[КСК 2013] Връзки с обществеността
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
moniiiii
- От дъжд на вятър
- Специалност: ВО
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността
Ами с мустачки и бритонче, леко меко говореше , с едно елече, пита към какво съм се насочила, казах му ПР и каза, е жалко, значи е от другите специалности. Той каза името на другия проверяващ, но го забравих, ако знаеш как се казват двамата мога да ти кажа кой е.
-
moniiiii
- От дъжд на вятър
Опитах се да си пресъздам есето, не успях напълно, но горе долу. Който го иска, да казва 
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Уби ме с това елече и с мекия говор. Никаква представа нямам. То от книгоиздаване могат да бъдат общо четирима: Бенбасат, Ефремов, Атанасов и Бодаков (Мила да ме поправи, ако бъркам - нали имахте и един интересен образ, дето много късаше, ама на него му забравих името). От журналистиката са повече: Стойков, Кирилов, Милко Петров, Ясен Бориславов, Спасов... то и още има, но не знам кои от тях четат работите от КСК, та няма как да предположа. Ако говорим само за мъже, разбира се.
Всъщност знаеш ли, я виж тук: http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/u ... hen_s_stav. Вероятно второто име е сред тези, та може да се подсетиш. За този с елечето... леле, наистина нямам никаква представа кой би могъл да бъде. Както и да ги мисля, само Бодаков е с бретонче от хората, които са ми водили на мен и изобщо от всички, които съм мяркала по коридорите и знам, че са преподаватели. Ама не бих казала, че говори меко (ама аз съм от един от най-мьеко говорещите райони в България, та не може да се каже, че съм критерий
) и като го знам колко е ангажиран, не си представям да е бил той, всъщност.
Всъщност знаеш ли, я виж тук: http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/u ... hen_s_stav. Вероятно второто име е сред тези, та може да се подсетиш. За този с елечето... леле, наистина нямам никаква представа кой би могъл да бъде. Както и да ги мисля, само Бодаков е с бретонче от хората, които са ми водили на мен и изобщо от всички, които съм мяркала по коридорите и знам, че са преподаватели. Ама не бих казала, че говори меко (ама аз съм от един от най-мьеко говорещите райони в България, та не може да се каже, че съм критерий
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
trichkova
- От дъжд на вятър
- Специалност: журналистика
Ама аз да ви кажа честно, не мисля, че той е бил от проверяващите. Няколко човека го молиха да разчете написаното, да си снимат работите и тн и той винаги говореше в трето лице... Ама ддз де...
-
moniiiii
- От дъжд на вятър
По-скоро нежно говерене, ама не исках да обиждам човека, трябва да е бил, защото ви казах какво ми каза, че по-висока оценка той и г-н Еди- кой си не били писали, че много се откроявало, значи го е чел 100 %
-
moniiiii
- От дъжд на вятър
хмм чета ги тези и никой нищо не ми говори, трябвало да им сложат снимки хаха или да ги търсим у фейсбука ( не че аз имам де, но сигурно ако стана студентка ще се наложи да имам.. )
-
moniiiii
- От дъжд на вятър
Търговец от Варненско ли си някъде
- Diddie
- В началото бе словото
Когато аз отидох да си чета работата, беше въпросният Бодаков. Аз имам 4,25 на изпита, а рецензията ми е: "Интересна композиция, но нестройно конструирана. Размито изложение, но демонстрирана добра обща култура". Когато си прочетох есето, осъзнах каква боза съм написала и колко по-добри неща съм писала преди. Надявам се на редовния изпит нещата да са много по-добри!
))))
П.С. Забелязах, че съм била на арбитраж, което означава, че е имало повече от единица разлика в оценките на двамата проверители...
П.С. Забелязах, че съм била на арбитраж, което означава, че е имало повече от единица разлика в оценките на двамата проверители...
Най-великите ни изживявания са нашите най-тихи мигове.
“Do you know the terror of he who falls asleep? To the very toes he is terrified, because the ground gives way under him, and the dream begins.”
“Do you know the terror of he who falls asleep? To the very toes he is terrified, because the ground gives way under him, and the dream begins.”
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Нье, от Стара Загора.
С тази поправка за говора и с бретона - я пак виж снимката на Бодаков от предната страница, напълно възможно е да е бил той, още повече, че и Диди казва, че е бил там. А и щом ти е казал: "Жалко", когато си му казала, че си се ориентирала към ВО, се връзва идеално: той води дисциплини и на Ж, и на КН, но поне по мое време нямаше лекции с ВО.
