачкат и изведнъж се появиха сумати новоизлюпени фенове. Но то това е всеобщ феномен, струва ми се.
Таааа... и аз искам Байерн да се изправи срещу Барса (но стискам палци за различен изход от мачовете) и Борусия да унищожи Реал, че още имаме да им връщаме за онзи полуфинал през... 98/99, ако правилно си спомням - там, с падналата врата в Мадрид, дето мачът почна след полунощ. И искам финал Борусия - Барса, но там вече ми се струва, че BVB ще видят голям зор и не смея и да се надявам на победа. Но пък ако се случи, ще опищя света, направо.
Таааа... и аз искам Байерн да се изправи срещу Барса (но стискам палци за различен изход от мачовете) и Борусия да унищожи Реал, че още имаме да им връщаме за онзи полуфинал през... 98/99, ако правилно си спомням - там, с падналата врата в Мадрид, дето мачът почна след полунощ. И искам финал Борусия - Барса, но там вече ми се струва, че BVB ще видят голям зор и не смея и да се надявам на победа. Но пък ако се случи, ще опищя света, направо.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Принципно не съм фен на конспирациите, но Платини много иска Барса-Реал на финал
Барса-Байерн и Реал-Борусия в такъв случай. Миналата година Байерн отстраниха Реал, така че на Реал в никъв случай няма да им дадат Байерн тая година. Гаранция, фазата на Луната и разположението на звездите ми го говорят

I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Аз чакам деня,в който моята Борусия ще я видя някъде из елиминациите,ако не на полуфинал. Ама има да си чакам...
Аз вече казах - стискам палци за полуфинали Барса-Байерн и Реал-Борусия и финал Борусия-Барса. В последните години на финала или играят два отбора,на които симпатизирам,или два отбора,които не мога да търпя. В тоя контекст финалът ще е Барса-Борусия или Реал-Байерн. 
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ха! Под това мнение мога да се подпиша направо. Ама дума.по.дума.
Само дето "моята" Борусия вече са си там.
(Честно казано, най-моята Борусия беше съставът им до около 2000 г.: след това продължих да симпатизирам на отбора и умирам от кеф при успехите им, просто не се вълнувам толкова от отделните личности в състава)
Само дето "моята" Борусия вече са си там.
(Честно казано, най-моята Борусия беше съставът им до около 2000 г.: след това продължих да симпатизирам на отбора и умирам от кеф при успехите им, просто не се вълнувам толкова от отделните личности в състава)
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
На Дортмунд и Бремен им знаех съставите около 2002/03 наизуст,защото имената на играчите много ме кефеха.
Дори и сега специално от Вердер сигурно ще успея да изредя поне дузина. Ама и от Борусия ще докарам няколко имена.
А сега какво да помня? Гюндоган и Шахин?
Where did all the German names go? 
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
- ники
- Легендарен флуудър
Пробвай с Гроскройc, Вайденфелер, Хумелс, Гьотце, Ройс и ХорнсшууНадежден Случай написа:Where did all the German names go?
Дортмунд ги искам чак на финала. Още има да отмъщаваме.
- Mondscreen
- Паисий
Реал на финал?Надежден Случай написа:Аз чакам деня,в който моята Борусия ще я видя някъде из елиминациите,ако не на полуфинал. Ама има да си чакам...Аз вече казах - стискам палци за полуфинали Барса-Байерн и Реал-Борусия и финал Борусия-Барса. В последните години на финала или играят два отбора,на които симпатизирам,или два отбора,които не мога да търпя. В тоя контекст финалът ще е Барса-Борусия или Реал-Байерн.

- ники
- Легендарен флуудър
Абе, един немски финал на Уембли и светът ще стане поне малко по-добър 
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
Барса нещо се клатушка. Колкото и да са ми антипатични,баварците правят страшен сезон. Не би ме било толкова яд,ако дори вземат трофея,колкото бих очаквал преди началото на сезона.
Да оставим Шампионската за утре,след жребия,я кажете тая вечер как ще излязат мачовете? Рубин 3:1 Челси в редовното и 3:2 след продължения.
Нюкасъл 2:3 Бенфика,Базел 1:2 Тотнъм и Лацио 4:1 Фенербахче. Вероятно нищо няма да позная,но поне опитах да скалъпя нещо. 
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Още ме е яд, тази година лигата имаше доста разнообразни като стил и класа отбори, имаше хем богаташки отбори (Псж, Сити, Челси, Малага), хем такива които комбинират школа+трансфери (Юнайтед, Ювентус, Галатасарай), хем такива разчитащи единствено на школа без гръмки трансфери (Барса, Арсенал, Борусия).Mondscreen написа:Нека поздравим Кристо с едно от първите мнения по темата.Kristo написа:Исками се да видим некви нови отбори в последните 4... дето не сме ги гледали на такова ниво скоро или изобщо:
Ман Сити, Ювентус, ПСЖ, Малага, Борусия Д...![]()
![]()
Имаше традиционните отбори, които се шматкат из турнира години наред - Реал, Барса, Юнайтед, Милан, Байерн. Имаше приятни изненади като Борусия или Малага. Имаше силни тимове от по-слаби първенства - Галатасарай, Шахтьор... имаше тимове, които винаги играят приятно, но остават по-встрани като Аякс, Валенсия, Порто или Шалке... имаше и порция отбори съшити с бели конци, които се чудиш как ще играят - като ПСЖ или Ман Сити основно... но и Зенит също...
И накрая кво? *ур за феновете, 3 от 4 те полуфиналиста са като миналогодишните. Ако догодина са така, ще трябва да прекроят турнира, Платини спиш!
пс: в Лига Европа, фаворит е Бенфика, сезонът им е почти перфектен и имат здрав отбор.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- ники
- Легендарен флуудър
Зенит удрят Челси колкото да могат да кажат, че са ги ударили. На мача на Нюкасъл става каквото става и Нюкасъл вкарват в продълженията. Базел бият с гол на Марко Щрелер, който минава цялата защита, тръгвайки от собственото наказателно. За Лацио и Фенербахче на никого не му дреме.
- Mondscreen
- Паисий
В тотална грешка си тук. Познавам малко хора, на които им дреме за друг мач, освен този. Да се надяваме, че Лацио ще бият турците и ще продължат. Имат страхотен отбор и още по-страхотни фенове. Иначе Кристо, точно заради това, което каза Лига Европа, а преди това Купата на Уефа са ми били много по-интересни турнири.ники написа:За Лацио и Фенербахче на никого не му дреме.