Склонене съм да се съглася с този коментар!Scarface написа:Барса има една победа срещу Реал в последните 8 мача, но шампион в повечето случаи не се става в директните сблъсъци. Иначе наистина Жозе им хвана цаката в последно време, така е. Аз лично имам усещането, че в Барса вече някои футболисти започват да губят мотивация. Все пак някои от тия играчи са спечелили 2 Х европейско първенство, световно, 2Х ШЛ, 3 Х Примера и даже не знам още колко трофея в последните 5 години
Европейски клубни турнири
Модератори: ники, Methuselah
-
kocett
- В началото бе словото
- Специалност: Българса фиология
- Курс: трети
Re: Шампионска лига 2012/2013
- Mondscreen
- Паисий
Много бедно тази вечер. Хайде футболни гурута от всички специалности. Обединявайте се, сбирайте се, казвайте прогнозите си, коментирайте. Нека аз първи поведа всички интернет хулигани, ултраси и лумпени като изкажа прогнозата си за победи на каталуснките сръчни джудженца от Барцилоната и чистите арийци, наследниците на Вермахта, хапващите по 9 хамбургера на закуска - Байерн! 
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Е как да се включа като и моите прогнози са същите?
2-3 на нула за Барса и доста по-трудна победа за Байерн,но и там очаквам голове - 2-3:1 може би. Нека станат хубави мачове и Барса да продължи! 
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
- Mondscreen
- Паисий
Трудно начало за Байерн.Надежден Случай написа:Е как да се включа като и моите прогнози са същите?2-3 на нула за Барса и доста по-трудна победа за Байерн,но и там очаквам голове - 2-3:1 може би. Нека станат хубави мачове и Барса да продължи!
Ювету са си посредствени нещо. Трябват ми още 2-3 годинки, за да се пробват по-сериозно в лигата.
- Mondscreen
- Паисий
Е чак пък посредствени... На четвъртфинал посредствени отбори няма. Първото полувреме Байерн можеха да водят поне с 3, ще видим какво ще стане второто.Judas написа:Ювету са си посредствени нещо. Трябват ми още 2-3 годинки, за да се пробват по-сериозно в лигата.
Посредствени са за името си. Един Буфон и един Пирло... Пак нищо не се знае де.
Хахахахахаха... как се измъкнаха тия 
The more you want, the easier you are to exploit
- Mondscreen
- Паисий
The Stig написа:Хахахахахаха... как се измъкнаха тия

Какви са ви прогнозите за утре? Аз съм мощно за жълтИтИ, тази година немците убиват и погребват!
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Както Judas каза на Юве им трябват още 2-3 години работа в този дух. В нто един момент не ги видях да надиграват Байерн. Според мен много слаб мач за Пирло, което вероятно стана така заради непрестанната преса срещу него в центъра. Буфон също можеше да се справи по-добре при втория гол.
Байерн играха много добре тактически. Единствено Видал успяваше чат-пат да се измъкне от натиска. Напред Манджукич беше невероятен. Обираше всички топки, колкото и Киелини да му бъркаше в носа. Като цяло 2:0 беше справедливо. Юве можеха да получат и повече, но все пак първият гол беше малко случаен, а вторият от малка, но все пак съществуваща засада.
Довечера стискам палци на Дормунд
Байерн играха много добре тактически. Единствено Видал успяваше чат-пат да се измъкне от натиска. Напред Манджукич беше невероятен. Обираше всички топки, колкото и Киелини да му бъркаше в носа. Като цяло 2:0 беше справедливо. Юве можеха да получат и повече, но все пак първият гол беше малко случаен, а вторият от малка, но все пак съществуваща засада.
Довечера стискам палци на Дормунд
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Довечера напълно очаквам победа за Криси и компания, но ако ще гледам мач, по-скоро ще гледам Борусия и Малага. Доста са ми симпатични на мен и двата отбора и се радвам, че един от тях ще бъде на полуфинал в ШЛ.
Снощи Барса и ПСЖ направиха готин мач за неутрален зрител като мен. Първият гол на ПСЖ беше пълен та*ак с тая засада от метър и половина на Клюна, който за пореден път доказа, че е абсолютен мишок в големите мачове. Имаше късмет тоя път
Моят човек Лавеци, който ми беше любим футболист в Серия А, започнал доста добре, доколкото разбрах, но нещо се позагуби и го смениха началото на второто.
Байерн и Ювентус почти не ги гледах, а само превключвах да видя дали има промяна в резултата.
Снощи Барса и ПСЖ направиха готин мач за неутрален зрител като мен. Първият гол на ПСЖ беше пълен та*ак с тая засада от метър и половина на Клюна, който за пореден път доказа, че е абсолютен мишок в големите мачове. Имаше късмет тоя път
Байерн и Ювентус почти не ги гледах, а само превключвах да видя дали има промяна в резултата.
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Довечера мисля и двата мача са пределно ясни - Реал ще отнесе турците като куцо пиле домат
Аз пък с голямо удоволствие ще гледам как Гьоце и ко ще минат през Малага като товарен влак
Аз пък с голямо удоволствие ще гледам как Гьоце и ко ще минат през Малага като товарен влак
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
И аз очаквам Реал да си осигурят продължаването още днес. Не съм толкова сигурен,че Борусия ще направи същото,ако играят както при визитата на Шахтьор,бойките испанци могат да поднесат някоя изненада. Точни резултати: 4:0 и 3:2. Колко съм дашен на голове само. 
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
И аз очаквам Малага и Борусия да си вкарат доста голове. Някакси обаче съм останал с впечатление, че Дортмунд играят изразено по-добре у дома, така че не съм сигурен, че ще вземат още първия мач. Повече го виждам като 1:1 или 2:2.
Галатасарай са тотален аутсайдер срещу Реал. Измъчиха се страхотно срещу Шалке, които точно в този момент бях не в дупка, ами направо в пропаст. Три парцала не им мърдат
Ама може и те да мушнат нещо де.
Галатасарай са тотален аутсайдер срещу Реал. Измъчиха се страхотно срещу Шалке, които точно в този момент бях не в дупка, ами направо в пропаст. Три парцала не им мърдат
Нали се сещаш, че да играеш в Украйна насред зимата не е точно като да играеш в Испания на пролетно времеНадежден Случай написа:ако играят както при визитата на Шахтьор,бойките испанци могат да поднесат някоя изненада.