[КСК 2013] Връзки с обществеността

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
ivencetencety
В началото бе словото
Курс: друг

Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността

Мнение от ivencetencety »

Оценка 3.50 - 204 повече( 42.1 %) - 47 равни ( 9.7 %)
"In my mind I`ma fighter , my heart`s a lighter , my soul is the fluid , my flow sparks it right up!"
Danielle_Knowles
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Danielle_Knowles »

Е колко човека са се явили на изпита ??? Не бяха ли 580? Не излизат сметките: 55% са 63 човека + 13 равни (за момчетата), а 20% са 101 момичета + 7 равни......
Аватар
tranceRR
От дъжд на вятър

Мнение от tranceRR »

Danielle_Knowles написа:аз само примерно да си направя сметките, благодаря.
Трансър, аз казах приблизително. Защо мислиш искам да се оттърва от математиката? ХАХАХА
Е, нямаше как да не си покажа способностите на калкулатор :lol: Аз ще се оттърва след месец.. :mrgreen: (понеже нямах право на глас след 8-ми клас и сега завършвам с профил "математика и информатика" :evil: ) Точната бройка явили се е 600 :D
”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
cacao
В началото бе словото

Мнение от cacao »

485 момичета по мои сметки, останалото - момчета.
ivencetencety, ти какво писа на изпита? И аз съм с оценка като твоята - писах за протестите общо взето.
ivencetencety
В началото бе словото

Хм..
Не бях чувала за книгата "Прекрасният нов свят" и първоначално като чух темата о.О се шашнах. Това някак много общо понятие ми се видя доста неприятно.
Доколкото имам спомен :
- Като увод започнах с това с какво свързвам "ново" като понятие и "прекрасно" като понятие.
- Писах за хубавите черти на модернизацията , безпроблемното комуникиране от всяка една точка на Земята , вмъкнах и за протестите , за всеобщото осъзнаване.
- После превключих на не толкова прекрасните неща.Изброих доста промени в човешкия живот от преди и сега.
- Редувах прекрасно и по-скоро ужасно на моменти , съпоставях ги.
- Накрая вмъкнах как би изглеждал моят "Прекрасен нов свят"
- Като заключение писах , че всичко е относително , има две страни и другоооо..още някакви "прекрасни" излияния.Общо взето с няколко изречения какво съм искала да кажа с всичките си 4 страници.
"In my mind I`ma fighter , my heart`s a lighter , my soul is the fluid , my flow sparks it right up!"
cacao
В началото бе словото

Мнение от cacao »

Моето беше по-конкретно за протестите в различните градове, но манджа с грозде. Аз също не бях чувала за книгата.
ivencetencety
В началото бе словото

Въпрос към всички - преди изпита подготвяхте ли се по някакъв начин и как ? : )
Аватар
SaraCharis
В началото бе словото

Мнение от SaraCharis »

ivencetencety написа:Въпрос към всички - преди изпита подготвяхте ли се по някакъв начин и как ? : )

няма подготовка по журналистика, освен да следиш новините и четеш статии, и ако има някои гъзарчета да са се барнали на уроци по журналистика предварително( сигурно те са с високите оценки) i think so..... :bounce: :lol:
Най-важното нещо в този свят е да знаеш своето място и своята цена. Всичко друго са илюзии- те идват и си отиват винаги драматично.. . .!
ivencetencety
В началото бе словото

^ Грешно съм си задала въпроса.
Откъде сте преглеждали,чели новини,статии? Чисто любопитство.
Надежден Случай
Плиний Стари
Специалност: Най-мързеливата

Мнение от Надежден Случай »

След като набих хубаво отсрещния бор,да дам малко инфо за моята подготовка,или по-точно липсата на такава. :mrgreen: Не съм правил някаква специална подготовка,не съм ходил на уроци,не бих казал,че съм чел кой знае колко статии,но пък се получи. Единствената "подготовка" беше една единствена консултация с една моя позната учителка по БЕЛ,която ми даде 1-2 практични съвета на приятелски начала. Така че си налягайте парцалките,практикувайте по-често,ако трябва си задавайте сами теми за разни есета и анализи и почвайте! Дори мисля,че това е по-добре от консултациите и КС курсове. Успех!

ПС: Време за самореклама: опира и до талант. :rr: :mrgreen:
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
kittyondrugz
Пишете, о, братя
Специалност: Психология
Курс: първи

Мнение от kittyondrugz »

Аз съм от ''гъзарчетата,дето са се барнали да ходят на уроци''..Само на тези от СУ,които бяха за 4 дни :* Чета си Капитал,много информативен вестник.Донякъде си е и късмет на какъв проверяващ ще попаднеш.
Психология,първи курс.
Аватар
pifiella
Пишете, о, братя

Мнение от pifiella »

Аз чета вестници,гледам новини и си мога, за Бога! :D
Нямах пари за курсовете към СУ,а и според мен това е излишно,НО не упреквам хората,които са си позволили този "лукс". :)
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
trichkova
От дъжд на вятър
Специалност: журналистика

Мнение от trichkova »

Виждам, че много хора искат да се ориентират и да видят дали имат шанс, така че ви предлагам всеки да си напише оценката от изпита + оценката от история, която ще има в дипломата (за матурата няма как да се гадае, но пък за историята е по-лесно, имайки предвид, че остава и по-малко то месец, та предполагам, че повечето сте се ориентирали)

АЗ: изпит - 3,63 (да се надяваме, че ще се увеличи)
история - 6,00
матура: 5,12 (93 съм)
Аватар
tranceRR
От дъжд на вятър

Мнение от tranceRR »

Ей тоя гадняр, дето има петица, го е написал много правилно - сака се талант ! Моята "подготовка" може би е най-постна от всички останали, и точно затова писах по единствената тема, която мисля, че разбирам що-годе прилично, сиреч политика :) В тоя ред на мисли оценката ми е напълно адекватна (и все пак можеше да ми бъдат подарени 20-30 стотни :twisted: )
”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
Аватар
pifiella
Пишете, о, братя

Мнение от pifiella »

trichkova написа:Виждам, че много хора искат да се ориентират и да видят дали имат шанс, така че ви предлагам всеки да си напише оценката от изпита + оценката от история, която ще има в дипломата (за матурата няма как да се гадае, но пък за историята е по-лесно, имайки предвид, че остава и по-малко то месец, та предполагам, че повечето сте се ориентирали)

АЗ: изпит - 3,63 (да се надяваме, че ще се увеличи)
история - 6,00
матура: 5,12 (93 съм)
Устен?
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Заключено

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”