[КСК 2013] БЕЛ

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Надежден Случай
Плиний Стари
Специалност: Най-мързеливата

Re: [КСК 2013] БЕЛ

Мнение от Надежден Случай »

В такъв случай - лудите,те да са живи (и по възможност много)! :salute:
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Оле, и двете теми са страхотни! Специално тази за Вазов е една от най-стандартните, дето се дъвче ли, дъвче още в училище и всеки би трябвало да може да пише по нея. Наистина лесно формулирана. И цитатите ми харесват, чак се радвам, че не кандидатствам сега, понеже щях да съм едно малко буриданово магаренце, изправено пред двете теми.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Grigorov
Пишете, о, братя
Специалност: Право
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Grigorov »

Аз самият влязох в Алма матер със сравнение на цитати между Ботев и Далчев, така че, който се е престрашил да избере тях, има виртуална почерпка от мен :cheers:
i'm feeling tragic like i'm Gregor Samsa
seduction
Драскач

Мнение от seduction »

Хей, дано днес с това дъжновно време, да ви е вървяло по повода. Аз снощи ви полях изпита предварително :Р и се надявам и това да ви е донесло късмет, хаха. Сега гледам темите и малко ме шашнаха, епопеята не ми е любима и цитатите не ми допадат особено. Както и да е, моето време за това е минало. Кажете вие по-подробно ако може как мина, по кое писахте и най-вече какво. :)
Finnish girl
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Finnish girl »

Grigorov написа:Аз самият влязох в Алма матер със сравнение на цитати между Ботев и Далчев, така че, който се е престрашил да избере тях, има виртуална почерпка от мен :cheers:

Аз, аз! :D Епопеята честно казано хич не и обърнах внимание. Като чух Ботев и Далчев много се зарадвах. И двамата автори ги познавам отлично бих казала. Направих доста сравнения, както по зададените цитати, така и като цяло за творчеството им, за други техни стихотворения. Цитати също доста съм писала. Общо ми излезе 8 страници и половина. Да, може да не е достатъчно за кой знае каква оценка, но мисля, че се справих добре. Поне аз съм доволна от себе си :)
Аватар
Vani
В началото бе словото

Мнение от Vani »

ivencetencety, аз не можах да те позная, просто защото всичко ми беше насън. :D.
Аватар
shinediamonds
В началото бе словото

Мнение от shinediamonds »

Аз заложих на "Епопея на забравените". Обичам Далчев и Ботев, но ако трябва да ги съпоставям единственото, което ще се получи е една пъъълна каша. :) Изписах 4 листа, свързах много неща и общо взето се надявам да не съм от тези 50%, които имат двойки :) :)
Последно промяна от shinediamonds на 07 Апр 2013, 19:53, променено общо 1 път.
"Грешна беше тая жена, ала беше хубава"
Йордан Йовков.
Аватар
Vani
В началото бе словото

Мнение от Vani »

Аз също писах за "Епопея на забравените". Надявам се да съм се справила. Успех на всички. :) В интерес на истината не очаквах Вазов, мислех си за Тютюн дори и всички останали, дори имах чувството, че ще се падне Вапцаров. :D СУ отново ни изненада. :D
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

И аз заложих на Епопеята. Дали тя обаче е заложила на мен? ... Сложен въпрос. :lol:
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
Аватар
Vani
В началото бе словото

Мнение от Vani »

:lol: :lol: :lol: Дано е заложила и тя, все пак посветихме 4 часа на нея :)
ivencetencety
В началото бе словото
Курс: друг

Мнение от ivencetencety »

Vani написа:ivencetencety, аз не можах да те позная, просто защото всичко ми беше насън. :D.
И аз се оглеждах , но хем много ми се спеше, хем съм и болна и ми беше лошо. ; /
Седях някъде по-отзад btw. xD
"In my mind I`ma fighter , my heart`s a lighter , my soul is the fluid , my flow sparks it right up!"
Аватар
Vani
В началото бе словото

Мнение от Vani »

Аз бях отпред :) Бях с една фр, бях с дънки, черни боти и синя риза и син шал. Ами то е вече минало :)
"И животът като бaснята се цени не по дължината си, а по съдържанието." - Луций Сенека
Аватар
SaraCharis
В началото бе словото

Мнение от SaraCharis »

Mondscreen написа:И аз заложих на Епопеята. Дали тя обаче е заложила на мен? ... Сложен въпрос. :lol:

и аз заложих на Епопеята, ще видим какво ще излезе от тези 6 страници и половина .... :bounce: :lol:
Най-важното нещо в този свят е да знаеш своето място и своята цена. Всичко друго са илюзии- те идват и си отиват винаги драматично.. . .!
herra
В началото бе словото

Мнение от herra »

И аз избрах Епопеята, като цяло и другата тема (цитатите) ми хареса, защото харесвам и Ботев, и Далчев, но прецених, че по първия вариант бих могла да напиша повече чисто като обем и избрах нея.
NicoletteB
В началото бе словото
Специалност: Право
Курс: първи

Мнение от NicoletteB »

Finnish girl написа:
Grigorov написа:Аз самият влязох в Алма матер със сравнение на цитати между Ботев и Далчев, така че, който се е престрашил да избере тях, има виртуална почерпка от мен :cheers:

Аз, аз! :D Епопеята честно казано хич не и обърнах внимание. Като чух Ботев и Далчев много се зарадвах. И двамата автори ги познавам отлично бих казала. Направих доста сравнения, както по зададените цитати, така и като цяло за творчеството им, за други техни стихотворения. Цитати също доста съм писала. Общо ми излезе 8 страници и половина. Да, може да не е достатъчно за кой знае каква оценка, но мисля, че се справих добре. Поне аз съм доволна от себе си :)
Виртуално High five, аз също писах съпоставка. Явих се на късмет и нямам никакви очаквания, но мога да кажа, че очаквах нещо много по-страшно.
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”