С тази поправка за говора и с бретона - я пак виж снимката на Бодаков от предната страница, напълно възможно е да е бил той, още повече, че и Диди казва, че е бил там. А и щом ти е казал: "Жалко", когато си му казала, че си се ориентирала към ВО, се връзва идеално: той води дисциплини и на Ж, и на КН, но поне по мое време нямаше лекции с ВО.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
trichkova
- От дъжд на вятър
Търговецът на кристал написа:Нье, от Стара Загора.![]()
.
ООО Стара Загораааа обожавам я. Даже на 6ти май съм там и нямам търпение
- pifiella
- Пишете, о, братя
Аз ходих вчера(точно в 1:30 бях там) и си говорих с две симпатични момичета,ако четете поздрави!
Човекът,който ги раздаваше ме пита -"Ама защо си тук?Много хубава оценка имаш" И аз
Така моята резензия беше: Отличен правопис и пунктуация.Изградена е цялостна теза,която отговаря на заглавието,подкрепена е с реални аргументи.Използвани са конкретни исторически факти.Използван е висок литературен език.Всичко е точно(не знам дали беше точно,ама така го разчетох
) и ясно. Добра структура и изказ.
И най-отдолу с удивителен пишеше МНОГОСЛОВИЕ.
Доволна съм като цяло.Нямах нито една правописна или друга грешка,а хората около мен имаха,тоест не е да не са проверявали старателно.На момичетата около мен им пишеше нещо такова - Използван е злободневен език и стил на изразяване.И само това.
Есето ми беше проверявано от атрбитър,в началото е било и 20(предното число не го разчетох),а после са го поправили на 75.
Цялото поле за рецензия ми беше запълнено и си струваше ходенето.
Човекът,който ги раздаваше ме пита -"Ама защо си тук?Много хубава оценка имаш" И аз
Така моята резензия беше: Отличен правопис и пунктуация.Изградена е цялостна теза,която отговаря на заглавието,подкрепена е с реални аргументи.Използвани са конкретни исторически факти.Използван е висок литературен език.Всичко е точно(не знам дали беше точно,ама така го разчетох
Доволна съм като цяло.Нямах нито една правописна или друга грешка,а хората около мен имаха,тоест не е да не са проверявали старателно.На момичетата около мен им пишеше нещо такова - Използван е злободневен език и стил на изразяване.И само това.
Есето ми беше проверявано от атрбитър,в началото е било и 20(предното число не го разчетох),а после са го поправили на 75.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
- pifiella
- Пишете, о, братя
И при мене беше тоя Бодаков.Много ми хареса,забавен е.Търговецът на кристал написа:Някаква идея кой беше въпросният господин - как изглеждаше (те са общо към десетина, та може би ще се сетя кой е бил по описание)?
Последно промяна от pifiella на 11 Апр 2013, 13:25, променено общо 1 път.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
-
trichkova
- От дъжд на вятър
Сигурно за 100тен път питам, но каква ти беше оценката, каква дължина и какви са тизи исторически факти, които си използвала, ако не е тайна?pifiella написа:Аз ходих вчера(точно в 1:30 бях там) и си говорих с две симпатични момичета,ако четете поздрави!
Човекът,който ги раздаваше ме пита -"Ама защо си тук?Много хубава оценка имаш" И аз![]()
Така моята резензия беше: Отличен правопис и пунктуация.Изградена е цялостна теза,която отговаря на заглавието,подкрепена е с реални аргументи.Използвани са конкретни исторически факти.Използван е висок литературен език.Всичко е точно(не знам дали беше точно,ама така го разчетох) и ясно. Добра структура и изказ.
- pifiella
- Пишете, о, братя
4.75 имамtrichkova написа:pifiella написа:
Сигурно за 100тен път питам, но каква ти беше оценката, каква дължина и какви са тизи исторически факти, които си използвала, ако не е тайна?
4 листа изписах,а за историческите факти,не знам...Писах за Хитлер, за Халокоста. Силна съм в историята на Балканите и включих югославският геноцид с всичките му години и извършители.Писах за делото срещу Радован Караджич и Радко Младич,за клането в Сребреница. Разгърнах и темата за предишните правителства и за падането им,за насилствената смяна на имената на мюсюлманите и всичко това съм го "подкрепяла" с години. А цялото това "нещо" го обединих под общата идея,че като рушим един стар свят,ние създаваме по-добър,но с цената на смърт, много жертви и това не е прекрасно,а ужасно!
И всичко това го видях вчера,изобщо ми беше изскочило от главата,че съм писала такива неща.Под напрежение мозъкът ми щрака,ли щрака.
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Пифиела,сигурно и на моята работа рецензията е едно към едно с твоята. То и оценките са близо,де.
Само не знам какво чудно са намерили в това,че човек с висока оценка си преглежда работата. И аз да бях от София,щях да и хвърля един поглед. 
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.