Относно черновите: за четири години е дискутирано достатъчно по този проблем. Използвайте опциите за търдене в темата. Ето (от 11 май 2009 г.):
Пък и квесторите ще ви го обяснят това и на самия изпит. Не се притеснявайте да ги питате, ако нещо не ви е ясно - те затова са там.вечен студент написа:Няма проблем където и да си писал/а черновата, стига да си я отбелязал/а като чернова.mareto написа:... Или пък "пишете черновата отзад, то ще ви стигне мястото за съчинението отпред."
Картонът с номера си стои на масата на квесторите, заедно с личната ви карта и телефона. Разбира се, че се връща.ernow написа: И последно: Картона с номера връща ли се след края на изпита, защото с него ще се явявам и на втори изпит от същата сесия?
Спокойно, проверяващите са професионалисти. Всяка година проверяват хиляди работи. Едва ли има нещо, с което да ги стреснете или объркате.hirondelleblanche написа: Аз такова мазало направих с тея белови и чернови, че направо ми се плачеше след изпита...То не бяха драсканици, цели страници зачерквани, ужасссс... Дано естетиката на написаното не е на първо място, като оценяват, въпреки че страшно ме съмнява.
P.S. Ееех, хубава година беше 1994 г. Още беше готино да се ходи на море в България. Нищо общо със сега...