[КСК 2013] Книгоиздаване
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Re: [КСК 2013] Книгоиздаване
На устния какъв цирк ще е,не можете да си представите! Миналата година имаше няколко случая на хора,мислещи си,че ще отнесат двойката и че тотално са се осрали,а накрая имаха петици и шестици.
Там е голяма гадория,могат да те орежат без видима причина (за теб) и в същото време да получиш някоя отлична оценка без самият ти да виждаш защо са те оценили толкова високо.
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
-
radi.dobrich
- В началото бе словото
- Специалност: Книгоиздаване (след година)
- Курс: друг
Охо, ти и тук ли се разписа
Поздравления за оценката, наистина си надежден случай
Ох, да, устния... ти ли беше този, който го чакаше с нетърпение? Аз още от миналата година изпитвам боязън от него
Поздравления за оценката, наистина си надежден случай
Ох, да, устния... ти ли беше този, който го чакаше с нетърпение? Аз още от миналата година изпитвам боязън от него
Устният е интересно събитие. Особено ако си сред последните 20-30 човека .. накрая нито нерви имаш, нито мнение, нито страх от изпитващите.
Но като цяло по мои наблюдения той се изкарва малко по-лесно от писмения, миналата година почти не познавам човек с по-ниска оценка от 4 на устен. Въпросът е само да не се паникьосаш ... ако си говориш по темата, дори и да не показваш кой знае какви знания, ще те оценят подобаващо. Поне при мен така се получи, макар и да не изкарах супер добрата оценка 
Но щом като аз, дето мразя устни изпити, успях да изкарам достатъчно, че да ме приемат в специалността ... значи и вие ще се оправите. ^^
Но щом като аз, дето мразя устни изпити, успях да изкарам достатъчно, че да ме приемат в специалността ... значи и вие ще се оправите. ^^
- "Понякога чувам как костите ми се напрягат
под тежестта на всички животи, които не живея."
Българска филология, ІІ курс
-
radi.dobrich
- В началото бе словото
Благодаря за вдъхването на кураж, Acapella! На мен поне ми е нужен
За другите не знам. Като спомена, че накрая вече и нервите и страха липсват - че аз да почна да си мечтая за това да съм от тези накрая
Аз по принцип на такива мероприятия обичам да съм първа. Да, притеснена съм, но пък... да идва и да заминава
Най-добре обаче сякаш нищо да не мечтая ми да видя направо какво ще стане, хубавата новина е, че със сигурност ще се ходи на устен дори и на редовния писмен да ме скъсат
Аз по принцип на такива мероприятия обичам да съм първа. Да, притеснена съм, но пък... да идва и да заминава
Най-добре обаче сякаш нищо да не мечтая ми да видя направо какво ще стане, хубавата новина е, че със сигурност ще се ходи на устен дори и на редовния писмен да ме скъсат
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
Ради,как да не пиша тук,все пак и книгоиздаването ще ми е в списъка.
Чак да го чакам с нетърпение,не бих казал,но съм доста по-уверен в добрата оценка,отколкото бях на този изпит. По принцип съм спокоен и рационален лице в лице,а това е огромен плюс,както написа Акапела. Дори и да ме хванат на тясно с някой въпрос,вероятно бих се изплъзнал по някакъв начин.
Трябва само спокойствие и да не се задавим случайно с граматиката си преди да влезем в тъмната стаичка. Ако чакам нещо около устния с нетърпение,то е грандиозната тълпа изнервени хорица,които се чудят накъде да се завъртят от нерви,а аз си седя със слушалки в уши и си свиркам пичовски.
Сериозно,ще ми бъде интересно каква ще е обстановката и отношенията между конкурентите,дали ще има по-разговорливи,дали по-мълчаливи,дали ще се намерим с някой друг форумен плъх да си лафим...забава ще е! 
