[КСК 2013] Връзки с обществеността
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността
И аз мислех така, ама... Тц. Дано ся са стане вече!
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков
И аз също ще ходя на матура по история ...ти как се готвиш ?evermore_e написа:ами да.. аз ще ходя на матура по история
- evermore_e
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Уча сама,но имах да уча повече по литература, оставих малко историята последните седмици и сега трябва доста да наваксвам. Ами ти? И да те попитам за отговора на историческия въпрос - как се справяш?
-
moniiiii
- От дъжд на вятър
- Специалност: ВО
Скъпи мои, да ви уведомя, че разпределението за БЕЛ вече е качено, но оценки НЯМА ....

Оценките ще излязат тази седмица със сигурност просто трябва да бъдем малко по-търпеливи... Още малко остана 
@evermore_e Историческият въпрос за сега ми енай-труден,защото някои въпроси са много общи и има много какво да се напише.. Но иначе аз главно пререшавам тестове от минали години. Купих си и книжката с тестове на Анубис ,но те са прекалено трудни и се съмнявам да се падне нещо такова
@evermore_e Историческият въпрос за сега ми енай-труден,защото някои въпроси са много общи и има много какво да се напише.. Но иначе аз главно пререшавам тестове от минали години. Купих си и книжката с тестове на Анубис ,но те са прекалено трудни и се съмнявам да се падне нещо такова
-
trichkova
- От дъжд на вятър
- Специалност: журналистика
[quote="yemim"]Оценките ще излязат тази седмица със сигурност просто трябва да бъдем малко по-търпеливи... Още малко остана 
Ами всъщност... не може да бъдем толко сигурни. Отново звъннах и една ЛЮБЕЗНА жена ми каза, че работите все още са в проверителите и има вероятност да излязат началото на другата седмица. Но спокойно. Много мина...мъничко остана.

Ами всъщност... не може да бъдем толко сигурни. Отново звъннах и една ЛЮБЕЗНА жена ми каза, че работите все още са в проверителите и има вероятност да излязат началото на другата седмица. Но спокойно. Много мина...мъничко остана.
-
moniiiii
- От дъжд на вятър
хахахааааааа гоуема гавра направо ..... от друга страна сигурно е, че догодина ще си знаем оценките 
- SaraCharis
- В началото бе словото
дааа ще го полея като излязат ..... тъкмо и този по БЕЛ се задава.... Изумителноо изпити поливам предварително... (music)moniiiii написа:хахахааааааа гоуема гавра направо ..... от друга страна сигурно е, че догодина ще си знаем оценките
Най-важното нещо в този свят е да знаеш своето място и своята цена. Всичко друго са илюзии- те идват и си отиват винаги драматично.. . .!
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Досега ги оправдавах,но това вече е същинска гавра. Толкова добре ли сме се представили,или пък толкова зле,че да не могат половин месец да прегледат работите?! Че чак и в началото на другата седмица се чакало... 
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
Какъв беше калашника - розов? хахаНадежден Случай написа:Досега ги оправдавах,но това вече е същинска гавра. Толкова добре ли сме се представили,или пък толкова зле,че да не могат половин месец да прегледат работите?! Че чак и в началото на другата седмица се чакало...
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков
И миналата година са излязли чак през третата седмица,тъй че не виждам защо толкова се оплаквате. Аз гледам да не се паля много,че ако накрая изкарам някаква 3ка ще ми е още по-тъпо....
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
Ние не се палим, вече го подкарваме на бъзик. 
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Розов,розов...но ако я карат така,май ще се спра на базуката.
yemim, и на мен вероятно ще ми стане тъпо,но предпочитам да знам,че има много работа за вършене и да сядам да я върша,а така чакам ли чакам и не зная какво чакам. ТРЯБВА ДА ЗНАМ!!! 
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
Същият като мен си! ахахахНадежден Случай написа:Розов,розов...но ако я карат така,май ще се спра на базуката.yemim, и на мен вероятно ще ми стане тъпо,но предпочитам да знам,че има много работа за вършене и да сядам да я върша,а така чакам ли чакам и не зная какво чакам. ТРЯБВА ДА ЗНАМ!!!
И аз чакам... чакам...
Иначе - а базуката, розова ли?
-
moniiiii
- От дъжд на вятър
аз чакам чакаам вечеее... 3 седмици