[КСК 2013] Връзки с обществеността
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
trichkova
- От дъжд на вятър
- Специалност: журналистика
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността
А как ще си наредя желанията:
1. Книгоиздаване
2. Журналистика
3. ВО
4. Българска филология[/quote]
Ще те приемат книгоиздаване.
Моите са:
1. Ж
2. ВО (въпреки че не съм сигурна, че ми харесва)
3. Испанса филология
1. Книгоиздаване
2. Журналистика
3. ВО
4. Българска филология[/quote]
Ще те приемат книгоиздаване.
Моите са:
1. Ж
2. ВО (въпреки че не съм сигурна, че ми харесва)
3. Испанса филология
-
moniiiii
- От дъжд на вятър
- Специалност: ВО
На мен пък мама ми каза, че това не е особено доходоносна професия и един вид си пропилявам потенциала.. Тати каза, да уча това ,което и харесва. Лошото е, че аз не знам кое ми харесва най-много и къде най-много искам да вляза ... може би:
1 ВО
2 Ж
3 КН
4 БФ
5 и там всичко друго,което мога с изпита по български....
А вие, които се каните а БФ като резервен вариант, с изпит или с матура?
1 ВО
2 Ж
3 КН
4 БФ
- ~Suzie
- Пишете, о, братя
- Курс: първи
Аз лично - с матура.moniiiii написа:На мен пък мама ми каза, че това не е особено доходоносна професия и един вид си пропилявам потенциала.. Тати каза, да уча това ,което и харесва. Лошото е, че аз не знам кое ми харесва най-много и къде най-много искам да вляза ... може би:
1 ВО
2 Ж
3 КН
4 БФ
Моите желания ще бъдат наредени така: (ако разбира се се стигне до класиране
1. ВО
2. Книгоиздаване (с идеята втората година да се преместя ВО, макар наистина да харесвам книгоиздаването)
3. БФ
Журналистиката мисля въобще да не я пиша
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."
John Green
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."
John Green
-
trichkova
- От дъжд на вятър
Днес са излязли оценките по Математика I. Изпитът им беше една седмица след нашия, а кандидатите са 640... Ние докога ли ще си чакаме....?
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
Сигурно още многооо..
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков
-
trichkova
- От дъжд на вятър
Christine_Di написа:Сигурно още многооо..
Дано не си права.
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
Надявам сееее!
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков
-
McDreamiell
- В началото бе словото
- Курс: първи
Едно е да се проверяват задачи, които или са верни или не, друго си е сумати есета, всяко със свой стил и особености, където оценката е далеч по-субективна.trichkova написа:Днес са излязли оценките по Математика I. Изпитът им беше една седмица след нашия, а кандидатите са 640... Ние докога ли ще си чакаме....?
“The only way out of the labyrinth of suffering is to forgive.”
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
Не е вярно, Дамяне, просто проверяващите ги мразят и оценките им няма да излязат преди абитуриентския бал.
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Ер Малка написа:Не е вярно, Дамяне, просто проверяващите ги мразят и оценките им няма да излязат преди абитуриентския бал.
”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
Armin van Buuren
-
trichkova
- От дъжд на вятър
Хем си права, хем не си. Да, по-трудно е да се проверяват есета. Но пък не сме толкова много, а и мина доста време от изпита и 2ро това не са теми по история па 15 страници. Доколкото прочетох повечето са писали по 2-3 страници. Реално погледнато, прочита на 3 страници изисква около 5 минути. И не е нужно да следиш хронология, факти, години и тн. Есето или те грабва, или не. Доколкото до правописни грешки и пунктуация - забелязват се с просто око, не се изисква вторачване. А оценките от историята и от българския излизат за по-кратък период от 15 дни...McDreamiell написа:Едно е да се проверяват задачи, които или са верни или не, друго си е сумати есета, всяко със свой стил и особености, където оценката е далеч по-субективна.trichkova написа:Днес са излязли оценките по Математика I. Изпитът им беше една седмица след нашия, а кандидатите са 640... Ние докога ли ще си чакаме....?
Господинът ми от училище също е бил от проверяващите в СУ до преди 2 годинки, та от него знам, че журналистическото есе може да се проверява и от преподавателите по Журналистика, ВО, Книгоиздаване (предполагам, че има такива, които преподават в повече от една специалност), БФ, дори и от преподавателите по специалностите, в които се влиза с философско есе. А една тема по история няма как да се провери от професор по БФ например... Но може да се обзаложим, че техните оценки ще излязат за по-кратък срок, отколкото нашите.
- pifiella
- Пишете, о, братя
ОХ,трябваше да отида на изпит по математика,вярно,че щях да имам двойка
,но поне вече щях да знам за нея!
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
- pifiella
- Пишете, о, братя
A и резултатите от философията са излезли,а всички знаем кога им беше изпитът - на 24!
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
@pifiella, първото изречение от подписа ти е много подходящо за състоянието, в което се намираме 
”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
Armin van Buuren
- pifiella
- Пишете, о, братя
Абе, аз съм се барнала отвсякъде,чак и подписът ми е готин!tranceRR написа:@pifiella, първото изречение от подписа ти е много подходящо за състоянието, в което се намираме
И Е В УНИСОН С НАШЕТО КОЛЕКТИВНО ДУШЕВНО СЪСТОЯНИЕ!
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn