Помощ и съвети всякакви

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Помощ и съвети всякакви

Мнение от invisible »

zritel написа: 2) Как изглежда знакът, който дава велосипедистът, за да покаже, че спира?
Лява въка вдигната нагоре
fak написа:как се пазарува от и-бей?
колко пари е доставката?
дайте насоки някакви..
плащането най добре през пей пал
доставката зависи според изпращача .. принципно има до бг но има и 1 врътка за по ефтина доставка : понеже много от стоките идват от англия, няколко фирми са се специализирали в доставка на стоки от там и цената е на кг (2лв). Номерът е че ти на тоя от когото купуваш не му даваш твоя адрес тук, а тоя на фирмата (в англия) съответно доставката в англия е мн ефтина .. в някои случаи даже е фрий. А на фирмата която си избрала за доставка даваш имената си адрес и тел .. те от своя страна събират стоките които им носят и по няколко пъти седмично пълнят камиона и пращат тук в техен си склад. Съответно като пристигнат нещата ти се свързват с теб и ти можеш или да си вземеш нещата от склада или да ти ги пратят по спиди с/у съответно доплащане

аз спец съм ползвал услугите на gabco те спец имат доставки и от германия и съм мн доволен

та така като гледаш доставката колко пари е .. може да провериш дали не е мн по ефтино до англия или германия и ако е (и стоката ти не е мн тежка ) да я пратят на адреса на фирмата и те да ти я донесат за без пари ;)
Изображение
Аватар
clinical_dead
Вазов
Специалност: Биология и химия
Курс: втори

Мнение от clinical_dead »

Аз ще драсна няколко реда за еbay по късно :)
Изображение

Изображение
Аватар
clinical_dead
Вазов
Специалност: Биология и химия

Мнение от clinical_dead »

Повечко информация за ebay и paypal цък тук и тук
Нещата пристигат при мен за 25-30 дни. Търговците не са много коректни (поръчах това за рождения ден на Любо и съм много недоволна, защото не отговаря информацията в описанието!) , а някои неща не зависят от тях (това са моите спринцовки химикалки) . За сметка на това си взех и някои много яки неща. :cheers:
Изображение

Изображение
Аватар
Персей
Пишете, о, братя
Специалност: Магьосничество с елфически езици
Курс: трети

Мнение от Персей »

FloWersOfEviL написа:Оффффффффффф.... МОЛЯ ВИ СЕ!!!

Кажете ми коя от всичките пасти за зъби на Колгейт не е със завъртащо се капаче!!!
Да ви имам проблемите. :mrgreen:

Colgate MaxFresh, със синьо-червена опаковка, е с отварящо се капаче.

Изображение
Не притежаваме ний щит за пред смъртта:
към беден и богат е безразлична тя.
За да живееш с радост, живей за радостта,
останалото тук е просто суета.
marit
В началото бе словото
Специалност: Българса фиология

Мнение от marit »

Аз лично използвам тази паста от няколко месеца, супер е освежава много устата!
Подписът е изтрит от администратор заради несъответствие с правилата на форума.
Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право

Мнение от liv »

Хораа, имам нужда от помощ. :lol:
Един приятел, който следва право, скоро има рожден ден и искам да му подаря съдийско чукче. Тааа... откъде да се сдобия с такова чудо?
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Гугъл изрови това: http://burgasreklama.com/reklama/Suveni ... 4uk4e.html
Отделно от това - намираш си дървостругар, който да ти го изработи.
Иначе съм убедена, че може да се намери из карнавалните магазини, но силно ме съмнява да е изработено от дърво.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Персей
Пишете, о, братя
Специалност: Магьосничество с елфически езици
Курс: трети

Мнение от Персей »

Не притежаваме ний щит за пред смъртта:
към беден и богат е безразлична тя.
За да живееш с радост, живей за радостта,
останалото тук е просто суета.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Имам въпрос към абонатите на виваком - какво означава съобщението, че входящите повиквания към абоната са ограничени? Да не е като мтелското абонатът не може да бъде избран, което крайно неясно предава значението, че телефонът е бил спрян за неплатена сметка?
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Изображение
Аватар
dismisstorka
Живее, за да пише
Специалност: PR

Мнение от dismisstorka »

Ограничаване на входящите повиквания е мярка, която налагат, когато вече са ограничили изходящите, но абонатът продължава да не плаща. Това се случва в края на втория месец от датата на първата фактура, която не е платена.
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
psylocibe
В началото бе словото

Мнение от psylocibe »

Здравейте колеги,

за мой познат в София се търси преподавател по математика за подготовка за кандидат-студентски изпит (не в СУ). Ако познавате някой, който дава уроци, моля кажете, черпим бира:)
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Имам една питанка към компютърно по-грамотните (за кой ли пореден път). Ситуацията мен малко ме вкара в шах и не съм сигурна къде да търся проблема.
Машината е настолно РС с уин 7 64 бита. В един прекрасен ден стартира с VGA резолюция на екрана без възможност да се настрои обичайната резолюция, която принципно е доста голяма. Респективно се прави най-близкото до ума - ъпдейтват се драйверите (Нвидиа, то и картата е такава). Компютърът се рестартира и влиза в безкраен repair loop. Оттогава може да бъде пуснат единствено в сейф моуд.
Предположенията бяха или за проблем с видеокартата, или за някакъв зловреден софтуер (компютърът се използва от субект, притежаващ качеството "родител", а всички знаем до какво води това). След няколко диагностики, деинсталация и чиста реинсталация на графични драйвери, положението е все същото.
Лошото е, че и след преинсталация на ОС ситуацията все още не се е променила.

Та, моят въпрос е - с оглед направеното дотук, има ли нещо повече, което още не сме пробвали, за което сме пропуснали да се сетим и което може да помогне? Настрана от форматиране, разбира се, това за момента е най-крайната мярка.

Работата е там, че мен хич не няма с хардуера - нямам представа как да разпозная проблем с видеокартата. Почти съм сигурна, че не е изгоряла - ей до преди малко в сейф моуд дивайс мениджър си я разпознаваше като пич. Но то по линията има толкова много неща, които да се объркат, че...

В момента една от основните ми чуденки е кое е по-вероятно - софтуерен проблем, за да има смисъл да пробваме с нулиране на харда, или хардуерен, за да не се занимаваме с глупости а направо да се насочваме към сервиз.

Хелп :shaking2:
Изображение
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

А да го носиш на специалист не съществува ли като опция?
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

MidwinterSun написа:(...)за да не се занимаваме с глупости а направо да се насочваме към сервиз.
Изображение
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Има ли някой, който да е с нет на Булсатком (Силве, за теб знам)? Трябват ми отзиви, плс, за да знам дали си струва де се прехвърлям на тях.
I wanna fall from the stars straight into your arms
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”