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
-
radi.dobrich
- В началото бе словото
О, аз много се надявам да тръгне лафа! За устния трябва да измислим нещо форумниците, че да не скучаем - поне аз нямам намерение да си стоя в ъгъла и да цикля колко ще се изложа
Ама да наближи, ще се уговорим
Впрочем и на мен ми е интересно каква ще бъде обстановката и ми е интересно и самата аз как ще реагирам на ситуацията.
Защото на писмения поведението ми не отговаряше на очакваното - то бива бива спокойствие, ама чак пък безтегловност?!

Впрочем и на мен ми е интересно каква ще бъде обстановката и ми е интересно и самата аз как ще реагирам на ситуацията.
Днес видях Селин, имате много поздрави. Тя ще е квестор на предстоящите изпити 
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
А аз вече минах на тоя. И вероятно пак ще ме привикат и на следващите. Не беше толкова ужасно, колкото разправяше Вечният студент преди. Даже е доста забавно, когато си от другата страна.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
Да,сигурно е много приятно,особено ако всички квестори са от типа в моята стая. (за справка темата "указания от квестора") 
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
В моята стая (преди да питате коя е била - мисля, че нито един от пишещите в трите теми не е бил в нея, като четох после кой къде е бил разпределен) беше супер спокойно (бяха и малко хора), на едната квесторка й беше скучно, та се опитваше да ме заговори на няколко пъти, но като не я отразих, се спря и мога да кажа, че каквото зависеше от нас, си го свършихме максимално съвестно. Единствено стана по-шумно, когато започнаха да предават, но това просто няма как да се избегне, защото има указания, които трябва да им дадем относно писането на номера, слагането на листчето в малкия плик и т.н.т. Естествено, можехме да го кажем само и единствено преди началото на изпита, ама е пределно ясно, че всички са толкова ошашкани, че е абсолютно задължително да го повторим на всеки един, когато тръгне да предава работата си.
Вече тръпна за кои изпити ще ме привикат през юни.
Вече тръпна за кои изпити ще ме привикат през юни.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Мен пък точно на редовния миналата година ми се паднаха такива цветисти квестори, че ... цял живот ще ги споменавам.
Иначе за лафа - спокойно, в залата не е нито тихо, нито спокойно, макар че се очаква да е така, имайки предвид, че ви викат имената от катедрата. Винаги има някакви групички от хора, дето веднага си намират приказка и се почва едно говорене ... ^^ Но има и хора, дето си мълчат и си чакат .. не знам как успяват да го правят по четири часа, ама въпрос на характер явно.
Иначе за лафа - спокойно, в залата не е нито тихо, нито спокойно, макар че се очаква да е така, имайки предвид, че ви викат имената от катедрата. Винаги има някакви групички от хора, дето веднага си намират приказка и се почва едно говорене ... ^^ Но има и хора, дето си мълчат и си чакат .. не знам как успяват да го правят по четири часа, ама въпрос на характер явно.
-
trichkova
- От дъжд на вятър
- Специалност: журналистика
- Курс: кандидат-студент
Acapella, виждам, че учиш БФ, но си ходила и на изпитите по журналистика, та кое ти беше на първо желание?
Филологията ми беше първо, но ходих на журналистиката, защото до последно не знаех кое ще избера. При класиранията видях, че щяха да ме приемат и в другата специалност, но в крайна сметка реших, че филологията е по-интересна и не съжалявам ^^
-
radi.dobrich
- В началото бе словото
А аз само да се включа, че като заговорихте за квестори се сетих
На мен една от квесторките ми каза, че ще ме приемат, защото си помнех входящия номер и си го записах като добро дете още в началото на изпита
Тъй че, да знаете, вътре съм 
- Mephisto
- От дъжд на вятър
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: втори
Колеги, темата за книгоиздаване отново е във вихъра си, радвам се за това
Сега с "походът на книгите" нещата стават все по-интересни
Сега с "походът на книгите" нещата стават все по-интересни
.:{~Блог~}:.