Съмнявам се да има много фенки на Роналдо тук.
И aww, Шабииии, страхотен е. Сигурно един от малкото, които понасям в Реал.
И като сме започнали с футболисти
Мануел Нойер
Марио Гомез
Роберт Левандовски
Има още, ама тях друг път.
Тъжните момичета не получават рози
Тъжните момичета си имат кръгове под очите
и депресия в два сутринта ---
А аз бях останал с впечатлението,че Търговецът е от античните времена. И за да не спамя,ще продължа с футболните страсти с един пичага,на когото много съм бил приличал според приятелите ми. Че чак почнаха да ми викат Матс...
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
zritel написа:начиииииииииииии, да ме прощават всички фенове и най-вече фенки на Кристиано Роналдо, ама ето този пич е мнооого по-готин: Xabier Alonso Olano
...
Тъжните момичета не получават рози
Тъжните момичета си имат кръгове под очите
и депресия в два сутринта ---
Note: Не съм казвал,че трябва да им вярвате.
Note 2: Мразя да се снимам и мноооого трудно бих попаднал на моя снимка,която да ми хареса достатъчно,че да я пусна на всеобщ показ. Надявам се поне от абитуриентската да си 'аресам нещо!
И отново,за да не е спам,един малко по-различен типаж:
Note 3: На него грам не приличам.
Note 4: Специално за FoE,а и за всички интересуващи се - това е Joshua Homme.
Последно промяна от Надежден Случай на 12 Апр 2013, 12:34, променено общо 1 път.
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Ноут 4: слагай имена, мнооо знам кой е тоа са.. А наистина е мегадосадно да ти отварям поста, за да чета у името на картинката, че става дума за некой си Josh Homme..
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Абе не знам,може да е симпатяга, ама тука си е чист Джъстин Бийбър ...
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.