[КСК 2013] Английски език

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
yanitsaermenkova
В началото бе словото

Re: [КСК 2013] Английски език

Мнение от yanitsaermenkova »

Имате ли представа горе долу каква е бройката на учениците за прием?
kittyondrugz
Пишете, о, братя
Специалност: Психология
Курс: първи

Мнение от kittyondrugz »

Nemalp написа:Kitty, ти сега учиш ли нещо ? Понеже се явяваш за втора година ... Успех !

Аз още не съм сигурен дали ще се явя на Английски език, обмислям варианта пак да отида без подготовка и да го ползвам за МО, но не съм сигурен ^^, може да не ми се наложи и да си вляза Право ...
Бях записала логопедия,но искам психология или ВО и се отказах..с местене не става,много е трудно..затова пак съм тук :)
Психология,първи курс.
zlia_kufar
В началото бе словото
Специалност: Психология

Мнение от zlia_kufar »

^elly^ написа:
cvetutyy написа:Иначе ^еlly^, аз ще ходя на курсовете, но те са всяка събота на април, започва се от 6ти.. не знам дали говорим за едни и същи курсове. 160 лв. някъде са, тренировъчни.. мисля, че има полза от тях, тъй като те оценяват реално и добиваш реална представа за знанията си. :)
Аз говоря за 5-дневния интензивен курс от 1-ви до 5-ти април, 30 уч. часа, които са 200 лв. Ти говориш за съботния. Сигурно живееш в София или някъде близо до София и в този случай, да, курсовете не са за изпускане.
Но искам да ме посъветва някой какво да правя в моя случай! Струват ли си наистина или не чак толкова? ...Защото около мен чувам, че не са кой знае какво...
За мен си струваха. Като отидох на реалния изпит имах чувството че е нещо което вече съм правил. А и познавах баш-квесторката :lol:
Аватар
cvetutyy
От дъжд на вятър
Курс: друг

Мнение от cvetutyy »

^elly^ написа:
cvetutyy написа:Иначе ^еlly^, аз ще ходя на курсовете, но те са всяка събота на април, започва се от 6ти.. не знам дали говорим за едни и същи курсове. 160 лв. някъде са, тренировъчни.. мисля, че има полза от тях, тъй като те оценяват реално и добиваш реална представа за знанията си. :)
Аз говоря за 5-дневния интензивен курс от 1-ви до 5-ти април, 30 уч. часа, които са 200 лв. Ти говориш за съботния. Сигурно живееш в София или някъде близо до София и в този случай, да, курсовете не са за изпускане.
Но искам да ме посъветва някой какво да правя в моя случай! Струват ли си наистина или не чак толкова? ...Защото около мен чувам, че не са кой знае какво...
Ами не, всъщност живея далеееч от София.. Но все пак ще отида, да свикна с времето и напрежението :D
Иначе не знаех за този интензивния от 1 до 5 април..
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
creepy
В началото бе словото

Мнение от creepy »

Хора, какъв е този интензивен курс от 1-ви до 5-ти април? Аз се обадих, попитах и ми казаха, че няма да има такъв курс : D
Аватар
cvetutyy
От дъжд на вятър

Мнение от cvetutyy »

creepy написа:Хора, какъв е този интензивен курс от 1-ви до 5-ти април? Аз се обадих, попитах и ми казаха, че няма да има такъв курс : D
ами и аз така знам, че няма.. :D трябваше да се организират 3 групи тренировъчни курсове през март, април и май, обаче в крайна сметка май се организира само една - всяка събота на април.
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
Аватар
macharok
От дъжд на вятър

Мнение от macharok »

Не е точно така: интензивен курс няма да има, но тренировъчен ще има през май, и то от 1 до 4-ти, не до 5-ти. Ако някой го интересува майския курс, да се обади пак.
Аватар
cvetutyy
От дъжд на вятър

Мнение от cvetutyy »

същото казах и аз, няма да има интензивен курс. Тренировъчен ще има И всяка събота на април, аз съм записана на него, със сигурност ще се сформира. За май вече нямам информация, понеже не ме вълнуваше. Но щом казваш, значи е така.. ще има 2 групи тренировъчни курсове. :)))
Аватар
^elly^
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от ^elly^ »

Абе ... аз сега много се обърках! Като казахте така, се разрових повече и видях, че имало курсове и от Катедра по Американистика и Англицистика, където наистина пише за такива курсове, каквито вие казвате. А АЗ СЕ ОБАДИХ НА КАТЕДРА ЗАПАДНИ ЕЗИЦИ, откъдето ми казаха, че ще бъдат от 1-ви до 5-ти април и няма да има други. Дори вече приведох 200 лв. на банковата сметка, която са посочили! ( http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/u ... ve_na_fknf ) Сега много се притесних! Не разбирам защо въобще се организират два курса от две различни катедри? Каква е разликата между тях? Има ли значение на кой от двата се записвам? Сгреших ли??? :-?
"As long as love is in my heart, it's everywhere."
Аватар
cvetutyy
От дъжд на вятър

Мнение от cvetutyy »

^elly^ написа:Абе ... аз сега много се обърках! Като казахте така, се разрових повече и видях, че имало курсове и от Катедра по Американистика и Англицистика, където наистина пише за такива курсове, каквито вие казвате. А АЗ СЕ ОБАДИХ НА КАТЕДРА ЗАПАДНИ ЕЗИЦИ, откъдето ми казаха, че ще бъдат от 1-ви до 5-ти април и няма да има други. Дори вече приведох 200 лв. на банковата сметка, която са посочили! ( http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/u ... ve_na_fknf ) Сега много се притесних! Не разбирам защо въобще се организират два курса от две различни катедри? Каква е разликата между тях? Има ли значение на кой от двата се записвам? Сгреших ли??? :-?

Вярно, че и 2те катедри предлагат курсове. Моя тренировъчен курс е към катедра по Американистика и Англицистика, затова са ни казали, че не организират интензивни.

Ами не знам, на мен лично са ми казвали, че курсовете към катедрата по Ам. и Англ. са по - добри, че преподавателите са от Софийски, затова избрахме тях.. Ноо може и да греша, кой знае. На мен ми трябваше точно тренировъчен курс, на теб ако ти е ясно какво представлява интензивния, не мисля че си сгрешила : )
Аватар
macharok
От дъжд на вятър

Мнение от macharok »

И в двете катедри преподавателите са от Софийския, но в Англицистика и американистика се преподава английска филология, а Западни езици преподават английски, френски, немски и т.н на други специалности в СУ (историци, философи, българисти и където там се учи друг език). Приемните изпити се съставят в катедра Англицистика, а на тренировъчните курсове там се правят реалните изпите от предишните няколко години, които не са публикувани и в Западни езици не би трябвало да ги имат.
Аватар
^elly^
В началото бе словото

Мнение от ^elly^ »

Значи сгреших! :(
Nemalp
Да живей словото
Специалност: Публична администрация

Мнение от Nemalp »

^ Курсовете ти се провеждат в Стопанския факултет, ако не се лъжа, а там имат доста кадърни учители : ) . Стотици хора взимат курсове от преподаватели от гимназии от съвсем различни градове и успяват, други не взимат и пак успяват, ти ще взимаш курсове в София, от надеждни преподаватели, а това си е + ;) .
Аватар
cvetutyy
От дъжд на вятър

Мнение от cvetutyy »

^elly^ написа:Значи сгреших! :(
Всяко упражнение е полезно, не си сгрешила според мен :)
Но все пак трябваше да поразпиташ предварително какво точно се прави на едните и на другите курсове..
Аватар
^elly^
В началото бе словото

Мнение от ^elly^ »

Ами, след като се обадих повторно на жената, при която се записах (Таня Стоянова), тя ме увери, че тези курсове са били същите като на другата катедра, включвали всичко, което включват и другите курсове - упражняване по всички компоненти на изпита...
Така или иначе вече нищо не може да се направи... в понеделник съм там : )
Благодаря ви за коментарите! :D
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”