Айде и аз да се присъединя към вас. За този изпит имах три желания - в никакъв случай не исках Вазов, Ботев и Алеко ... Ще се прекръстя на Късметко или КаръкчоNicoletteB написа:Виртуално High five, аз също писах съпоставка. Явих се на късмет и нямам никакви очаквания, но мога да кажа, че очаквах нещо много по-страшно.Finnish girl написа:Grigorov написа:Аз самият влязох в Алма матер със сравнение на цитати между Ботев и Далчев, така че, който се е престрашил да избере тях, има виртуална почерпка от мен
Аз, аз!Епопеята честно казано хич не и обърнах внимание. Като чух Ботев и Далчев много се зарадвах. И двамата автори ги познавам отлично бих казала. Направих доста сравнения, както по зададените цитати, така и като цяло за творчеството им, за други техни стихотворения. Цитати също доста съм писала. Общо ми излезе 8 страници и половина. Да, може да не е достатъчно за кой знае каква оценка, но мисля, че се справих добре. Поне аз съм доволна от себе си
Btw, бях изненадан, когато няколко човека излязоха в началото и после след 20 минути още няколко. Все пак не е История ... Иначе, в моята стая един маняк по едно време като вика "може ли още листи" и цялата стая онемя, при положение, че бяха минали само 2-3 часа и той беше свършил книжката ... Не знам как го правят това ...