[КСК 2013] Връзки с обществеността

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
xrisy
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността

Мнение от xrisy »

Мдааа....да се надяваме, че който много силно иска нещо го постига :) :)
"Sometimes life seems so unfortunate, that's why I don't give a shit.
The poor stay poor, the rich get richer, it's just so disproportionate. "
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

Много сме готини бееееееее! И все пак - не искате ли да се видим?!
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков

Аватар
~Suzie
Пишете, о, братя
Курс: първи

Мнение от ~Suzie »

Christine_Di написа:Много сме готини бееееееее! И все пак - не искате ли да се видим?!

Хайде де, аз съм навита :mrgreen:
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."

John Green
Nemalp
Да живей словото
Специалност: Публична администрация

Мнение от Nemalp »

Ако искате може да питаме момичетата, които ще идват за изпита по БЕЛ дали ще могат да останат няколко часа след изпита да направим едно кафе : ) ? Хем ще сме повече хора, хем и те ще могат да присъстват : ) ... Апък после пак ще си направим среща, когато дойдат другите :).
McDreamiell
В началото бе словото

Мнение от McDreamiell »

Амиии общежитията са сносни - всмисъл обитаеми са и ако не очаквате джакузита - всичко ще е наред. В началото се чувствате малко като в кибритена кутийка, но ще свикнете. Малко е шумничко понякога и е дразнещо когато трябва да учите в сесия да слушате една и съща песен от съседите по 100 пъти, ама пък е забавно. Коридор партита, случайни гости, промъквания покрай портиерката (което повярвайте ми е по-голям екшън от новия Джеймс Бонд).

Предлагам ви да не разчитате на случайността, защото въпреки, че си мислите че се разбирате с всякакви хора - повярвайте ми - не е така. Може да ви се падне някой Смийгъл, който да има фотофобия, да си ляга в 10 и да ви отрови удоволствието от студетския живот (което хич не е малко.) Намерете си съквартиранти отрано, защото това е най-важното в общежитието - с кого живееш. Може да не го познавате, но да сте си пописали малко във фб и да видите дали ще си паснете. Примерно аз търсих сред колегите, тук във форума и накрая се паднах с един пич от книгоиздаване (небезизвестния Книжен Жор), с който се спогодихме повече от перфектно. :) :)
“The only way out of the labyrinth of suffering is to forgive.”
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

Nemalp написа:Ако искате може да питаме момичетата, които ще идват за изпита по БЕЛ дали ще могат да останат няколко часа след изпита да направим едно кафе : ) ? Хем ще сме повече хора, хем и те ще могат да присъстват : ) ... Апък после пак ще си направим среща, когато дойдат другите :).
И аз точно това си мислех! :rr:
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков

Аватар
pifiella
Пишете, о, братя

Мнение от pifiella »

McDreamiell написа: и ако не очаквате джакузита - всичко ще е наред. :)
По-добре без джакузи,че не искам Пищова да ми идва на гости! :mrgreen:
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

Джакузитааа, макузитаааа, факузитааааааа! хаха
Не знам дали Митьо ще дойде до Студентски, ноооо определено ако имате джакузи, аз съм на опашката! хаха

Аватар
xrisy
В началото бе словото

Мнение от xrisy »

То ако има джакузи, сигурно ще събира всичката топла вода на Студентски град (поне според това, което съм чувала за там ) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

То май зависи в кой блок си... едно бивше гадже е там и определено е готино, имаше си топла вода. Ама в други знам, че няма много хахаха. Абе забавно е!

Аватар
pifiella
Пишете, о, братя

Мнение от pifiella »

Christine_Di написа:Джакузитааа, макузитаааа, факузитааааааа! хаха
Не знам дали Митьо ще дойде до Студентски, ноооо определено ако имате джакузи, аз съм на опашката! хаха
А за хлебарките, дали пак ще се редиш на опашката? :flower:
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

Ами... аз имам арахнофобия и буболечофобия! Не мерси, хлебарките ще ги пропусна. Ще мина след тях. Хахах

Надежден Случай
Плиний Стари
Специалност: Най-мързеливата

Мнение от Надежден Случай »

Доколкото съм чувал е малко трудно да се вредиш в най-добрите общежития поради...социални причини. Но и аз съм от тези,които повече държат на сносен съквартирант,отколкото на някакъв лукс в общежитието. Стига да не си говоря с мишки нощно време,нямам особени претенции. :lol: А който има желание,преспокойно можем да се разберем след втората сесия да се съберем някъде пред Ректората и да се запознаем. :D
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Аватар
SaraCharis
В началото бе словото

Мнение от SaraCharis »

Christine_Di написа:Ами... аз имам арахнофобия и буболечофобия! Не мерси, хлебарките ще ги пропусна. Ще мина след тях. Хахах

присъединявам се към теб, особено с арахнофобията . . . :lol: :shock: :bounce:
Най-важното нещо в този свят е да знаеш своето място и своята цена. Всичко друго са илюзии- те идват и си отиват винаги драматично.. . .!
Аватар
xrisy
В началото бе словото

Мнение от xrisy »

Със сигурност е по-важно да попаднеш на съквартирант, другото ще го преживеем някак (само да не ми се падне някой, който буквално ГОВОРИ с мишките, че би било плашещо :mrgreen: :mrgreen: )
Заключено

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”