Ако си кандидат за Факултета по Журналистика - идвай тука :)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- bvz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ей, хиляда пъти казах "Вижте тази тема за изпитите във форума на ФЖМК, ама никой не слуша
Та значи и тука да ви кажа, че и на този изпит, след като всички влезнат в залата, мобилни телефони и всякакви други средства за комуникация остават изключени заедно с личната ви карта и картончето при квесторите. След като ви изтеглят пак са изключени, когато си ги получавате обратно и по коридорите вървите в комплект с квестор и не може да говорите. Пред залата ви пазят и не може да говорите. Пред изпитната комисия вече е късно да говорите.
Ясно и точно: невъзможно е да научите въпросите по SMS!
Та значи и тука да ви кажа, че и на този изпит, след като всички влезнат в залата, мобилни телефони и всякакви други средства за комуникация остават изключени заедно с личната ви карта и картончето при квесторите. След като ви изтеглят пак са изключени, когато си ги получавате обратно и по коридорите вървите в комплект с квестор и не може да говорите. Пред залата ви пазят и не може да говорите. Пред изпитната комисия вече е късно да говорите.
Ясно и точно: невъзможно е да научите въпросите по SMS!
............................................................
....
Последно промяна от soni4ka на 11 Юли 2007, 03:48, променено общо 1 път.
- bvz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
soni4ka написа:може би съм отчаян оптимист ,но си мисля ,че когато тооолкова мн .хора са на 1 място все някой ще прояви изобретателност ,аз мога да си изкл. тела и да си го сложа в сутиена. после да отида до тоалетна и да си изпратя есемеса....![]()
да не говорим ,че на квесторите не им се занимава да те гледат в ръцете.
на изпита в СУ едно момиче говори по тела 10мин. квесторите само "колежке моля изключете телефона" и тя като продължи да си говори, те я оставиха.....
остави ми искрица надежда!!!
Ами по-скоро не оптимист, ами (и аз не знам какво). Защо все някой някого трябва да прецаква, защо трябва да се крият телефони по сутиени и да се пращат смси от тоалетните. С какво ще помогнеш на някой, ако разбере темите пет минути предварително. Нещо повече ли ще знае така?
Защо вместо да следине събитията и новините, да си правите т.нар "архиви" и да четете полезна информация, се чудите как да преписвате и измисляте всевъзможни начини да прецакате квесторите или комисията.
А пък за изпита по журналистика съм абсолютно сигурен, че дори да ти звънне телефона, ще си отидеш направо към вкъщи. За десет минути разговор и дума не може да става. Пък на квесторите именно това им е работа - "да те гледат в ръцете" и дори да следят да не си говориш с някой по коридора.
Така, че "вместо да се чудите как да прецакате комисията , сядайте да гледате новини!"
- Joyride
- Пишеща машина
устният според мен ще е най-забавен - ако имаш дар слово и си наясно със "света и у нас" - няма проблем. а и като ще ставате журналисти- какви са тези притеснения и липса на информация
то първо да стигнем до там .. утре ще се разбере
soni4ka - не съм чула из форума за човекояди, така че бъди спокойна
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
- Joyride
- Пишеща машина
ако това им е темата, то са страшни късметлии - по-благодатна тема от това НЕ МОЖЕ ДА ИМА .. не ме е яд ,че не съм се записала там за изпита, но ме е яд ,че в СУ няма да се падне нещо подобно - ще има да четат .......
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising