Математика II

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Tabledott написа:
sedrik написа: Леко ще ми липсва стереометрията, но какво да се прави...
Хахахаха, радваш!
Ами какво да кажа. На предварителния не можах да реша задачата от простотия (след изпита ми идеше да се самоубия). На изпита по математика в УНСС обърках а) на стереометричната пак от простотия. На Математика I най-накрая я реших (макар че е възможно да съм направил грешки при изчисленията). А сега на Математика II няма да има. А аз така се надявах най-накрая да изкарам една стереометрична задача до края на 100 %...
Нищо, може пък да има по-интересни неща, ще видим.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Аватар
Tabledott
В началото бе словото

Мнение от Tabledott »

Victoria написа:
Tabledott написа:
Хахахаха, радваш!
Що бе, стереометрията е много по-яка от геометрията. :) Друг е въпросът, че и на двата изпита ги обърках задачите, вторият път по изключително глупав начин. :cry:
Ами на всеки се случва да сбърка нещо. Ами относно за стереометрията- факт, е че е по-интересна, в смисъл такъв, че е по-сложна, разбира се, всеки има различни интереси, обаче аз мразя стереометрията, с кандидат-студентски задачи горе-долу се справям, обаче с по-трудни нямам шанс.
Иначе за двата изпита, на предварителния горе-долу се оправих без вектори, обаче на редовния нямах шанс, реално погледнато, да мина без тях, понеже не мога да помня теореми, а пък и двете стереометрии бяха от "техничните"- т.е. такива, които изискват повече мислене и по-малко писане, а такива задачи на изпит са много коварни понеже от притеснение, че няма да ми стигне времето, предпочитам стандартни решения, които може да отнемат повече време. В интерес на истината, поне за мен, беше по-вероятно да не реша 9-та, отколкото 10-та на изпита, но това може би се дължи и на страха ми от стереометрията.
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

Ох ако имаше начин да дадат 2-3 стереометрични и по-малко алгебра... Мен ми върви стереометрията. Някак си имам пространствено мислене, а теоремите не са много ;) , а и най-важните неща си ги пише и в четиризначните таблици. Тази на математика 2 не беше трудна, имаме едно разтояние между 2 прави, и ъгъл между 2 равнини, това е всичкото, няколко питагорови теореми, един sin и един cos :) Oбщо взето това беше задачката. Както и да е..минало. Сега ме притеснява че още го няма тъпото разпределение, то 25-ти ще стане, ние ще се чудим кой къде е разпределен, не ми се вярва да не са го направили още, какво толкова ще им стане да го качат на страницата им, 2мин. работа максимум :( дай боже да съм в ФМИ и околностите, че ми е на 2 крачки ;)
А според вас този път дали пак ще са разпределени от 10 000 до 10 500 - в Ректората, от 10 500 - 11 000 - в ФМИ, т.е. който се е записал един след друг да сте пак заедно, или сега ще ни пръснат на случаен принцип.. ?
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Досега на всички изпити разпределението беше по номера, така че си мисля, че и този път ще е както преди.
luckyluchano
В началото бе словото

Мнение от luckyluchano »

Айде няма ли вече да го дават това разпределение :(
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Ха, най-вероятно ще го дадат утре.
Аватар
eXecutor
В началото бе словото

Мнение от eXecutor »

абе хора, вече е Понеделник сутрин, а още не са излезли разпределенията във сайта !?!
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

И аз това чакам. :evil:
кск`инфо също като гледам не е в нета, автобусът ми за София тръгва след 40 минути...След десетина минути ще звъня до София, дано да има резултат, щото, ако се налага да ме разкарват до Химическия... :evil:
Изображение
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

спокойно, те работят от 9 сутринта :roll: :roll: :roll:
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Обадих се до София - казаха следобед :!:
Изображение
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

и после, ако трябва някой да си тарси сградата (ако е някъде из горите), може да запо4нат и да продават фенерчета online :D
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Victoria написа:Обадих се до София - казаха следобед :!:
т.е. вечерта :twisted: Сега денят е дълъг и в 20.00 още е светло.
monique написа:и после, ако трябва някой да си тарси сградата (ако е някъде из горите)
Кви гори бе? Или ти оттам идваш?
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

ми откъдето искам оттам ще дойда :D мога да мина и през горите че да ида на изпит 8) поне вече си знам разпределението за утре :thumbleft:
Аватар
hunt3r
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от hunt3r »

http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... K-mat2.doc
Ето ви разпределението за Мат2 :)
Всичко се решава лесно и бързо с теоремата на "Заеби"
Аватар
iliyan
Вазов