[КСК 2013] Връзки с обществеността
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
McDreamiell
- В началото бе словото
- Курс: първи
Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността
П.С. Аз не съм виждал никакви гадинки откакто съм в Студентски - те редовно пръскат и чертаят с тебешир. А за топлата вода - зависи по-скоро на кой етаж си - аз на третия имам неограничено количество по всяко време, но ако сте на осмия - стига малко по-бавно до горе. 
“The only way out of the labyrinth of suffering is to forgive.”
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
Етооо - хората с арахнофобия и буболечофобия няма да страдат много!
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков
- pifiella
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
Ако говори с мишки ще го преживея,ама да не говори с духове,че ще умра от страх.xrisy написа:Със сигурност е по-важно да попаднеш на съквартирант, другото ще го преживеем някак (само да не ми се падне някой, който буквално ГОВОРИ с мишките, че би било плашещо![]()
)
Представяте ли си: лягате си първата вечер и през ноща се будите от говорене на някъв чужд древен език,а съквартирантът ви се разхожда със затворени очи и свещ в ръката...Ох,представих си го!
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
- xrisy
- В началото бе словото
Ааа за хората, които не могат да понасят буболечки, винаги се намира някоя- закон на Мърфи 
"Sometimes life seems so unfortunate, that's why I don't give a shit.
The poor stay poor, the rich get richer, it's just so disproportionate. "
- xrisy
- В началото бе словото
Съгласих се! Предпочитам мишки, отколкото духовеpifiella написа:Ако говори с мишки ще го преживея,ама да не говори с духове,че ще умра от страх.xrisy написа:Със сигурност е по-важно да попаднеш на съквартирант, другото ще го преживеем някак (само да не ми се падне някой, който буквално ГОВОРИ с мишките, че би било плашещо![]()
)
Представяте ли си: лягате си първата вечер и през ноща се будите от говорене на някъв чужд древен език,а съквартирантът ви се разхожда със затворени очи и свещ в ръката...Ох,представих си го!
"Sometimes life seems so unfortunate, that's why I don't give a shit.
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Аз пък предпочитам духове,защото не хапят и не пренасят болести.
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
Aма като е дух.. няма как да го застреляш с розовата базука...
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Who you're gonna call? Ghost Busters! 
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
Ееееей, по-спокойно бе, хора
Дайте първо да ни приемат, общежитията по-лесно ще ги измислим
Що се отнася до срещата, която се мъчите да организирате - винаги съм отворен за нови запознанства
В края на месеца (27-ми с точност) ще идвам за Вечното дерби и вероятно ще мога да отделя известно време за едно кафе
Хайде да ви видя колко сте навити.. залейте ме с ЛС-та 
”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
Armin van Buuren
-
trichkova
- От дъжд на вятър
- Специалност: журналистика
След камара, който сънувах, а именно, че едно момче ми открадна колата и аз звъннах в полицията, където разговарях с един човек на 100, който една чувашеи ми каза, че единственото нещо, коуто могат да направят е да ми изплатят 300 лв,та след тази ужасна нощ и време за хубава оценка. Шофьорите, разбирате през какъв ужас преминах, спейки, нали?
За общежитията: за щастие съм от София и ще пропусна частта с местенето, нагаждането с даден човек и тн. Но искам да ви кажа, че според мен, има и положителни и отрицателни страни. Както някой вече каза - музиката и шумът са безкрайно дразнещи, но пък все едно си си на постоянно зеленж училище, запознаваш се с нови хора,всички от тях са млади, луди, забавляват се хха. Да минеш през портиерката е супер забавно. Била съм на много купони в общежитие, но като се замисля май съм била в тези на УНСС и ТУ, в такива на Су не съм попадала. Едни са от времето на пра-пра-пра-...баба ми. С легла с пружини, килим от преди 100 години и тн. Има и много хубави и уютни.
За общежитията: за щастие съм от София и ще пропусна частта с местенето, нагаждането с даден човек и тн. Но искам да ви кажа, че според мен, има и положителни и отрицателни страни. Както някой вече каза - музиката и шумът са безкрайно дразнещи, но пък все едно си си на постоянно зеленж училище, запознаваш се с нови хора,всички от тях са млади, луди, забавляват се хха. Да минеш през портиерката е супер забавно. Била съм на много купони в общежитие, но като се замисля май съм била в тези на УНСС и ТУ, в такива на Су не съм попадала. Едни са от времето на пра-пра-пра-...баба ми. С легла с пружини, килим от преди 100 години и тн. Има и много хубави и уютни.
- pifiella
- Пишете, о, братя
Oх,а дано е днеска!
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
-
trichkova
- От дъжд на вятър
- Специалност: журналистика
Май няма да е днес....
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
Май няма и днес. Аз също мисля така!
- pifiella
- Пишете, о, братя
Май,май и на мен така ми се струва.Трябваше да отида на училище,сега ми е скучноtrichkova написа:Май няма да е днес....
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
Аз сега ще отскоча до стената и ще видим.
)