[КСК 2013] БЕЛ

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Nemalp
Да живей словото
Специалност: Публична администрация
Курс: първи

Re: [КСК 2013] БЕЛ

Мнение от Nemalp »

Разпределението излезе : ) ! Аз съм в 148 : ) !
Аватар
SaraCharis
В началото бе словото

Мнение от SaraCharis »

аз съм централна част, 3-ти етаж ,137 зала - ако има някой за там да свирка ! :bounce: :lol:
Най-важното нещо в този свят е да знаеш своето място и своята цена. Всичко друго са илюзии- те идват и си отиват винаги драматично.. . .!
NicoletteB
В началото бе словото
Специалност: Право

Мнение от NicoletteB »

Здравейте!
Аз имам въпросче (отново). Ако реша да пиша съпоставка, мога ли да я напиша като литературно есе? Като цяло какви са цаките за не толкова ужасяващо представяне с този тип изпитен формат? Прочетох доста неща във форума, но все пак исках да попитам за по-сигурно.
Благодаря предварително.
Аватар
CryAngel
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от CryAngel »

уф... аз се надявам 5 да изкарам, а гледам, че вие за 3ки си говорите... толкова ли е трудно да изкараш хубава оценка по литература?? :( направо ме уплашихте :shock: И 3 достатъчно висока оценка ли е за едно момче, което кандидатства право?? Много ниска ми се вижда...

Аз съм 65 стая и от сега казвам, че ще има шамари ако някой започне да ми пречи :chiffa: :lol:
Изображение
seduction
Драскач

Мнение от seduction »

:) Не е толкова трудно, но пък човек не трябва и да има фиксидеи, а да търси златната среда. Изпити са, всичко се случва- може да не ти се падне любим автор, не казвам автор, който не си учил. Може после пък работата ти да бъде оценена субективно. Може да допуснеш някоя фактологическа грешка или да пропуснеш нещо много, много важно в бързината и притеснението. Въобще възможния развой е всякакъв. Не забравяйте, че има и редовна сесия. :)
Последно промяна от seduction на 04 Апр 2013, 12:47, променено общо 1 път.
seduction
Драскач

Мнение от seduction »

NicoletteB написа:Здравейте!
Аз имам въпросче (отново). Ако реша да пиша съпоставка, мога ли да я напиша като литературно есе? Като цяло какви са цаките за не толкова ужасяващо представяне с този тип изпитен формат? Прочетох доста неща във форума, но все пак исках да попитам за по-сигурно.
Благодаря предварително.

Не знам какво си прегледала и какво не, ако искаш виж последната и предпоследната страница на ето тази тема-http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?f=168&t=16703
Дала съм инфо за цитатите
Аватар
elu
В началото бе словото

Мнение от elu »

И аз се надявам на оценка около 5, няма да губим надежда от сега ;д

Бтв с наближаването на изпита ставам все по-спокойна, много е странно :lol:
ivencetencety
В началото бе словото
Курс: друг

Мнение от ivencetencety »

Ректорат-централна част, етаж 4, зала 160
Някой да е там ?
^ Иначе на мен с всеки ден ми става по-напрегнато.Рядко се притеснявам преди изпит , но имам някакво лошо предчувствие за този. Дано бъркам . ; /
Някакви предпочитания или шесто чувство какво ще се падне ? : )
"In my mind I`ma fighter , my heart`s a lighter , my soul is the fluid , my flow sparks it right up!"
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

CryAngel написа:уф... аз се надявам 5 да изкарам, а гледам, че вие за 3ки си говорите... толкова ли е трудно да изкараш хубава оценка по литература?? :( направо ме уплашихте :shock: И 3 достатъчно висока оценка ли е за едно момче, което кандидатства право?? Много ниска ми се вижда...

Аз съм 65 стая и от сега казвам, че ще има шамари ако някой започне да ми пречи :chiffa: :lol:
Зависи от оценката по история. Ако имаш отличен там, тоест от 5.50 нагоре, 3-ка по литература те задоволява напълно.
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право
Курс: втори

Мнение от liv »

CryAngel, в 65 обстановката не е от най-предразполагащите и спокойните. :lol: ама е весело, де..
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Finnish girl
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Finnish girl »

Аз съм в 134 зала, където ще сме едва 15 човека. Моля се за Йовков :D Малко на шега се явявам, но здраве да е. Успех на всички!
Аватар
SaraCharis
В началото бе словото

Мнение от SaraCharis »

Finnish girl написа:Аз съм в 134 зала, където ще сме едва 15 човека. Моля се за Йовков :D Малко на шега се явявам, но здраве да е. Успех на всички!
ооо и аз ще се радвам да е Йовков, иначе споко и аз отивам на шега, като знам колко ще сме и как режат ама здраве да е ..... Chance ! :lol:
Най-важното нещо в този свят е да знаеш своето място и своята цена. Всичко друго са илюзии- те идват и си отиват винаги драматично.. . .!
Nemalp
Да живей словото
Специалност: Публична администрация

Мнение от Nemalp »

Ако има желаещи, които ще ходят на изпита по БЕЛ и искат да се запознаят с някой бъдещ колега, може да заповядат в 8 без 15, точно пред левия паметник (ако сте с лице към сградата/ главния вход). : )

Ако времето не е топло ще съм със сиво палто. Отговарям на името Пламен. Другата форумка ще бъде Сара. Който ще заповяда да се обажда : ) ...
Аватар
elu
В началото бе словото

Мнение от elu »

Аз може да се присъединя, стига да успея да ви намеря ;д
Аватар
SaraCharis
В началото бе словото

Мнение от SaraCharis »

elu написа:Аз може да се присъединя, стига да успея да ви намеря ;д

ако искаш дай ми skype-to си на лично и ще се разберем :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”