Kristo написа:Дано се падне Далчев...
Да... и на Далчев бих се радвала доста
Само да не се пада Дебелянов
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Kristo написа:Дано се падне Далчев...

Ако се паднат двамата в 1 тема?CryAngel написа:Kristo написа:Дано се падне Далчев...
Да... и на Далчев бих се радвала доста![]()
Kristo написа:Ако се паднат двамата в 1 тема?CryAngel написа:Kristo написа:Дано се падне Далчев...

"Тютюн" е готин роман, предпочитам го пред "Железният светилник". Иначе не знам какво му е кофтито на Вазов... Той е автор, когото дъвкаме от 2-ри клас и според мен всеки може да напише нещо за него.elu написа:Аз залагам на "Тютюн"..
Иначе и Вазов е кофти, особено "Чичовци", а дори и "Под игото".
system_regulator написа:Чичковците не могат да се паднат отделно. Те си се падат в дял "повести" ,който пък е най-малко вероятния за Вазов (след този с безкрайната лирика). "Под игото" , "Епопеята" или евентуално разказите чакайте от него.Иначе без "Патриарха" ,моля... Без Далчев ,добре си беше извън програмата за СУ ,добре си е било ,когато не се е изучавал изобщо. Романите залагам ,че няма да се паднат ,както съмнителен ми е и Ботев (освен може би на цитати). Аз лично искам нещо ,което скоро/или рядко/ не се е падало : "Бай Ганьo" , Вапцаров , Гео Милев ,навит съм и на модернистите ,но в никакъв случай не и Яворов

Точно това е - че ги няма!CryAngel написа:Kristo написа:Ако се паднат двамата в 1 тема?CryAngel написа:Kristo написа:Дано се падне Далчев...
едва ли![]()
ivencetencety, къде ги видя тези позитивни неща??![]()