[КСК 2013] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Tano
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2013] Математика
5.60 на II. Въпросът ми е дали ми признават бал 24 ?
-
mkaDGr
- В началото бе словото
(4) Кандидат-студентите, получили оценки не по-ниски от отличен (5.50) на кандидатстудентските изпити по математика-ІІ, образуват максимален състезателен бал 24 за посочени от тях специалности във ФМИ.
- Iliyan.Yakimov
- В началото бе словото
5.30 на Математика II. Чудя се дали ще ми стигне за КН. Някой знае ли миналата година с какви балове са били последните приети в КН ?
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен. /Алберт Айнщайн/
-
mkaDGr
- В началото бе словото
Минимални балове от миналата година:Iliyan.Yakimov написа:5.30 на Математика II. Чудя се дали ще ми стигне за КН. Някой знае ли миналата година с какви балове са били последните приети в КН ?
Първо класиране
Второ класиране
Трето класиране
Предполагам не е нужно да ти отговарям на другия въпрос
- Iliyan.Yakimov
- В началото бе словото
Благодаря ти за информацията.mkaDGr написа:Минимални балове от миналата година:Iliyan.Yakimov написа:5.30 на Математика II. Чудя се дали ще ми стигне за КН. Някой знае ли миналата година с какви балове са били последните приети в КН ?
Първо класиране
Второ класиране
Трето класиране
Предполагам не е нужно да ти отговарям на другия въпрос
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен. /Алберт Айнщайн/
-
janjun
- В началото бе словото
- Специалност: nishto
5.00 изкарах, предишните години щях да си щракам с пръсти, а тая - 130 човека пред мен ... Не знам, явно изпитът наистина е бил много по-лесен :S Тази година доста ще се вдигнат баловете, дано успея да се вмъкна КН с този резултат ...
- NiaMarinova
- В началото бе словото
ХАХАХАХАХАХАХАХАХ
3.40. юни месец пак ще се видим с някои, с други - не.
честито на пелечившите.
3.40. юни месец пак ще се видим с някои, с други - не.
честито на пелечившите.
-
impossible
- В началото бе словото
Миналата година с оценка по-висока от 4.55 са били 140 човека, а тази с над 4.65 - 204. Миналогодишният минимален бал е бил 19.5 за КН и 19.4 за СИ, така че тази година очаквам нещо от сорта на 19.8 минимален бал.
Ще видим юни месец как ще ни пресеят, а сега подхващаме сериозно задачите
Честито на хората, които могат да си клатят краката до октомври. 
Ще видим юни месец как ще ни пресеят, а сега подхващаме сериозно задачите
"He who controls the past controls the future. He who controls the present controls the past."
-
pepo_vn
- В началото бе словото
Математика 2 - 5.60 :p
Някой може ли да обясни каква е разликата между СИ и КН ..
Един познат ми каза , че миналата година КН била с по-висок бал , обаче преди това СИ било по-предпочитано.. вярно ли е ?
И коя е по-добрата специалност?
Извинявам се ако прозвучи тъпо последния въпрос, знам че зависи и от това какво искам да работя за в бъдеще.
И също така, математиката на двете места абсолютно еднаква ли е (харесвам математиката) ?
Някой може ли да обясни каква е разликата между СИ и КН ..
Един познат ми каза , че миналата година КН била с по-висок бал , обаче преди това СИ било по-предпочитано.. вярно ли е ?
И коя е по-добрата специалност?
Извинявам се ако прозвучи тъпо последния въпрос, знам че зависи и от това какво искам да работя за в бъдеще.
И също така, математиката на двете места абсолютно еднаква ли е (харесвам математиката) ?
-
exstud
- В началото бе словото
- Специалност: информотикa
- Курс: завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/d
Някой знае ли колко момчета имат >=5.50?
-
impossible
- В началото бе словото
^^Тази снимка 
По въпроса:
Предполагам, че си видял плановете на КН и СИ? Доста хора казват, че в СИ можеш да работиш след първата година, докато при КН това е трудно, заради по-голямото натоварване. Математиката в КН май е повече отколкото в СИ.
След като КН е с по-висок бал, противно на логиката е СИ да е по-желаната специалност. Няма значение коя специалност ще е според мен, тъй като навсякъде търсят диплома Computer Science / Software Engineering.
По въпроса:
Предполагам, че си видял плановете на КН и СИ? Доста хора казват, че в СИ можеш да работиш след първата година, докато при КН това е трудно, заради по-голямото натоварване. Математиката в КН май е повече отколкото в СИ.
След като КН е с по-висок бал, противно на логиката е СИ да е по-желаната специалност. Няма значение коя специалност ще е според мен, тъй като навсякъде търсят диплома Computer Science / Software Engineering.
"He who controls the past controls the future. He who controls the present controls the past."
- Великов
- В началото бе словото
С по-висока оценка са 40 ( 6.0 %), а с равна са 18 ( 2.7 %)exstud написа:Някой знае ли колко момчета имат >=5.50?
"Над околийския началник стоеше областният, над областния - министърът, над министъра - правителството, а над правителството - мафията - невидима, всемогъща и безчовечна!"
Димитър Димов - "Тютюн"
Димитър Димов - "Тютюн"
-
MeMyself
- В началото бе словото
- Специалност: SE
Поздравления на всички успели на предварителната сесия по математика! За информация, момчетата с оценка над 5.20 са 90, със същата оценка - 11.
-
MeMyself
- В началото бе словото
- Специалност: SE
Виж тук http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 59&t=10888pepo_vn написа:Математика 2 - 5.60 :p
-
exstud
- В началото бе словото
- Специалност: информотикa
- Курс: завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/d
Още няма информация за местата по специалности. Кога ли ще ги обявят?