[КСК 2013] Връзки с обществеността
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
McDreamiell
- В началото бе словото
- Курс: първи
Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността
Да поздравя тези, които са доволни от оценките, а за недоволните - не се сдухвайте твърде много!! Аз миналата година имах 3.25 на едно от най-страхотните есета, които съм писал някога, което както можете да си представите ме обезвери и отчая отвсякъде. След втория изпит звъннах вкъщи и казах на майкa да ми стяга багажа за Германия, защото пак очаквах ниска оценка. И след нетърпимото чакане - БАМ! 5.75 на редовния и почти не умрях от инфаркт. Тъй че - не се отчайвате - втората сесия може да ви изненада приятно.. 
“The only way out of the labyrinth of suffering is to forgive.”
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Рискът не ми е проблем в битови ситуации,но случаят не е точно такъв. Естествено,ще се допитам то този и онзи за мнение,но недай си Боже на втората сесия мъжкото съсловие се стегне,а аз взема,че се изложа я на матура,я на устен... К'во пра'им?tranceRR написа:Надежден Случай написа:Трънсър,то и аз съм там,остава вие да не идете.Какао,аз вече си описах работата на предната страница.
Човече, луд ли си ? Това са си чисти пари на вятъра ! Петицата ти е абсолютно достатъчна, ако ще по история да имаш 4.5 в дипломата ! Ти си знаеш, ама все пак..
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
Верно, кой ще ходи да си види оценките на 10 и 11, и да се видим в неделя ако някой ходи на БЕЛ, може след това?
Ако искате де. Млъквам, че станах досадна. 
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков
Е, аз ще съм един от тия дето УЖ ще се стегнат за редовния, ама като цяло не вярвам да се падне по-лесна тема от първата
Колкото до матурата - минимум 5.2 за мен (без напрежение
) За форумната среща и аз съм предварително записан, между другото.. И Хриси, аз по първоначален план смятам на 10-ти около 10:30-10:40 да стъпя на столична почва (и по-скоро на Централна гара). Ако сте навити - you know how to PM me 
”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
Armin van Buuren
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Утрото е по-мъдро от деня,в който си узнал оценката си,така че ще го измисля,има време.
Сега отивам да набия някое дръвче в двора,че имам прекалено голям прилив на енергия. 
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
- xrisy
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
McDreamiell написа:Да поздравя тези, които са доволни от оценките, а за недоволните - не се сдухвайте твърде много!! Аз миналата година имах 3.25 на едно от най-страхотните есета, които съм писал някога, което както можете да си представите ме обезвери и отчая отвсякъде. След втория изпит звъннах вкъщи и казах на майкa да ми стяга багажа за Германия, защото пак очаквах ниска оценка. И след нетърпимото чакане - БАМ! 5.75 на редовния и почти не умрях от инфаркт. Тъй че - не се отчайвате - втората сесия може да ви изненада приятно..
"Sometimes life seems so unfortunate, that's why I don't give a shit.
The poor stay poor, the rich get richer, it's just so disproportionate. "
- pifiella
- Пишете, о, братя
А аз изчистих с прахосмукачката,разказах й игратаНадежден Случай написа:Сега отивам да набия някое дръвче в двора,че имам прекалено голям прилив на енергия.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
- xrisy
- В началото бе словото
Аз изкарах 3.25 и доста съм се сдухала, но както прочетох има шанс на редовния да изкарам повече. Даноо!!!!
"Sometimes life seems so unfortunate, that's why I don't give a shit.
-
ivencetencety
- В началото бе словото
- Курс: друг
As I said - На 11 ще скоча до СУ . Неделя съм на изпита по БЕЛ , дай Боже там да ми провърви повече!Christine_Di написа:Верно, кой ще ходи да си види оценките на 10 и 11, и да се видим в неделя ако някой ходи на БЕЛ, може след това?Ако искате де. Млъквам, че станах досадна.
Последно промяна от ivencetencety на 05 Апр 2013, 14:49, променено общо 1 път.
"In my mind I`ma fighter , my heart`s a lighter , my soul is the fluid , my flow sparks it right up!"
-
Danielle_Knowles
- В началото бе словото
Имам 4,13 като 7 човека са равни с мен, а 101(20%) са над мен.... Какво мислите? За ВО стига ли засега?
П.П. УЖАААААС!!!!!
П.П. УЖАААААС!!!!!
-
Danielle_Knowles
- В началото бе словото
Между другото около 128 момчета са се явили (55 % са 63 момчета), което значи, че момичетата сме били 452. Която има точно 3,50 моля да каже колко има колкото нея и над нея. Така ще разберем колко момичета от тези 452 са допуснати до устния...
Мисля, че са ти леко грешни сметкитеDanielle_Knowles написа:Между другото около 128 момчета са се явили (55 % са 63 момчета), което значи, че момичетата сме били 452. Която има точно 3,50 моля да каже колко има колкото нея и над нея. Така ще разберем колко момичета от тези 452 са допуснати до устния...
”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
Armin van Buuren
- pifiella
- Пишете, о, братя
Аз съм с 4,75,над мене има 38,а колкото мен 12,ако ти върши работа!
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
204 ( 42.1 %) по-висока оценка и 47 ( 9.7 %) равна. Но има и редовен изпит, нищо не може да се смята още според мен.Danielle_Knowles написа:Между другото около 128 момчета са се явили (55 % са 63 момчета), което значи, че момичетата сме били 452. Която има точно 3,50 моля да каже колко има колкото нея и над нея. Така ще разберем колко момичета от тези 452 са допуснати до устния...
-
Danielle_Knowles
- В началото бе словото
аз само примерно да си направя сметките, благодаря.
Трансър, аз казах приблизително. Защо мислиш искам да се оттърва от математиката? ХАХАХА
Трансър, аз казах приблизително. Защо мислиш искам да се оттърва от математиката? ХАХАХА