[КСК 2013] Връзки с обществеността
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
ivencetencety
- В началото бе словото
- Курс: друг
Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността
Оценка 3.50 - 204 повече( 42.1 %) - 47 равни ( 9.7 %)
"In my mind I`ma fighter , my heart`s a lighter , my soul is the fluid , my flow sparks it right up!"
-
Danielle_Knowles
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Е колко човека са се явили на изпита ??? Не бяха ли 580? Не излизат сметките: 55% са 63 човека + 13 равни (за момчетата), а 20% са 101 момичета + 7 равни......
Е, нямаше как да не си покажа способностите на калкулаторDanielle_Knowles написа:аз само примерно да си направя сметките, благодаря.
Трансър, аз казах приблизително. Защо мислиш искам да се оттърва от математиката? ХАХАХА
”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
Armin van Buuren
485 момичета по мои сметки, останалото - момчета.
ivencetencety, ти какво писа на изпита? И аз съм с оценка като твоята - писах за протестите общо взето.
ivencetencety, ти какво писа на изпита? И аз съм с оценка като твоята - писах за протестите общо взето.
-
ivencetencety
- В началото бе словото
Хм..
Не бях чувала за книгата "Прекрасният нов свят" и първоначално като чух темата о.О се шашнах. Това някак много общо понятие ми се видя доста неприятно.
Доколкото имам спомен :
- Като увод започнах с това с какво свързвам "ново" като понятие и "прекрасно" като понятие.
- Писах за хубавите черти на модернизацията , безпроблемното комуникиране от всяка една точка на Земята , вмъкнах и за протестите , за всеобщото осъзнаване.
- После превключих на не толкова прекрасните неща.Изброих доста промени в човешкия живот от преди и сега.
- Редувах прекрасно и по-скоро ужасно на моменти , съпоставях ги.
- Накрая вмъкнах как би изглеждал моят "Прекрасен нов свят"
- Като заключение писах , че всичко е относително , има две страни и другоооо..още някакви "прекрасни" излияния.Общо взето с няколко изречения какво съм искала да кажа с всичките си 4 страници.
Не бях чувала за книгата "Прекрасният нов свят" и първоначално като чух темата о.О се шашнах. Това някак много общо понятие ми се видя доста неприятно.
Доколкото имам спомен :
- Като увод започнах с това с какво свързвам "ново" като понятие и "прекрасно" като понятие.
- Писах за хубавите черти на модернизацията , безпроблемното комуникиране от всяка една точка на Земята , вмъкнах и за протестите , за всеобщото осъзнаване.
- После превключих на не толкова прекрасните неща.Изброих доста промени в човешкия живот от преди и сега.
- Редувах прекрасно и по-скоро ужасно на моменти , съпоставях ги.
- Накрая вмъкнах как би изглеждал моят "Прекрасен нов свят"
- Като заключение писах , че всичко е относително , има две страни и другоооо..още някакви "прекрасни" излияния.Общо взето с няколко изречения какво съм искала да кажа с всичките си 4 страници.
"In my mind I`ma fighter , my heart`s a lighter , my soul is the fluid , my flow sparks it right up!"
Моето беше по-конкретно за протестите в различните градове, но манджа с грозде. Аз също не бях чувала за книгата.
-
ivencetencety
- В началото бе словото
Въпрос към всички - преди изпита подготвяхте ли се по някакъв начин и как ? : )
- SaraCharis
- В началото бе словото
ivencetencety написа:Въпрос към всички - преди изпита подготвяхте ли се по някакъв начин и как ? : )
няма подготовка по журналистика, освен да следиш новините и четеш статии, и ако има някои гъзарчета да са се барнали на уроци по журналистика предварително( сигурно те са с високите оценки) i think so.....
Най-важното нещо в този свят е да знаеш своето място и своята цена. Всичко друго са илюзии- те идват и си отиват винаги драматично.. . .!
-
ivencetencety
- В началото бе словото
^ Грешно съм си задала въпроса.
Откъде сте преглеждали,чели новини,статии? Чисто любопитство.
Откъде сте преглеждали,чели новини,статии? Чисто любопитство.
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
След като набих хубаво отсрещния бор,да дам малко инфо за моята подготовка,или по-точно липсата на такава.
Не съм правил някаква специална подготовка,не съм ходил на уроци,не бих казал,че съм чел кой знае колко статии,но пък се получи. Единствената "подготовка" беше една единствена консултация с една моя позната учителка по БЕЛ,която ми даде 1-2 практични съвета на приятелски начала. Така че си налягайте парцалките,практикувайте по-често,ако трябва си задавайте сами теми за разни есета и анализи и почвайте! Дори мисля,че това е по-добре от консултациите и КС курсове. Успех!
ПС: Време за самореклама: опира и до талант.

ПС: Време за самореклама: опира и до талант.
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
-
kittyondrugz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Психология
- Курс: първи
Аз съм от ''гъзарчетата,дето са се барнали да ходят на уроци''..Само на тези от СУ,които бяха за 4 дни :* Чета си Капитал,много информативен вестник.Донякъде си е и късмет на какъв проверяващ ще попаднеш.
Психология,първи курс.
- pifiella
- Пишете, о, братя
Аз чета вестници,гледам новини и си мога, за Бога! 
Нямах пари за курсовете към СУ,а и според мен това е излишно,НО не упреквам хората,които са си позволили този "лукс".
Нямах пари за курсовете към СУ,а и според мен това е излишно,НО не упреквам хората,които са си позволили този "лукс".
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
-
trichkova
- От дъжд на вятър
- Специалност: журналистика
Виждам, че много хора искат да се ориентират и да видят дали имат шанс, така че ви предлагам всеки да си напише оценката от изпита + оценката от история, която ще има в дипломата (за матурата няма как да се гадае, но пък за историята е по-лесно, имайки предвид, че остава и по-малко то месец, та предполагам, че повечето сте се ориентирали)
АЗ: изпит - 3,63 (да се надяваме, че ще се увеличи)
история - 6,00
матура: 5,12 (93 съм)
история - 6,00
Ей тоя гадняр, дето има петица, го е написал много правилно - сака се талант ! Моята "подготовка" може би е най-постна от всички останали, и точно затова писах по единствената тема, която мисля, че разбирам що-годе прилично, сиреч политика
В тоя ред на мисли оценката ми е напълно адекватна (и все пак можеше да ми бъдат подарени 20-30 стотни
)
”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
Armin van Buuren
- pifiella
- Пишете, о, братя
Устен?trichkova написа:Виждам, че много хора искат да се ориентират и да видят дали имат шанс, така че ви предлагам всеки да си напише оценката от изпита + оценката от история, която ще има в дипломата (за матурата няма как да се гадае, но пък за историята е по-лесно, имайки предвид, че остава и по-малко то месец, та предполагам, че повечето сте се ориентирали)
история - 6,00
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn