Теми Литература 1990-2012

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Finnish girl
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: Теми Литература 1990-2012

Мнение от Finnish girl »

В моята стая бяхме 15 само и си беше доста тихичко, а едната ни квесторка беше много млада и се държеше доста мило, някак предразполагаше и ние да сме по-спокойни :)
Аватар
Hristiyan_ivanoff
В началото бе словото

Мнение от Hristiyan_ivanoff »

Значи.. силно се съмнявам резултатите да излязат до 10 дни, до седмица, даже и до две-три, по скоро ще е повече време. Журналистиката, където бяха 700 човека им качиха резултатите в сайта след около 3 седмици , а какво остава за БЕЛ , където бяхме 1350... може и над месец да си мине :/
system_regulator
В началото бе словото

Мнение от system_regulator »

Да , шест месеца ще минат... Максимум до 2 седмици ще си ги видим , 1-2 дни преди историята. Предишните години така са излизали ,а тази са супер малко и кандидатите..
seduction
Драскач

Мнение от seduction »

Резултатите обикновено излизат между 10 и 14 дни след изпита. Всичко зависи от това колко хора са ангажирани с проверяване, колко са дълги работите ви и т.н. Пригответе се за по-дълго чакане с темите по истории.
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

system_regulator написа:Да , шест месеца ще минат... Максимум до 2 седмици ще си ги видим , 1-2 дни преди историята. Предишните години така са излизали ,а тази са супер малко и кандидатите..
Съвпада с моето мнение. Най-вероятно резултатите ще излязат в петък (19.04), може и в понеделник (22.04).
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
moniiiii
От дъжд на вятър
Специалност: ВО

Мнение от moniiiii »

Аз пък се надявах на някои автор от 11 клас, че 12 почти нищо не съм учила. Надявах се да се падна на едно определено произведение, за да не пропусна нещо и то така и стана- Епопеята я броя за едно произведение.
И писах по нея - Вазов си го харесвам аз, въпреки че по-предпочитам "Под игото". Мисля, че добре се справих, написах 11 листа, че даже и някое друго цитатче се сетих хаха макар че мъъъъничко съм ги объркала, ама хайде да се надяваме да не се втеляват толкова. Честно казано на Далчев стихотворението не го бях чувала, което не говори добре за мен,но... Пък и се бях зарекла да минавам на план Б само ако хал хабер си нямам от А, а пък с Вазов няма как нищо да не знаеш. Сега като си гледам темите, които съм писала вкъщи, за Вазов за цялото му творчество ми е 10 листа , което си е смешно.. Само за "Под игото" - една от темите, които най-много си харесвам, също е 10 листа. А през цялото време си мислех, че времето за изпит е 5 часа и съм се готвила за 5 часа, а тук за 4 и само върху Епопеята сътворих 11 листа , така че браво на мен хаха смисъл идеята ми е, че съм доволна :)

В общи линии това огромно и супер безсмислено изречение казва единствено, че съм доволна аххаха, ако ви мързи не го четете..

П.С един въпрос към по-запознатите-ако искам да напиша нещо от сорта. "Одата "Левски" поставя проблеми, които са водещи в цялата Епопея". Самата думичка епопея как трябва да я напиша- малка, главна буква, кавички или без, с многоточие след това или ?
Аватар
elu
В началото бе словото
Специалност: Право
Курс: първи

Мнение от elu »

Ехе, 11 листа браво, в сравнение с теб съм гола вода ;д Аз писах "Епопея" или "Епопеята", но винаги в кавички с главна буква. На доста места в анализи съм го срещала така.
addicted.g
В началото бе словото
Специалност: няма

Мнение от addicted.g »

Не трябва ли обема да е до 10 страници? Или аз отново не съм разбрала? :D
Аватар
elu
В началото бе словото
Специалност: Право
Курс: първи

Мнение от elu »

Препоръчително е кандидатстудентската работа да бъде в обема, определен от предоставения комплект листове (8-10 страници ) с цел дисциплиниране на изложението.

Това е от сайта, но и да е повече няма значение, няма зададен нито максимум, нито минимум, който колкото напише.
Eliana
В началото бе словото

Мнение от Eliana »

Ехее и аз писах за "Епопеята", а да ви кажа честно точно нея не бях преговорила, защото си мислех, че няма да се падне :D. Като цяло писах каквото си спомних, но не съм доволна от себе си ии не очаквам над 3 :D
Бтв ии аз съм посгрешила малко цитатите тук там :D

УСПЕХХ наа всички ии тръпнем в очакване на резултатите :)
moniiiii
От дъжд на вятър
Специалност: ВО

Мнение от moniiiii »

туй за 10те страници не знам кой го каза, ама е абсурдно, 5 листа нищо не са...
а пък към техните изисквания- има теми, върху които може да се пише адски не много, примерно цял роман ако е няма как да се побереш в техните листи.... за мен не е колко листи са ни дали, а колко време,защото пишеш през цялото време , не се подпираш ту на една, ту на друга страна, за да се чудиш какво , както е на есето, тука пишеш колкото можеш за 4 часа...
Аватар
CryAngel
В началото бе словото

Мнение от CryAngel »

Напротив, не е абсурдно. Точно 10 страници си е максимума, но за да покажеш, че си добре запознат с дадената тема, трябва да напишеш поне 6 страници :wink:

Много сте ми интересни хората, които разтягате локуми... това да не ви е тема по история - 11 листа :salute:
Изображение
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

CryAngel написа:Напротив, не е абсурдно. Точно 10 страници си е максимума, но за да покажеш, че си добре запознат с дадената тема, трябва да напишеш поне 6 страници :wink:

Много сте ми интересни хората, които разтягате локуми... това да не ви е тема по история - 11 листа :salute:
Има някои хора, които пишат широко. Аз съм на обратния полюс и пиша супер тясно. Повечето ми познати правят от 20 до 25 реда на страница, аз рядко падам под 40...
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
Аватар
Vani
В началото бе словото

Мнение от Vani »

И на мен ми излезе 5,5 листа или 11 страници. От уроците ми, на които ходя, казаха, че е добре. Важно е съдържанието според мен, защото има хора, които пишат много, но се повтарят или не разсъждават правилно. Дано все пак имаме късмет. И това е важно. :!: :-P
"И животът като бaснята се цени не по дължината си, а по съдържанието." - Луций Сенека
Eliana
В началото бе словото

Мнение от Eliana »

ами да ви кажа ..... всичко си зависи от късмета :)
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”